סוף שבוע עם מלא שידרוגים

../images/Emo42.gifסוף שבוע עם מלא שידרוגים../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לילה- שיר השבוע לא של לילה- השיר המאוס של השבוע- משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע- משהו מוזר שקרה לכם השבוע- משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לצעירים שבינינו: מבחן אחרון שעשיתם השבוע- מבחן אחרון שקיבלתם(ציון)- מסר לאומה- תמונה שבא לשים-

ט ל ט ל1

New member
תשובות!

שיר השבוע של לילה-"לילה"
שיר השבוע לא של לילה-החדש של בית הבובות לא זוכרת את שמו השיר המאוס של השבוע-אין משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע-"נווווו" (כי הייתי בלונה פארק
-אז בתור) משהו מוזר שקרה לכם השבוע-לא קרה משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ-כרטיס ללונה פארק(??) משהו שעשה את השבוע-אותו דבר משהו שהרס את השבוע-מבחנים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לחברה
לצעירים שבינינו: מבחן אחרון שעשיתם השבוע-ספרות מבחן אחרון שקיבלתם(ציון)-במתמטיקה 83
אבל הוא היה קשה!! מסר לאומה-לכו ללונה פאאארקקקקקקק תמונה שבא לשים-

זוהרO

New member
עונה

שיר השבוע של לילה-לילה כמובן.... שיר השבוע לא של לילה-כמעט לא יצא לי לשמוע מוזיקה השיר המאוס של השבוע-אותו דבר משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע-אין
משהו מוזר שקרה לכם השבוע-התעלפתי
,אבל בקטנה משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ-ספרייט! משהו שעשה את השבוע-שום דבר! משהו שהרס את השבוע-ללמוד לבגרויותתתתת
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עושים על האש
לצעירים שבינינו: מבחן אחרון שעשיתם השבוע-כימיה מבחן אחרון שקיבלתם(ציון)-כימיה. 94
מסר לאומה-כימיה זה רעעע תמונה שבא לשים-

liati28

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של לילה-"לילה"
שיר השבוע לא של לילה-עדיף שלא תדעו חחחח השיר המאוס של השבוע-אין משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע-לא זוכרת
משהו מוזר שקרה לכם השבוע-עליתי על האוטובוס הלא נכון
לאאאאאאא מומלץץץץץץץץ! משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ-חולצה מהממת
משהו שעשה את השבוע-היה כיף באופן כללי לא משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע-מבחנים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עוד כמה ימים אני אדע לצעירים שבינינו: מבחן אחרון שעשיתם השבוע-אנגלית מבחן אחרון שקיבלתם(ציון)-80 במחשבים שזה פסדר יחסית מסר לאומה-לילההההה אצליייי במיטההההההההה תמונה שבא לשים-

עונה...

שיר השבוע של לילה-"לילה"
שיר השבוע לא של לילה-דרך המלך חחחח
! פאדיחות! השיר המאוס של השבוע-לא ממש שמעתי מוזיקה משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע-"דנהההה!"(כדי שתחזיק אותי שאני לא אפול ממלא סלעים), "שמע ישראל" וכל מיני כאלה
משהו מוזר שקרה לכם השבוע-קרה בתחילת השבוע משהו מוזר וטוב שאני כבר מחכה לו 3 שנים! משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ-אין משהו שעשה את השבוע-יום שלישי,הטיול והמקלחת שאחרי הטיול
משהו שהרס את השבוע-לא היה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שהוא יגמר!(בגלל המבחנים
) לצעירים שבינינו: מבחן אחרון שעשיתם השבוע-נראה לי תנ"ך מבחן אחרון שקיבלתם(ציון)-103 בלשון
,אחרי שחשבתי שאני אקבל איזה 85-90 מסר לאומה-לכו להתקלח! תמונה שבא לשים-

liati28

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחח יש לנו את אותו שיר שבוע!!!!!!!!!
רק שאני התביישתי להגיד אותו ואת לא

איזה פאדיחות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דרךךךךךךךךךך המלךךךךךךךךךךך *שתי המילים היחידות שאני יודעת מהשיר*

B E N 55443

New member
תשובותתת

שיר השבוע של לילה-לילה חחח שיר השבוע לא של לילה-אין השיר המאוס של השבוע-אין [[לא שמעתי מוזיקה כמעט!!]] משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע-"בא לי פיצה"
משהו מוזר שקרה לכם השבוע-נפל לי ריס, ביקשתי משאלה והיא התגשמה תוך יום!
משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ-אמממממממממ לא קניתי! משהו שעשה את השבוע-המשאלה שהתגשמה בעקבות הריס
משהו שהרס את השבוע-לא יודע משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיפול לי ריס לצעירים שבינינו: מבחן אחרון שעשיתם השבוע-מזמן אני לא עושה מבחנים מבחן אחרון שקיבלתם(ציון)-93 בבגרות באנגלית אההההההההה!@ (זה האחרון שאני זוכר) מסר לאומה- תמונה שבא לשים-

למעלה