|סביוןבוקר טוב לכולם

poli55

New member
../images/Emo42.gif|סביוןבוקר טוב לכולם../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

בוקר טוב לכולם מה שלומכם אנחנו מחכים לשבת מקווים שהבן יצא מחכים לטלפונים שאלה קטנה בתחילת יולי 5.6 יש בוינגייט גיבוש של יומים אשמח לקבל פרטים על הגיבוש שיהיה לכולם יוב טוב
אימא של צנחן

רוני61

New member
בוקר טוב, ../images/Emo42.gif

היום כבר יום חמישי, מחר החיילים בבית (לפחות אצלי) זה הזמן להעמיס את המקרר..

ושחכתי רוני, רכשתי אטמי אזניים

מיוחדים לרעש. אם את מעוניינת, אבדוק ואמור לך איזה. הבן אמר שעכשיו זה חיוני, וצריך משהו יותר טוב. "זה כבר לא רעש של אם 16" ויש לנו דוגמא מיום הורים.

רוני61

New member
אין לי תפריט, יש לך רעיונות??

מתה למשהו חדש אם כי אני מגלה ששניצלים שירדו הרגע מהמחבט עם פירה ובראוניס לאחר מיכן, מנצחים תמיד. אשמח לרעיונות חדשים עוד לא בישלתי לסופ"ש איך עבר עליו המסע?

רוני, אמנם השבת עברה מזמן אבל...

המסע עבר די בסדר אבל הבן היה כל המסע עם ג'ריקן עליו. כל פעם הוא מתנדב. הצוות שלו לא משהו וכולם מתבכיינים לדבריו ומוציאים פטורים והוא הפרייר התורן, אבל לא כ"כ איכפת לו, הוא רואה באופק רק קורס מפקדים וקצינים אז לא איכפת לו להשקיע. הוא מאד נהנה מהעבודה על התומ"ת, איך אצלכם ? רעיונות לבישול זה לפי מה שהבן אוהב, ממולאים (פלפלים וקישואים), מג'דרה, פסטה עם רוטב מושקע או עם גבינה, בשר בכל הצורות האפשריות, הוא ממש "קניבל" מגיל 0 כמעט. השבת עשיתי מעין קומזיץ, שמתי בתנות תפו"א עטופים בנייר כסף לשעה וחצי בערך בחום גבוה (200 מעלות). בהגשה, חתכתי לחצי וכל אחד הוסיף מה שרצה (מלח, פלפל ושאר תבלינים ורוטב פסטו) יצא מצויין והיה למנה המנצחת על השולחן. לקינוח אני בד"כ עושה עוגות (גבינה, שוקולד, רולדות ממולאות-מנצחות, אם תרצי מרשם ארשום לך), גלידה וכו'. עכשיו סוגרים 21 ואח"כ מקווה שניפגש במסע כומתה.

רוני61

New member
היי מיכל, לא ראיתי את ההודעה הזאת

רק עכשיו,תיקראי מה כתבתי למעלה על המסע האחרון שהיה. כן, זו הפעם הראשונה שהם יסגרו 21 נראה איך נשרוד את זה? הצוות שלו גם לא משהו אחד בכלא, אחד עריק אבל אני יודעת שיש שניים שהוא מאוד אוהב בצוות וגם חברים אחרים מצוותים אחרים שהם בסדר. נראה שהם פיזרו את החברה הטובים בין הצוותים ולא קיבצו אותם יחד. שבוע שעבר היה כולו שמירות ותורנות מיטבח הוא שמר ברצף 4 שעות ואחר כך עבד מיטבח כל היום, בגדול הוא לא שונא תורנות מיטבח (אולי בגלל שעבד בקיטרינג לפני הגיוס) לטענתו זו התבכיינות מיותרת. על קורס מפקדים הוא מדבר וברור לו שילך אבל קורס קצינים לא בטוח בכלל. זה תלוי רק בו ובמה שהוא ירצה. חצי מהאוכל שהכנתי הוא לא אכל, כמעט ולא ראיתי אותו בבית, השבת הכנתי שניצלים לרגע שניכנסים הביתה גולש לארוחת ערב שבת, גספאצ'ו ועוף עם תפוחי אדמה לשבת בצהריים, בראוניס ומאפינס שיהיה משהו מתוק. זהו עכשיו יש זמן לחשוב 21 יום מה נכין לשבת הבאה שיצאו.

