סוף שבוע נהדר שיהיה לכולנו

ה מוזה

New member
../images/Emo42.gifסוף שבוע נהדר שיהיה לכולנו

שבת שלום . שבת של אור וחלום . רק טוב ,אושר , שמחה וכייף .. שתהא שבת שלווה ושקטה .

r o n i1

New member
שבת שלום...

מי יתן ולא יהיה דברעם רעים בסוף השבוע ולא יצטרכו לכתוב מכתבים כו עצובים אלא יפים ומאושרים. בלי כוונה לפגוע באף אחד..... רוני

שבת שלום לך ולכל החברים בפורום../images/Emo39.gif

עכשיו זה התור שלי להודות לך על התמונה. פשוט חטפתי אותה ישר והדבקתי אותה כתמונת רקע למסך שלי. תודה

King of pain

New member
שבת שלום ...

אכן - שיהיה סוף שבוע נעים , מצויין וממולא בכל טוב לכולם . היו שמחים וטובי לב בסוף השבוע , תישארו במצב זה עד סוף השבוע הבא , ואז כבר נדבר שוב ... ומכיוון שביום א´ יש לי מבחן ראשון - אז שיהיה לי בהצלחה ( תודה ... ) , וגמול נאה מובטח למי שמתנדב להיבחן באלקטרוניקה במקומי (
,
ו/או
- עפ"י רצון המתנדב ומינו ) ...
<------- סתם שבלול שחלף לו פה אקראית , בדרכו לחופשת סופשבוע פראית ...

ה מוזה

New member
תגיד .. אפשר בלי להבחן לקבל גמול ../images/Emo6.gif

שיהיה לך את הסופ"ש הכי טוב שיכול להיות .. ( מין הסתם תבלה אותו נובר בערמות הספרים והמחברות
) להבחן במקומך לא חושבת אוכל .. אני גורמת לקצרים בכל מיני מעגלים
אבל אני כן יכולה לאחל לך :
גם זה לא יזיק ----->
סוף שבוע מופלא לך קינג....

King of pain

New member
אני חושב שכן ... ../images/Emo8.gif

ראשית כל - גמול משלך כבר שמור לך ... מחכה להזדמנות הנאותה להינתן ... שנית - לא ספרים ולא מחברות בסוף השבוע ... מוכן להיכשל במבחן , ועדיין אקדיש את סוף השבוע לנשמה (
) ... בעוד שאת העבודה הקשה אשאיר לימי החול , כדי שיהיה גם מה לאכול ... ואחרית - אל תמעיטי בערכך ... קצרים במעגלים הם לא עניין כ"כ גרוע אחרי הכל ... עניין של נקודת השקפה - בעת קצר , ההתנגדות שואפת לאפס , והזרם שואף לאינסוף ( פכים קטנים מעולם החשמל ... ) , כך שבעוד שבשבילנו התוצאה היא הרת אסון , מנקודת מבטו של האלקטרון , אין מצב טוב מזה ... כך שאנוכי , קטן ושלילי שכמוני , יכול בהחלט להזדהות עם אותו אלקטרון , שאינו נתקל בשום התנגדות , ויכול לזרום לו חופשי ... בכל אופן - תודה על איחולייך ... אין כמוך ... אעדכן בהמשך לגבי התוצאות ...
...

למעלה