סופסופסופ"ש

maiky17

New member
../images/Emo42.gifסופסופסופ"ש../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

עד כמה מהר עבר השבוע
איך עבר השבוע באופן כללי
היום הכי טוב, ולמה
היום הכי פחות טוב השבוע
קניית השבוע:
שיר/ספר/סרט השבוע:
ציטוט השבוע:
מחמאת השבוע:
הצלחת השבוע:
הפתעת השבוע:
המלצת השבוע:
מלך השבוע:
זרקו "הידעת":
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע:
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע:
שבוע הספר - מה קניתם/תקנו
תוכניות לסופשבוע:
בשבוע הבא, מצפה ל...:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Russet

New member
סופ"ש רגוע

עד כמה מהר עבר השבוע- מהר מאוד
איך עבר השבוע באופן כללי- סביר+- לא מעבר
היום הכי טוב, ולמה- היום, אתמול היה הכנה להיום בצהריים...סופסופ מנוחה
היום הכי פחות טוב השבוע- יום שני
קניית השבוע: קרם להסרת צלוליטיס (נהיים משוגעים כשמחליטים להתחתן)
שיר/ספר/סרט השבוע: כולם יודעים
ציטוט השבוע: אחותי בת ה9 שולחת לי SMS- אני מתגעגעת, מתי תבואי? *היינו אצל ההורים שלי יומיים לפני... מנגד הסנדוויצ'ית שולחת לי SMS- את בעבודה? *התרגלה שבכל פעם שהיא רוצה לדבר איתי אני עובדת
מחמאת השבוע: חברה שלי אמרה לי שאני תותחית
הצלחת השבוע: עברתי מרכז הערכה יחידה מתוך 6 (עד כה לפחות רק אני קיבלתי תשובה חיובית)
הפתעת השבוע: קיבלתי פידבק טוב על מרכז הערכה- זה קורה לי אחת ליובל, הפעם האחרונה הייתה לפני 3 וחצי שנים
המלצת השבוע: לצחוק הרבה,עוזר ללחץ הדם
מלך השבוע: הכלבה שלנו, הכי תותחית בארץ
הידעת- כשכבר תתייאש ממשהו הוא יגיע.
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: פסטה ברוטב עגבניות, פשוט ויאמי
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: ניקיתי עכשיו את הבית
שבוע הספר - מה קניתם/תקנו: אנחנו בד"כ תולעי ספרים וקונים כל הזמן, הפעם לא יצא לנו אנחנו עמוסים בשבוע הנ"ל
תוכניות לסופשבוע: להתכונן למבחני המחשב ביום ראשון, לקרוא כמה מאמרים כדי ללכת ללמוד כמו שצריך
בשבוע הבא, מצפה ל...: שבוע עמוס ואולי סופסופ אני אתאפס על עצמי ואחזור ללמוד כמו בנאדם

אחח... הסופשבוע כבר פה ../images/Emo171.gif

עד כמה מהר עבר השבוע-האמת שלא הכי מהר, אבל גם לא לאט. מחכה כבר ליום ראשון שהבחור יגיע לארץ
. איך עבר השבוע באופן כללי- היה שבוע טוב, הייתי מאוד עסוקה ופעילה
היום הכי טוב, ולמה- המממ... נראה לי אתמול, כי ממש הייתי עסוקה ופעילה והייתי עם אנרגיות. היום הכי פחות טוב השבוע- הממ... יום ראשון, קצת נשברתי כי עוד שבוע בלעדי הבחור היה לי יותר מידי כבר אבל שרדנו את זה. עוד קצת והוא כבר בדרך לפה
. קניית השבוע: מכנסיים- בחסות כרטיס הגיפד כארד של הבחור. שיר/ספר/סרט השבוע: הספר החדש של ליהי לפיד- מומלץ בחום! ציטוט השבוע: "החבר שלך נוסע המון, הא? , כן התרגלתי"- חבר לעבודה של הבחור, שראיתי אותו מטייל לו בחמש אחרי הצהריים בזמן שהחבר תקוע כבר שבועיים בחו"ל... עצרתי את עצמי מלומר לו משהו על זה
מחמאת השבוע: שהילדים בגן לוקחים קשה את העזיבה שלי ולא רצו לתת לי ללכת והם מתרגשים כמוני לקראת יום שני שזה היום האחרון שלי בגן
הצלחת השבוע: הממ... הרבה הספקים: סידרתי סופסוף את המחסן שלנו, ניקיתי, עשיתי כביסות והיו הרבה, הכנתי את כל המתנות למינהם של סוף שנה, עבדתי על מצגת לטקס סיום. הפתעת השבוע: הפתעתי את עצמי שלקחתי יחסית בקלות את הנסיעה והסתדרתי לא רע בכלל, אז גאה בעצמי
המלצת השבוע: לנשום עמוק לפני שעונים למישהו שמעצבן... מלך השבוע: הממ.... הבחור, שממש מראה שאיכפת לו מדברים שאמרתי לו שמפריעים והוא משתדל לשנות ולבוא לקראתי. זרקו "הידעת": הידעת? רוב הסיכויים שאדם שאתה לא מכיר ופוגש במקרה הוא אדם שיש לו לפחות תכונה אחת שדומה לך. הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: עוגת גזר- 2 תבניות הכנתי למפגש פורום
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הממ... האמת שהמון, כל מה שרשמתי שהספקתי כמה שאלות קודם... שבוע הספר - מה קניתם/תקנו- קניתי במסגרת מבצע של סלקום ספר של ליהי לפיד וספר ילדים של שלמה אבס. תוכניות לסופשבוע: להמשיך לעבוד על מצגת של הפרויקטים לטקס סיום,לנוח, לדאוג שהבית ישאר נקי, מסודר וריחני
שיהיה סופשבוע נפלא לכולם
בשבוע הבא, מצפה ל...:

למעלה