well, עד שהבחור מסדר את ה-VOD שנתקע ../images/Emo13.gif
עד כמה מהר עבר השבוע? כרגיל, בטיל וזה לשמחתי, למרות שזה מקרב אותנו לנסיעה של הבחור ביום ראשון אז זה קצת מבאס... איך עבר השבוע באופן כללי? ככה- ככה היום הכי טוב, ולמה? היום, כי ממש היינו קרובים אחד לשני, בילינו ביחד והוא הכריח אותי לפרגן לעצמי
והתעקש לקנות לי חזייה וחולצה, וגם כבר קנינו את המתנות לחג
היום הכי פחות טוב השבוע? הממ... יום שלישי- יום מאוד מבאס בסמינר
קניית השבוע: החולצה והחזייה, אני מניחה
שיר/ספר/סרט השבוע: הממ... האמת שהשבוע אין המלצה על ספר/סרט/שיר אלא על מגזין שנקרא "עיניים" שלא יודעת אם יש עיתונים חדשים אבל אני קיבלתי במקרה כמה גליונות, כל גיליון זה מתמקד בנושא אחד ספציפי מכל מיני היבטים וזה מיועד לילדים בעיקרון. אני נעזרת בגיליון כזה עכשיו ליום שוקולד שאני מכינה לגן
ציטוט השבוע: "את לא יוצאת מפה בלי 2 חולצות לפחות!!!" - הבחור היום שממש הכריח אותי לקנות ואני שחייבת מצב רוח לקניות ממש הייתי מבואסת מזה כי שונאת לקנות ככה בלחץ אבל הכוונה הייתה טובה ובסוף השתחררתי
מחמאת השבוע: שאני מורה טובה- התלמיד שאני עושה לו שיעורים פרטיים. הצלחת השבוע: הצלחתי ללמד את אחד התלמידים שלי כמה פרקים בתנ"ך והוא די הבין וזה בשבילו כמו סינית, אז זה ממש היה הצלחה מבחינת שנינו
הפתעת השבוע: הממ... אין ממש ... המלצת השבוע: להקשיב בכל יום שבת לתחנה 103, יש שירים ישראליים שמזכירים את הטעם של פעם
מלך השבוע: החבר שלי, שתוך כדי מציק לי עכשיו
זרקו "הידעת": הממ... אני אנסה לחשוב על אחד
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ... הפירה של הבחור. הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: התפטרתי מהצוות שאחראי על המסיבת סיום שלנו, פחות עצבים ותסכול- יעיל מאוד עבור עצמי. מהו פריט הלבוש האהוב עליכם? חולצה שחורה שקניתי ליד הבית והיא יקרה יחסית וממש נראית עליי טוב
מקצוע שתרצו לרכוש? הממ... פסיכולוגיה
מקצוע שלעולם לא תרצו לרכוש? מתמטיקה- הספיק לי
תוכניות לסופשבוע: להנות כמה שיותר, לנוח ולנשום בין הביקורי הורים
בשבוע הבא, מצפה ל...: שובו של הבחור