ניצנים, קוקה קולה ומה שבינהם!

הא ראיתי את זה

שילוב מטומטם מאוד מה הקשר של שתי הלהקות? אם זה יהיה לחוד זה יהיה טוב. ביחד ממש לא.

ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש וחששתי לרגע ששייגעצ לא יופיעו השנהההה!!! יששש איזה כיייףףף :p ממ אבל רגע.. רק הם והיהודים ..?

dsol

New member
אוייש למה ?!

ממש לא אוהב את היהודים ובמיוחד את המעריצים הכבדים שלהם..... לא מסתדר איתם

Sheygets16

New member
../images/Emo45.gif

הקהל של היהודים הולך ונהיה מעאפן משנה לשנה אם פעם עוד הייתי הולכות להופעות היום אני לא אתקרב

../images/Emo121.gifמעריצים כבדים?

מילא להגיד את זה על אביב גפן או משו, אבל על היהודים? דווקא בהופעות האחרונות שהייתי רוב האנשים היו "קלילים" (בהנחה שאתה מתכוון בכבדים לאנשים דכאוניים או משהו כזה..) בקיצור או שלא הבנתי אותך או שאתה סתם מדבר שטויות...

לא מהסוג הזה

מהכוונה של, גרופים נדבקים לתחת(כמוני ושייגעצ
) הם כאלה דפוק יוווווו.......לפחות אם יובל היה קופץ מהבניין לא הייתי עושה את זה.......אבל אם תום ואורית היו קופצים הכבדים גם היו קופצים

../images/Emo121.gifשמע, באמת שאתה לא יכול להשוות

להקות כמו שייגעצ ללהקות/זמרים כמו אביב גפן או היהודים מבחינת גודל וגרופיות הקהל.. כי עם כל הכבוד לשייגעצ, הם להקה באמת "קלילה" כזאת בלי יותר מידי מעריצים (הם לא הצליחו למלא חצי בארבי כ"ס..) והשירים שלהם גם יותר קלילים כאלה. והיהודים לדוגמא גם קיימים הרבה יותר זמן, גם הוציאו הרבה יותר דיסקים/שירים והשירים שלהם בעלי תוכן שיהיה יותר קהל שיזדהה איתו וירגיש צורך להיות גרופ מטורף מאשר לשייגעצ.. (אני מקווה שהבנת פחות או יותר מה ניסיתי להגיד).. ומה רע בגרופים?

invAsion

New member
בוודאי שהם מילאו. ../images/Emo103.gif

שי, בהופעה שאתה היית בה הבארבי היה מלא, אם אתה לא זוכר

../images/Emo121.gifזה היה נקרא מלא?../images/Emo12.gif

10 מטר אחרי הבמה כבר היה מקום לעשות ג'אגלין והשולחנות מאחורה לא היו ממש מלאים
אבל אם זה נקרא מלא אז.. שיהיה

גוטשה

New member
אתה מכליל

מזה השטויות האלה? יש טונה אנשים שמעריצים, או בוא נגדיר אחרת- מעריכים את היהודים.. נכון, יש אתה אלה שמטורפים לגמרי לגביהם ואין בזה שום רע.. אני מכירה כמה והם הכי אחלה שבעולם גם באמצע ההופעה..

Hezi The One

New member
חלומי!../images/Emo99.gif

אני ידוע על זה מאתמול,אני מאוד מקווה שזה סופי (ונדע רק עוד יום יומיים כשיפרסמו את הלוח הופעות המלא לניצנים) בכל מקרה אני אהרוג בשביל ללכת (כן אני הולך)

invAsion

New member
../images/Emo45.gif! ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

(הבן היחיד שמבין פה משהו במוזיקה
) שייגעצ והיהודים.. אחח. השילוב הכי טוב בעולם. הופעה של שייגעצ.. ואחריה היהודים.. הולך להיות מעולה. אני אבוא לשם גם אם אני אמות לפני.

פרקשון

New member
יש אלוהים!! או שבעצם לא בטוח..

יומיים אחרי זה יש את הבגרות החוזרת במתמטיקה!!! לעשות או לא לעשות?

למעלה