סופשבוע פרוע

little WhiSper

New member
../images/Emo42.gifסופשבוע פרוע../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

FFTL

New member
.....

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אא..BLEED WELL. שיר השבוע כללי: לעולם מצידי, ניו יורק סיטי, דה קיל. להקת\אמן השבוע: היהודים, 30שניות, אסקייפ. אלבום השבוע: פורטה. אדם שעשה לכם את השבוע: עמית. משהו טוב שקרה השבוע: ת"א, שביתה. משהו רע שקרה השבוע: מממ... מאכל השבוע: קינואה!#$ משהו חדש השבוע?: חולצה של הימ, הדיסק החדש. ציטוט שמאפיין את השבוע: "קינואה!#$" ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: תקפצו לי. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעות בפארק הירקון...שביתה[?].
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: שביתה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

שיר השבוע של HIM : - שיר השבוע כללי: cinema bizarre-forever or never להקת\אמן השבוע: cinema bizarre אלבום השבוע: הכמה שירים בקושי שיש לי של סינימה ביזאר אדם שעשה לכם את השבוע: קסיושה כפרע משהו טוב שקרה השבוע: שביתה? משהו רע שקרה השבוע: שביתה. מאכל השבוע: פיצה משהו חדש השבוע?: הדיסק החדש של הים! ציטוט שמאפיין את השבוע: "אף פעם לא הרגשתי את הראש שלי חלול כלכך" ציטוט שעשה לכם את השבוע: הציטוט הנ"ל לינק/אתר השבוע: הבלוג שעשו לסינימה ביזאר? חח סרט/סדרה/ספר השבוע: "חופשה" או משו כזה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: התמכרתי ללהקה חדשה0.0 שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: פגישת פולין הורים תלמידים0.0 משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שהיתה? משהו שאתם מקווים שיקרה: שיסיימו את השביתה(יאללה שנה אחרונה נמאס!) אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: cinema bizarre- love songs סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שביזות ו...תמונת השבוע! יו!

Rose131

New member
^^

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :כל החדש בערךXD שיר השבוע כללי:המ. כלמיני
שיר היום שלי זה just like a pill של פינק
להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע:ונוסדוםםםםם אדם שעשה לכם את השבוע:הממ... משהו טוב שקרה השבוע:שביתה משהו רע שקרה השבוע:שביתה מאכל השבוע:סלט?XD משהו חדש השבוע?: הליקס ורודושעון ורוד-* ציטוט שמאפיין את השבוע:המ ציטוט שעשה לכם את השבוע:המ! לינק/אתר השבוע:תפוזזז סרט/סדרה/ספר השבוע:שנות השבעים! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:היום אני חצי שנה בלי קולה!!11 שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שלא יהיה מבחן בתנך משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:המבחן בתנך
משהו שאתם מקווים שיקרה:כלמיני. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:הממ. just like a pill? סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:הממ. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :איןליכוחXD

אני אני. ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של HIM: Join me in death Kiling loneliness Circle of fear
שיר השבוע כללי: Escape The Fate - Situations
Not good enough for truth in clinch
להקת השבוע: Escape The Fate ^^
אלבום השבוע: Dying id your latest fashio, אסקייפ דה פייט.
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה לכם השבוע: שביתה, כאילו.
משהו רע שקרה לך השבוע: בקושי יכולתי להיות במחשב וזה היה ממש מתסכל להיות בלעדיו.
מאכל השבוע: אורז.
סרט/סדרה/ספר השבוע:
שבוע טוב.

BloodyReject

New member
גם אני יכולה?../images/Emo69.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :CIRCLE OF FEAR שיר השבוע כללי:ניפטמין, של קריידל להקת\אמן השבוע:HIM נו ברור אלבום השבוע:ונוווווווווווס *_________* אדם שעשה לכם את השבוע:אלינק3> משהו טוב שקרה השבוע:נירשמתי לגדנא אווירD: משהו רע שקרה השבוע:נירשמתי לגדנא אוויר -__-" מאכל השבוע:לזניה צימחוניתXD משהו חדש השבוע?: בובה של בובספוגD: ציטוט שמאפיין את השבוע:"נסטיה את תקבלי תחולצה ואני אקבל אותו בלי חולצה"
ציטוט שעשה לכם את השבוע:אותו אחד>< לינק/אתר השבוע:האפיטריפרינדס.קום, יש עשכיו סירטוי האלוווין משובנזונהXD סרט/סדרה/ספר השבוע:that 70s show סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:בנים על מדים של חייל האויר זה אחלה
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:נתניה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מבחן בטומטומטיקה משהו שאתם מקווים שיקרה:הוו וילה במיטה שלי
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:גליה שיר שפתחתם איתו את השבוע:מממ ,nothing else matters מטאליקה - נוסטלגיה בייבי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:בא לי חורררררררררף. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : כל דבר שוילה מופיעה שם :| שבוע טוב שובתים . אני אקרע תחת שלי ועל מדים עוד!