הי רוני, מזל טוב לבן, אצלינו למשל

אף אחד בצוות לא קיבל את השיפצור לדיסקית. המפקד טען שלאף אחד מהם לא מגיע. את הבן זה נורא הרגיז. גם אצלם יש נפקד אחד, הם עדיין לא יודעים מה איתו. לא חזר מהרגילה. נראה לי שהבנים שלנו בערך אותו דבר, גם לו יש שני חברים בצוות ומעט מהסוללה עצמה. הם עשו אותם תונויות נראה לי גם מטבח ושמירה אחד אחרי השני וגם אצלינו אין בעיה עם תורנות מטבח כי עבד בבורגר 8 חודשים כולל העבודות הכי מלוכלכות של כלים, ריצפה חרסינות, זבל וכבר לא מתרגש במיוחד. מקווה שנעבור בשלום את שלושת השבועות. ערב טוב

רוני61

New member
לא להאמין פחות משנה אחרי שנגמר

התיכון ואין זכר למשובות נעורים וגיל ההתבגרות. נתנחם בזה שיש לנו ילדים טובים באמת, העיקר שישמרו על עצמם. שבוע טוב

אממאא

New member
פורום מתכונים !! המציל הלאומי שלי

כשנגמרים לי הרעיונות לארוחות.....

אממאא

New member
תיכף אבדוק לך לגבי הגיבוש, אני רק

צריכה למצוא איפה הבן שלי שם את הזימון.....

אממאא

New member
אוקיי פולי, הגיבוש....

מבדקים ליחידות ההתנדבות - מהבנים הגדולים יותר זה סיירות - הגיבוש מתחיל ב-5/7 בשעה 16:00 ונמשך עד למחרת בשעות אחה"צ. בודקים כושר, אבל לא רק. אם יש דברים נוספים שתרצי שאבדוק, אנסה בערב לתת לך תשובה.

oshiko

New member
יום סיירות

זה גיבוש כללי שממיין ליחידות התנדבות: סיירת מטכ"ל, שלדג, שייטת, חובלים וצוללות. מי שעובר ממשיך לאחד הגיבושים הנ"ל.

poli55

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ערב טוב השאלה היא עבור בן של חברה שקיבל זימון 5.6 ליולי והם לא מעודכנים לכן אני מחפשת מידע לעדכן אותם ואשמח לקבל מידע בנושא לשאלתך יש לי עוד שנה ואז הבת מתגייסת והיא רוצה ללכת לחובלים - עברה את הבחינות ממתינה לגיבוש ועכשו חזרתי מקניות \ואני מתחילה להכין מאכלים קיבלתי הודעה לאסוף את הבן מהרכבת משעה 6:30
שבת שלום לכולם

The Blue Fairy

New member
בוקר אור ../images/Emo9.gif

אני אחרי הבגרות באזרחות מקווה שמחר החייל שלי יחזור, מקווה מאוד מאוד מאוד

שלי לא מגיע

השבת... הם חוזרים מסדרת חינוך בלטרון.. בשבת מתחיל מסע הכומתה שלהם.. יחזור בוודאי עם כאבי רגליים, מפני שעדיין אין לו מדרסים. היום הוא אמור להגיע לב"ש על מנת לטפל בזה סוף סוף... (אולי בכל זאת הוא יגיע הביתה...לאילת... עד מחר...הלוואי..) אז בינתיים סוף שבוע נעים לכולם...

oshiko

New member
סיירים, סיירים, הלאה סיירים ...

אצלנו הבחור מגיע, אבל לא לפני שהוא עורך הלילה מסע, ככה בשביל הכיף, להזכיר להם אם הם שכחו שהם שייכים ליחידת רגלים וסיור. אין יציאות חינם ... מה שמזכיר לי את השיר שבכותרת. בשירות הסדיר שלי הייתי הממונה הרשמי על כתיבת המנונים. אין לכם מושג איזה פיזמונאי מבוזבז אני. המנגינה של השיר הנ"ל שמשה להימנון הטירונות. הבית התחיל במילים "אנו סיירת כוכבים", והפיזמון לפי הכינוי שלנו בקשר "דרור שלוש, דרור שלוש, מחלקה שלוש ...". (אם יש פה מישהו שבמקרה עשה איתי טירונות, הלך כל מה שעוד נשאר מהאנונימיות שלי ...). עובדת היותי טיפוס של פזמונים, סיסמאות ומשחקי מילים נוצלה לפעמים נגדי. פעם השארתי נשק על כנף הטנק, שזו עבירה פלילית חמורה מאין כמותה. העונש שלי היה להמציא סיסמא שתדגיש את הסכנה לצה"ל ולשלמות ציודו עקב מעשים רשלניים ונלוזים מהסוג הנ"ל, ולכתוב את זה בשלט מאיר עינים למען יראו וייראו. כתבתי "על הכנף הנשק - בעיה לחייל ולמשק". כשהבן שלי היה לקראת גיוס סיפרתי את הסיפור הזה. אז הוא תרם לעניין גירסא משוכללת: "על הכנף נשק - לכתוב סיסמאות אין חשק". מישהו ירש כאן משהו ממישהו ... אני מקווה שינצלו את זה אצלו רק לטובה ...

למעלה