סופפפפפפפפפש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופפפפפפפפפש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה- שיר השבוע לא של לילה- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

lia122

New member
ת=ש=ו=ב=ו=ת../images/Emo41.gif

שיר השבוע של לילה-"מחיר האושר" שיר השבוע לא של לילה- סיון שביט - ללב שלי אין בית משהו שעשה את השבוע-הגישו אותי על 98 לבגרות
משהו שהרס את השבוע-ללמוד! בילוי השבוע-היום...בים...חחחחחחח היו מלא אנשים ורובם יודניקים אחרי הבגרות בלשון-היה מצחיק לראות את זה! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?-אוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-סתם להנות מהחופש!!! תמונה שבא לשים-יש למעלה
(שבקרוב זה יהפוך ללמטה) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללילה!

A t z a

New member
עונהההה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה- בסמה מוצ'ו שיר השבוע לא של לילה- כשתחזור,להתעטף בעצב לכבודך,תשא אותי לאישה,בעדינות,אדום,פחד,אמן ויהיה-איגי וקסמן משהו שעשה את השבוע- ההופעה הכי כיפית בעולם,להפטר מלשון וכו' משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- הופעה!!!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רובי מה קניתם השבוע?- בגדים,בגד ים וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יםםםם
,וגם....
תמונה שבא לשים- נואופ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
!!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ל....כולכםםםםםםםםם

sendy9934

New member
עונה../images/Emo70.gif

שיר השבוע של לילה-בא לו הלילה שיר השבוע לא של לילה-Daniel Powter - Bad Day..חח חרוש.. משהו שעשה את השבוע-לסיים בצפר לנצח
משהו שהרס את השבוע-להיפרד.....(איזה פיצול אישיות אה??) בילוי השבוע-הייתי בקיבץ, בים, קניונים וכו'. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה
מה קניתם השבוע?-הרבבההההההההה דברים בעיקר בגדים לקיץץ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא משהו מיוחד תמונה שבא לשים-----------> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שיהיה חופש שמח
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

tintin 2005

New member
עונההההה! ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של לילה-לא שמעתי מוזיקה , הייתי בטיול , מצטער
שיר השבוע לא של לילה-
משהו שעשה את השבוע- הטיולללללללל
משהו שהרס את השבוע-נעקצתי על ידי דבורה
. זה לא מה שהרס את השבוע אבל זה היה מעצבן&כואב! בילוי השבוע-הטיול! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אם לא שמעתי מוזיקה אתם יכולים להיות בטוחים שלא ראיתי טלויזיה, לא קראתי ספר וכו' וכו' וכו' ....... מה קניתם השבוע?-חחח חומרי חיטוי שכאלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אלוהים יודע מה יקרה שבוע הבא תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-פרח לחופש!

n a a m a2

New member
אני

שיר השבוע של לילה-לילה שיר השבוע לא של לילה- Hips Don't Lie משהו שעשה את השבוע-NO MORE BAGRUYOTTTTTTTTTTTTTTTT! (השנה
) משהו שהרס את השבוע-ללמוד למקצוע הארורררררררררררררררררררר הזה
שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת 1000000000000 פעם שונאת לשון! בילוי השבוע- המממ הייתי אתמול בסרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-צופן דה וינצי הסרט מה קניתם השבוע?-כרטיס ואוכל.... חוץ מזה אני לא זוכרת בטוח עוד דברים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני טסהה
תמונה שבא לשים- הנה לכם שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

עונה

שיר השבוע של לילה-"לילה" שיר השבוע לא של לילה-Alanis Morissette-Joining You - גם בגירסא הפסיכית וגם בשקטה. פשוט שיר מושלם
משהו שעשה את השבוע-להיפטר מהבגרות בלשון, התעודה... משהו שהרס את השבוע-למדתי בערך יום אז לא הלימודים. אממ אולי אני מאוכזבת מהבגרות עצמה שברוב טיפשותי ירדו לי 4-5 נקודות (אם לא יותר) על זה שלא קראתי הוראות. אשמתי שישנתי 4 שעות באותו לילה
! בילוי השבוע-אתמול היה שיא הכיף... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?-שימלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום עיון. אה זה עוד שבועיים
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-זה סעיף(?) די מטומטם!

A t z a

New member
אתתת סעיף מטומטם../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif

זה סעיף ממש חמודי,ואת יכולה לחלק חמניות חרציות סביונים כלניות ורקפות לאנשים שעשו לך ת'שבוע

למעלה