DropDeadAlice

New member
יאייייייי its alive.../images/Emo11.gif

HIM's forum IS ALIVE.
השבוע שהיה- שיר השבוע של HIM : heartache every moment heaven tonight שיר השבוע כללי: wake up call - maroon 5 XD להקת\אמן השבוע: בהחלט הוא. אלבום השבוע: Razorblade Romance
אדם שעשה לכם את השבוע: נסטיה
וטלי
משהו טוב שקרה השבוע: שביתה משהו רע שקרה השבוע: אין ממש :\ מאכל השבוע: גלידת קרמיסימו וניל ועוגיותתתתת|ריר| משהו חדש השבוע?: מצברוח טוב, תאמינו לי. זה מאוד חדש. ציטוט שמאפיין את השבוע: "where ever you go i will follow..." כי זה כלכך יפה
ציטוט שעשה לכם את השבוע: כנ"ל ^^ לינק/אתר השבוע: יוטוב? XD מיספייס. סרט/סדרה/ספר השבוע: /= נואופ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהשביתה תימשך. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שהשביתה תסתיים
משהו שאתם מקווים שיקרה: שהשביתה תימשך D: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: =[ שיר שפתחתם איתו את השבוע:
ו...תמונת השבוע! מצאתי תתמונה הזו איפשהו.. וזה ממש הצחיק אותי XD

little WhiSper

New member
ברוך אתה ה... שיהיה כבר חורף!

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:היהודים- קח אותי. להיות. הבנות נחמה- להיות so far . מטרופולין- אין לי מקום. Plain White T's-Hey There Delilah להקת\אמן השבוע: היהודים. אלבום השבוע: הMP3 שלי. אדם שעשה לכם את השבוע: אממ... כלמיני אנשים מהצבא... וחברה שלי כפרעליה. משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי חברה טובה אחרי פאקינג 3 חודשים בגלל הצבא המזדיין. אה ונגמר הקורס... אה וקיבלתי מה שרציתי, נראה לי.
משהו רע שקרה השבוע: שנגמר הקורס ואני אתגעגע לכמה אנשים כי היינו יחד 3 חודשים. מאכל השבוע: קוקה קולה. משהו חדש השבוע?: נגמר הקורס! אה והחולצות שעשינו. ציטוט שמאפיין את השבוע: תחמושת אוג' 07- נֶפָלים אחד אחד. וגם- תחמושת אוג' 07- אין גבול למרמור. ציטוט שעשה לכם את השבוע: הציטוט שמאפיין. לינק/אתר השבוע: כרגיל נו. סרט/סדרה/ספר השבוע: ורוניקה מארס! ואין עוד. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: ש.. וואו, הוא היה ארוך. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: האמת אני אפילו לא יודעת למה לחכות.... אה! לפגוש עוד חברות!!! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לַפחד... משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה טוב וכיף ונחמד ונעים בבסיס החדש, ושאני אכיר אנשים טובים. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברותיי היקרות. שיר שפתחתם איתו את השבוע: Plain White T's - Hey There Delilah סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שהוא הולך להיות מלחיץ, אה וב י ו מ י ו ת. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : כשמשעמם בשמירות, והסיכה שקיבלנו!

;;

שיר השבוע של HIM: The Sacrament Join Me In Death Buried Alive By Love שיר השבוע כללי: Epica - Blank Infinity להקת\אמן השבוע: EPICA! אלבום השבוע: EPICA - THE PHANTOM AGONCY
אדם שעשה לכם את השבוע: אין אחד כזה |: משהו טוב שקרה השבוע: לא יודעת אם קרה בכלל ;; משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי |: מאכל השבוע: אהממ...טוסט? משהו חדש השבוע?: |: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: ><" "טוב...זה יהיה הבעיה של התינוק.." -חברים. (אין לי כוח לאנגלית, נקודה) לינק/אתר השבוע: האתר ההוא, שאסור לדבר עליו בתפוז D: סרט/סדרה/ספר השבוע: טרנספורמס, פלאנט טרור, אמן האשליות, תיאוריית הכאוס. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: טוסט זה טעים!!!11111
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: רופאה, הבדיקה המוזרה הזאת של ספירות לב |: משהו שאתם מקווים שיקרה: אותו דבר שאני מחכה לו כבר הרבה זמן ;; אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: יותר מדי אנשים
שיר שפתחתם איתו את השבוע: |: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: קופת חולים זו זנות
אה כן, התמכרתי לאפיקה. ו...תמונת השבוע!

