סופשבוע

red butterfly

New member
../images/Emo42.gifסופשבוע../images/Emo42.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון-
שיר השבוע לא של שרון-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
משהו שאתם מחכים שיקרה החודש-
תמונה שבא לכם לשים-

red butterfly

New member
עונה ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- סיכוי קלוש שיר השבוע לא של שרון- Goo Goo Dolls - Iris השיר המאוס של השבוע- כל מיני שירים שהיו אתמול במסיבה משהו שעשה את השבוע- שיחה עם חברה והמסיבה אתמול
משהו שהרס את השבוע- המבחן במתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- גדנ"ע
משהו שאתם מחכים שיקרה החודש- גדנ"ע, טיול שנתי, קונצרט שאני מנגנת בו, והכי חשוב- חברה טובה שלי מארה"ב באה לארץ!
תמונה שבא לכם לשים- אין

didi1309

New member
אני..../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שרון- אממ.. ימים קשים.. בגלל ה"מה הקטע".. חחח שיר השבוע לא של שרון- תפתח חלון- ריטה השיר המאוס של השבוע- כולם יודעים- אהוד בנאי..חח משהו שעשה את השבוע- קרמבו! משהו שהרס את השבוע- אממ.. כלום נראה לי.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כלום.. הולך להיות מבאס..=[ משהו שאתם מחכים שיקרה החודש- המבחן לתיאטרון!!! תמונה שבא לכם לשים-

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- לא יודעת, לא יצא לי לשמוע השבוע שיר השבוע לא של שרון- הבריחה- אלמנה שחורה והדיסק של שי נובלמן |שלמות| השיר המאוס של השבוע- כלא 6- דרך המלך משהו שעשה את השבוע- יום חמישי, היה פשוט כיף משהו שהרס את השבוע- שישבת, היה זוועה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום חמישי בגרות באזרחות ואני לא אראה יותר אזרחות בחיים!!! משהו שאתם מחכים שיקרה החודש- החודש? המ נראה לי זה עוד יותר מחודש, אבל שיודיעו לאיזה מקומות התקבלתי (אם בכלל
) לשירות לאומי כי אני בלחץ שלא יקבלו אותי בכלל ואני אצטרך להיכנס לסבב השני

noooga

New member
שימי את הפינה ביום שישי בבוקר

או ביום חמישי בערב.. כי כשאני רואה את הפינה זה כבר אחרי שבת (שומרת שבת) והסופשבוע כבר עבר. קטנוניות, הא?

למעלה