סביר לבעלי החיים וגם לכם.

../images/Emo42.gif סביר לבעלי החיים וגם לכם.

שאלה לי אליכם שמטרידה אותי מזה כמה שבועות: בעקבות לחץ מסוים בעבודה, במהלכו אני חוזרת בשעות יחסית מאוחרות לביתי הקט (הכלב מטייל בצהריים, בלי לחץ), הגעתי למסקנה שהוא קצת עצוב מחוסר-נוכחותי בבית. בהתחלה היה נדמה לי שהוא פשוט מלנכולי משהו בגלל החורף, אבל ככל שהימים עוברים, נדמה לי שהוא ממש כועס עליי. דוגמא תבקשו? אמש חזרתי למעוני הדל בסביבות השעה 19:30. הוא כמובן קפץ עליי וניהלנו דיאלוג קצר של "מי עשה מה במהלך היום" כשכמובן לי היה הרבה יותר מה לספר, כי הוא סתם רבץ וראה "ויוה". אבל, כהרגלי בקודש, בערך ב 21:00 נכנסתי לחדר עבודתי (הקרוי, חדר העישון) על מנת לרפרף בפורומים השונים, והוא לא רצה להכנס איתי לחדר. בד"כ הוא מתכרבל על השמיכה שלידי, ונרדם שם עד שאנוכי יוצאת משם. עוד דבר שקרה בימים האחרונים: הוא כבר לא מתחנף אליי, ובאופן כללי לא נראה ממש מבסוט מהחיים. כשאני משחקת איתו הוא מתעורר לכמה דקות ומחייך, אבל בגלובאלי הוא קצת עצוב. נשאלת השאלה, האם יכול להיות שזה בגלל שהוא מרגיש קצת לבד, או שאולי החורף משפיע עליו, או שאני צריכה לקחת אותו במיידי לוטרינר? חן חן על תשומת הלב, וסליחתכם על אורך ההודעה.

reuven4u

New member
לכולנו יש תקופות מחורבנות...

:(((( גם אצלנו יש כלב שבזמן האחרון מבואס לאללה... בכל מקרה סופשבוע מתקרב - תנסי לפנק אותו קצת כמו טיול, אוכל טעים... אבל תהיהי גם ערנית - אם אין גם איזה גורם מחלה....

brose

New member
היי!!!!

כן, ת´אמת נראה לי שאת צודקת, מאוד הגיוני שהוא כועס עלייך. הכלב שלי לא דיבר אותי הרבה זמן בתקופתי בצבא, הוא פשוט דיי התעלם ממני, מאחר והייתי רחוקה מהבית.... אך אין מה לדאוג, המשפחה שלי בהחלט פיצתה אותו על מחסור בי! לא נורא, זה עבר לו. רק כשאני יוצאת לטיולים ולחופשות הוא עושה לי פרצופים. ייקח זמן, הוא יתרגל.... כשאת בבית נסי להעניק לו את כל תשומת ה-
הנדרשת, וכך אולי, רק אולי תוכלי לפצות אותו על הזמן שאת רחוקה ממנו.

kasa

New member
אולי הכלב לא רוצה להתרכבל לידך

בפינת העישון ולהיות "מעשן פסיבי" ??? חשבת על זה ?? ברור לך שעצם היותך חושפת אותו לעישון פסיבי - מגדיל גם אצלו את הסבירות למחלות נשימה שונות, נכון ?!? אז - כל הכבוד לכלב על היותו דואג לבריאותו (אם את/ה לא עושה זאת....)

זיו25

New member
אולי הוא קצת חולה?

אל נא נשכח שאומנם זהו כלב, אך יכול להיות וקליפו היקר חטף צינון קל, ועקב כך מצב רוחו נהפך לעגום משהו... לא סיפרת מה מצב האף שלו. לח? רטוב? יבש כמו הנגב? הרי שם המפתח להתנהגותו מלכתחילה. אני יכול להיות כנה שהצד הפולני שלי נוגע לטולי באף לפחות פעם ביום, כדי לבדוק את מצבה. כמובן שהיא לא נשארת חייבת, כך שגם אני יוצא עם אף רטוב בעזרתה האדיבה של הלשון החיננית שלה. ואולי, יש משהו בשמיכה שמפריע לו, ומסיר שינה מעיניו, ולכן הוא חושב פעמיים על אפשרות הכירבול תוך מבט על ענני העשן... בקיצור, אל נא נשכח שהימים האחרונים היו גשומים, עם הרבה (טוב, הכל יחסי) ברקים ורעמים מפחידים מחוץ לבית, ויתכן שזה קצת הבהיל אותו, ולכן הוא מתנהג כך. ודרך אגב, הוא מאולף? כשאת זורקת לו פאקט הוא יודע ללכת ולהביא?
. בברכה, זיו.

יופי, בגללך אני בודקת את האף שלו

כל חצי שעה. הוא רטוב. ירדנו מזה שהוא חולה. לגבי המוטרדים מהעשן, גם אני הסברתי לו את הנזקים הצפויים, אבל הוא לא השתכנע. לגבי האילוף, הוא לא מאולף וכמו שאתה מכיר אותי, זיו, אני לא זורקת פאקטים לשומקום, בטח שלא לכלב. אני סבורה שאולי הבעיה פה היא תשומת לב באמת. הנקודה הובנה ותטופל מיידית. אעדכן אתכם בהמשך לגבי ההשתפרות או שמא הדרדרות המצב.

למעלה