נולדת מחדש

../images/Emo42.gif נולדת מחדש

תמיד חיפשתי את הצד החיובי בכל נאחס. חג הפסח עבר עלי בחיפוש כמעט נואש. חיטוט סוער, מחשבות עצב אבל - השיחרור הגיע. היתה לי התגלות! אני חושבת שהפרטנר שלי יצא לרעות בשדות כשאמר שהוא הולך לחפש את עצמו. יודעים מה? הוא עשה לי טובה. הוא נהג בי בכבוד כשהלך (אפילו אם בראי עקום) כי אני שווה יותר. התעוררתי בזינוק בעליה. הללויה.
כמו בשיר - "לא מחכה יותר לאף אחד" ...
... ט-דם-די-דם! איזה בוקר נפלא!

kisslali

New member
פעם היה פה דיסקוס ארוך על הגבול הדק

שבין אופטימיות להכחשה. טוףףף תפסת אותי ביום פסימי מהרגיל, מודה! שמחה לעניין התמקדות בחצי הסימפטי יותר של הכוס - את זה אני יכולה לבלוע ביתר קלות. כשקורה לי משהו רע ו/או מעציב אני צריכה את הלהיות עצובה, לשקוע בזה לקצת זמן לכעוס על זה ועל העולם ולא לחפש מה טוב בזה. איך שהוא זה נראה לי כמו זלזול באיטליגנציה שלי לחפש משהו טוב בדברים ממש ממש רעים. (ולא, בן זוג שהולך, זה לא משהו ממש ממש רע!). בקיצור, טוב שמצאת שביל נעים ובוקר נפלא גם לך! ללי

../images/Emo51.gif כולנו ראויים לכבוד.

כבוד שאנחנו מקבלים הוא תוצאה של ההתנהגות שלנו. רק היא גורמת לכבוד האמיתי לבוא. נכון?

noa128

New member
שבתי מיום עבודתי המקוצר

ושמחתי לקרוא אותך ממשיכה במסורת האופטימיות הקוסמית
. אני אמנם ביום חצי-חצי (רע/טוב), אבל מבקשת מלבד החיבוק הגדול שלי אותך על הגישה החיובית, גם לומר איזה משו במאמר מוסגר וברוח דברי ללינק'ה - זה לא שאני חושבת שאת בהכחשה, לא נמצאת במקומך ואל לי להביע דיעה - אני מתרשמת שאת בוחרת בשביל המואר מתוך מודעות מלאה, רק מבקשת להזהיר שאם פתאום יבוא איזה "דאון" גדול - אל נא תיבהלי - לגיטימי ואפילו צפוי, הרי חיוך תמידי לא טבעי לאף אחת (למעט מי שעברה מתיחת פנים בלתי מוצלחת...), ומבקשת מאד שאם וכאשר - אל נא תהססי לבוא פה איתו - כולנו מכירים, היינו שם, ידוע ומוכר גם הצורך באיזו דמעה פה ושם לצורך האיזון וניקוי הארובות - אני כבר מותחת זרועות לחיבוק ומרפדת את הכתף - שיהיה, אם לא יועיל לא יזיק
. שימשיך חגך להיות מלא שמש

יבוא-ילך-יבוא

החיים הרגשיים הם כמו חוויה של גולש גלים בחופי הוואי. למעלה, למטה, ורטוב. גם צוללים לפעמים... אולי יתגלץ' לי (זה לא בלתי נמנע) ואז אגלושה אליי כתף תפוזי. אבל טוב לי להרגיש טובה וסולחת. ההיפך לא עושה לי טוב עם עצמי. בענין הכחשה - תעשו לי טובה -- אם יש אפילו רמז, נא לשתף אותי ולהאיר את עיני בלי רחמים. זו ההזדמנות להזין את ראשי החלול. מתה על חיבוקים!

גריפון

New member
אני מכחיש שאת מכחישה! ../images/Emo124.gif

אני שותף נלהב לגישה שלך: מי שלא רוצה אותי, ממילא לא ראוי לי, ולכן עושה לי טובה בהסתלקותו מחיי. די הפוך מהגישה של גראוצ'ו מרקס על מועדון שמוכן לקבל אותו וכו'. באה אלי בדמעות מישהי אהובה וסיפרה על חברה שלה שבגדה בה ועשתה איתה ברוגז והתחברה עם הצ'ילבה שלה. מתנה תקני לה מהר, אמרתי לה, ותגידי לה תודה רבה! ואני מכחיש שזו הכחשה.