milkshakit

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo210.gif

השבוע
שיר השבוע של HIM : The Kiss Of Dawn
, הגעתי למסקנה שזה שיר כה יפה. שיר השבוע כללי: יש מלא, אין לי כוח לרשום
להקת\אמן השבוע: T.Rex, Led Zeppelin וכו' וכו' :) אלבום השבוע: אוסף הסינגלים של א-הא, וגם האלבום של Cinema Bizarre, מישהו מכיר אותם פה? הם גם מגרמניה, יש כאלה שמשווים אותם לטוקיו הוטל.. בלי סיבה מוצדקת. בכל זאת- אחלה אלבום ואחלה להקה. אדם שעשה לכם את השבוע: כל מיני ידידים משהו טוב שקרה השבוע: שום דבר טוב לא קרה השבוע משהו רע שקרה השבוע: הרגשתי שמיום ליום אני לא רוצה להיות בעבודה שלי יותר, חוסר תועלת וחוסר הערכה. חרא של הרגשה :| מאכל השבוע: העוגיות של סבתא (מרוקאית) משהו חדש השבוע?: כלום ממש. חוץ מזה שאני מקווה שתהיה לי עבודה חדשה כבר בשבוע שיבוא. ציטוט שמאפיין את השבוע: We are the champions, no times for losers (אינדיד
) ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין משהו מיוחד. לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: "אפוקליפטו" !!!!!!!!! איזה סרט מעולה! חובה לראות
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: למצוא עבודה אחרת. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: להגיד לבוס שאני רוצה לעזוב
(שזה בעצם מחר
) משהו שאתם מקווים שיקרה: שזה יעבור בטוב, שהשבוע הזה יעבור לי בטוב כבר אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לא יודעת, יש הרבה.. אנשים קרובים כנראה שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

5ifi

New member
טוכעס!!

שבוע שעבר שיר השבוע שלHIM : in joy and sorrow.... שיר השבוע כללי: חחח..טוכעס של ט"ה... מושפעת קשות.... להקת\אמן השבוע: אני לא מאמינה שאני אשכרה אומרת את זה..אבל- טוקיו הוטל..שכה אחייה! ג'יזס...! אלבום השבוע: נאדה... אדם שעשה לכם את השבוע: חחח ביל קאוליץ...מושפעת קשות.... אה, וחמשושיות טיפשות... משהו טוב שקרה השבוע: האהא..צעקתי על חמשושיות!! (חיוך זדוני) משהו רע שקרה השבוע: מבחן בתנ"ך מאכל השבוע: אוכל של פנימייה- יאיי! לא. משהו חדש השבוע?: חצ'קון. יש לי חיים מאושרים ומלאי הפתעות. ציטוט שמאפיין את השבוע: I WANNA HEAR YOU MAKE SOME NOISE!!! ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אני צריכה לחרבן או משהו.." אחותי האינטילגנטית... לינק/אתר השבוע:אין, אין מחשבים בפנימיות!!!! סרט/סדרה/ספר השבוע: תנ"ך? חרישת המחץ. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: הלכתי להופעה של טוקיו- כי קיבלתי כרטיסים חינם!!! חהחה! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: כשחושבים על זה....כלום!!! בהו. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: רופא שיניים. ו...ה-מבחן בהיסטוריה! כן, בדיוק, ההוא שחפרתי לכם עליו. בדיוק. תדליקו לי נר. משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אצליח במבחן בהיסטוריה...אמןאמןאמןאמן... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: עזרא בשה- חחחח.... המורה שלי לוואנאבי היסטוריה...חחח...אני מצחיקה את עצמי וזה חשוב שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין ג'וי אנד בלהבלה... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לא הייתי אצל רופא שיניים הרבה זמן..הוא ירביץ לי!!! ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : חברה שלי צילמה...בהופעה...והיא עמדה מאוחריי!! אתם מבינים כמה קרובים היינו לרגליו של ביל קאוליץ שאני בכלל לא אוהבת?? הכי כיף לקבל כרטיסים חינם (זה מצחיק אותי כל פעם מחדש...פשוט ענק...)

5ifi

New member
אני רק רוצה לציין

שיש לי מחשב בררן והוא מסרב להעלות את התמונה מההופעה...הוא כנראה נגד קוקסינלים/ סתם שונא את ביל... וול וול..אי אשר להאשים אותו...

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני רק רוצה להגיד לך שאת ממש משעשעת, ומבחינתי את נכס חשוב לפורום
נהנית לקרוא את ההודעות שלך!

למעלה