סוף סוף שמש- העדכון השבועי

QsomeoneQ

New member
../images/Emo42.gifסוף סוף שמש- העדכון השבועי../images/Emo70.gif

איזה כיף. כל השבוע היה קררר וירד גשם. סוף סוף יש קצת שמש
(חחח אני מדברת כאילו אני גרה ברוסיה
) אז מה היה לנו השבוע
סקר ראשון עלה לאוויר. מי לדעתכם צריכה לזכות
שרידן או קיי
נכון לזמן כתיתבת הודעה זו הצביעו סה"כ 22 אנשים ושרידן מובילה בגדול
לכו להצביע
soapsfan סיפר לנו על העיתון המסכם של Soap Opera Update שמסכם את 2003 והמליץ לנו ללכת לקנות.
Ker 15 ניתלה את תקופת המחלה שלה ושטפה לנו את העיניים עם תמונות מהממות של גלן גרינג (לואיס), וכמו שshambi אמרה - אם זה מה שאת עושה כשאת חולה... כולנו מקוו שירבו ימים כאלה
לא סתם... מקווה שאת כבר בריאה ומרגישה טוב
גלריות חדשות נוספו לפורום. אתם מוזמנים להוסיף קבצים או לבקש גלריות שעדיין אין באימייל
פינות אישיות אתם מוזמנים להתחיל לחשוב על רעיונות לפינה אישית שהייתם רוצים שתהיה לכם. פינה אישית אומרת שכל זמן מסוים (יכול להיות כל יום \ שבוע...) צריך לרשום פינה חדשה. הפינה תתפרסם בפורום, במאמרים ובטאג ליינס.
טיול שנתי מיום ראשון עד יום שלישי אני נוסעת לטיול שנתי באילת. אל תשכחו לשמור על הפורום טוב טוב - ולא לריב
אנשים חדשים
תמיד מישהי
°bubels°
moran14h
חולה על שמוליק
קרן של תקווה
ברוכים הבאים לכולם
שתהיה לכם שבת שלום
רעות

shambi

New member
קבלי את הח"ח הראשון!

ממני
ותהני באילת! גם אני נוסעת ל5 ימים ביום ראשון עם חברות.. טיול לפני הגיוס! בעעעעע! אבל אל תבני אל זה שלא נריב.. זה חלק מהחוקים בפורום.. סורי!

python 4

New member
מי רב פה? אני לא ראיתי פה ריבים

בכלל. ורעות - עכשיו שלא תהיי פה 3 ימים זה אומר שאפשר לפתוח שרשורים חדשים מתי שבא, ושלא חייבים לסמן ספויילרים?? יש! אנרכיה!!

QsomeoneQ

New member
../images/Emo3.gif אתם לא חדשים../images/Emo70.gif

חחחח אל תעלבו... אם מישו ממש רוצה להופיע ברשימה של החדשים אני אשים אותו שבוע הבא סבבה

Ker 15

New member
חי חי...../images/Emo24.gifאיזה כבוד

אני בעדכון השבועי....
שמתם לב שבגלריה של לואיס אחרי שעמלתי והשקעתי ושמתי את כל התמונות(כל אלה עם השלשוש נקודות שמתי) מישהו הוסיף עוד איזה 4 שכבר שמתי?!!! עכשיו יש איזה 8 תמונות אותו דבר.. מי הפושע?!
סתם....כמה שיותר לואיס יותר טוב הא? הבראתי עכשיו אבל זה לא תירוץ לא להוסיף תמונות חדשות כשאני ישיג..

hadardit

New member
רעות את צריכה להוסיפ אותי

אני מצאתי לכם תמונה של ריס החתיך ואם אתם רוצים אני יכולה להביא לכם עוד!

QsomeoneQ

New member
סליחה, סליחה ../images/Emo9.gif

שמתי ברשימת החדשים רק את מי שעשה הודעה של חדשים.. סליחה לכל מי שלא שמתי אותו... בשבוע הבא אני אשים את כל מי שירצה טוף
מי שרוצה להיות בעדכון הבא שישרשר לפה

shuis4ever

New member
אני!!!!! ../images/Emo70.gif ו....

מה זה "הודעה של חדשים"????? יענו להכריז על זה? טוב.. אז אני חדשה כאן בפורום וגאה בזה
! שואיס רולזזזזזזז!
ככה טוף?

IrIsH BaBe

New member
חחחחחחחחחחחחח טוב...

הרגת אותי...עכשיו אני באמת מרגישה טיפשה...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

לי לא אכפת לעשות פינה שבועית... אני אשלח לך מסר

למעלה