לא שייך. הזכיר לי משהו הפוך

כשהגדולה שלי היתה בכתה ב', היא חזרה הביתה כל יום בבכי על זה שזוהר לוקח-מציק-מקניט. אמרתי לה שאולי הוא אוהב אותה כי לפעמים בנים קטנים מבטאים ככה את הרגש...זה אסור ולא בריא בעולם של גדולים, אבל אצל ילדים זה לפעמים סימן שהם מתביישים. הצעתי לה להיות נחמדה רק פעם אחת ולראות מה יקרה. בשובה הביתה סיפרה שהנחמדות הזו שמה סוף לבעיה. זוהר נעשה חבר מהמסטינג. ועל זה נאמר שלפעמים האנטי-שוק עובד יותר טוב מהשוק.

seeyou

New member
../images/Emo24.gifמתה על חיבוקים?../images/Emo24.gif

.....להזין את ראשך החלול?

noa128

New member
שלום ל- SEE-U

שמחה תמיד לשמוע שאתה קורא, ולרוב גם כשאתה כותב, אבל אנא מימך - לרישעות אין כאן מקום. בעיניי היא מיותרת ומעכירה את האוירה וחג שמח גם לך

seeyou

New member
לרישעות אין כאן מקום?../images/Emo22.gif

חמודה אולי יש לך טעות? על מה את מדברת? על מי "דרכתי" הפעם?

פּרפרית

New member
הממ.....אולי אני טועה אבל

זה לא ביטוי שתלתלים השתמשה על עצמה ו-seeyou ענה לה?

seeyou

New member
פרוש שלי לתמונה-

היא כתבה: "החיים הרגשיים הם כמו חוויה של גולש גלים בחופי הוואי. למעלה, למטה, ורטוב. גם צוללים לפעמים... אולי יתגלץ' לי (זה לא בלתי נמנע) ואז אגלושה אליי כתף תפוזי. אבל טוב לי להרגיש טובה וסולחת. ההיפך לא עושה לי טוב עם עצמי. בענין הכחשה - תעשו לי טובה -- אם יש אפילו רמז, נא לשתף אותי ולהאיר את עיני בלי רחמים. זו ההזדמנות להזין את ראשי החלול. מתה על חיבוקים! " פרוש שלי לתמונה....הראש של אישה הוא לא חלול....יש עולם שלם של דברים אם הייתי רוצה להעליב אותה תאמין לי שיש לי דרך אני מניח שהגישה שלי לא תואמת את הפורום מכבד את העמדה שלכם...

CU וציטוטים

לא איכפת לי שציטטת אותי נגדי (קרי "ראש חלול") כי אם באמת היה לי ראש חלול לא הייתי מגלה.... אבל - טיפ לחיים, רק בגלל שאתה בן אפס שנים (כך כתוב בכרטיס שלך): למה זה נראה כמו רשעות? כי אם אדם אומר משהו על עצמו ברגע של חולשה מכל סוג שהוא, זו רשעות להשתמש באותו ביטוי נגדו ביום המחרת או בכל יום אחר. הפורום שלנו הוא כמו מדרחוב מלא באנשים טובים ואנחנו לא רוצים לאבד א ף א ח ד. השאר עמנו, ונהג ברוח טובה. תודה על הציורים היפים. מי האמן? תלתל אומר שטוב לב לא הורג.

seeyou

New member
אדם אומר משהו על עצמו ברגע של חולשה

.... זו רשעות להשתמש באותו ביטוי נגדו ?? הרבה פעמים בחיים כאשר רוצים ללבן בעיה,רושמים ולאחר זמן מה מגלים דברים שגורמים לבעיה ולא הינו מודעים להם... את הרעיון הזה לקחתי מספר "אל דאגה" מקורס יחסי אנוש. לא היה שום כוונה לצחוק עליך או על אחרים.עברתי את הגיל 7 מזמן! The real art of conversation is not only to say the right thing at the right time- but also to leave the wrong thing unsaid at the most tempting moment.

למעלה