מצטרף לחוג מחזיקי הH10.

../images/Emo42.gifמצטרף לחוג מחזיקי הH10.

בשעה טובה ומוצלחת,הוא אצלי,אחרי הרבה זמן של בדיקות והשוואות. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. מה הגרסת פירמוור הכי עדכנית? לי הוא עדכן על V.2.05E דרך התוכנה. 2. מבחינת האקולייזר והSRS ,על מה ההמלצה לכוון?(חוות דעת אישיות מספיקות,אני סומך על השמיעה האודיופילית שלכם) 3. איך אני מסדר את המוזיקה על הנגן לפי תיקיות? ותכלס,הוא הרבה יותר קטן ממה שחשבתי.תגובות נוספות עליו בהמשך השבוע.

bitonano

New member
תשובות

1. כן הכי עדכני, אבל מומלץ לא האירופאית כי זה איזה 30 אחוז פחות ווליום... 2. הכל על 0, הבאס על 8 ו40KHZ...אם יש לך אוזניות סטוק ולא איכותיות זה מעולה. 3. אתה יכול פשוט להעביר ולשנות כדיסק און קי וזה מה שתראה ב-browser.. ושחכתי מזל טוב!

תודה.

איך אני יודע לגבי הגירסה,אם זאת האירופאית או לא? הדגם הוא אירופאי,זה אני יודע. אוזניות יש לי של סוני,MDR הם נחשבות דיי איכותיות,הם גדולות כמו של DJ. סבבה,לגבי הברוזר,עליתי על הרעיון. תודה רבה.

bitonano

New member
תשובות...

תוריד מהאתר של אייריבר ויש 3 סוגים: 1. אמריקאי-לא לך. 2. אירופיאים- אחד נקרא EU אחד לא נראה לי הוא קוראני בכלל אותו תוריד...

weird dust

New member
לכל גירסה יש סיומת אחרת

לך יש אירופאית, כתוב לה E. ליפנית יהיה כתוב J. לקוראנית K. לאמריקאית U. בקיצור ככה ניתן להבדיל. ולמי שיש H300 והוא שיחק איתו יהיה כתוב H.

OniOn Of a dOwn

New member
נצל"ש ../images/Emo9.gif

למי שיש H10... לעוד מישהו חוצממני הוא יצר קובץ BL_10.rom בBROWSER? אמממ זהו...
יומטוב
מחר פיזקה
בהצלחה לכל מי שיש לו בגרות

למעלה