סופשבוע

red butterfly

New member
../images/Emo42.gifסופשבוע../images/Emo42.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון-
שיר השבוע לא של שרון-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
תמונה שבא לכם לשים-

red butterfly

New member
עונה:) ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- לא שמעתי שרון השבוע. לא שמעתי מוזיקה השבוע! שיר השבוע לא של שרון- "צוות-11-הכי-הכי-הכי-הכי-טוב-במחלקה-בפלוגה-בבסיס-בעולם!!!!!!!!!"
השיר המאוס של השבוע- "צוות-15-שועלות"
משהו שעשה את השבוע- הגדנ"ע כמובן
משהו שהרס את השבוע- אממ הסוף של הגדנ"ע. היה כזה עצוב. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כלום :/ תמונה שבא לכם לשים- זה התרמיל של הכדור הראשון שיריתי בM16

red butterfly

New member
יש לי תמונה יותר טובה../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

אנחנו במטווחים
(הפנים שלי מוסתרות מאחורי הרגליים של החיילת
)

hodayoyo

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- כל דבר כאן שיר השבוע לא של שרון- שילה פרבר- איזה זהב השיר המאוס של השבוע- מאיה בוסקילה
משהו שעשה את השבוע- שאין יותר אזרחות!! משהו שהרס את השבוע- יום רביעי שהיה לי דיי מעצבן משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום ראשון, סיור בת"א ועוד הסתובבויות תמונה שבא לכם לשים- |ג'ירפה|

didi1309

New member
אני:

שיר השבוע של שרון- אממ.. לא יודעת. שיר השבוע לא של שרון-חתולים של ברי סחרוף..
השיר המאוס של השבוע- big city life מה זה השיר המעצבן הזה??! משהו שעשה את השבוע- יום חמישי! אף מורה לא באה! משהו שהרס את השבוע- שצריך להתכונן למבחן בהיסטוריה ביום ראשון! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-המבחן לתיטארון (אני אחשיב את זה כשבוע הבא,למרות שזה בראשון הבא ואכתוב את זה גם בפינת סופש הבאה..חח) תמונה שבא לכם לשים- חבל שאין לי מצלמה..=\ חברה שלי ציירה את הרקע של הפוסטר של לד זפלין כל כך יפה! הייתי שמה.. טוב נסתפק בתמונה אחרת:

.

שיר השבוע של שרון-ימים קשים. שיר השבוע לא של שרון- ליל האהבה (אוהד חיטמן) השיר המאוס של השבוע- איזה מנגינה של משחק במחשב של אחי הקטן שהוא מזמזם בשעות הפנאי :/ משהו שעשה את השבוע- חמישישי משהו שהרס את השבוע- שלא ישנתי שני לילות. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום שני תמונה שבא לכם לשים- לא בא לי

noooga

New member
עונה..../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- זה לא ממש של שרון (יותר נכון של אבטיפוס)- 'בוקר טוב עולם' שיר השבוע לא של שרון- אולי זה בעצם נכנס לפה? השיר המאוס של השבוע- אממ.. אין משהו שעשה את השבוע- שלא היה כל השבוע לשון! זה נס.. נס לשוני! משהו שהרס את השבוע- שבאה מורה מחליפה לספרות.. משהו פחד.. (הכל לימודים אצלי..) משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לסיים את המבחן בהיסטוריה בהצלחה, שלא יהיה יותר מדי לשון... נו, אולי משהו לא של הלימודים? אממ.. לא יודעת.. אה! לפגוש את עדי! תמונה שבא לכם לשים- תדמיינו תמונה של תינוק הכי חמוד בעולם שאפשר להשתגע ממנו! כן, זה האחיין שלי
(פשוט הקובץ של התמונה גדול מדי)

didi1309

New member
אוי נגה!!

התמונות של אורי!! אפשר למות ממנו! אני ואמא שלי נמסות!! איזה תינוק מדהים! ותגידי משהו, איך הלך במבחן היום? זה היה היסטריה היום? כי יש גם פסיכולוגיה בקרוב או משהו לא? לא מעניין אותי, שישי הזה אני באה!

didi1309

New member
אה עוד משהו!!

היום אמרו לי שחילקו את המבחנים לתיאטרון לשתי קבוצות, ביום ראשון 19.2 ושבוע אחרי.. והתפללתי שאני אהיה שבוע אחרי כי זה יהיה מעולה.. ואז באתי לבדוק ברשימות שהתפרסמו באיזה תאריך אני ו... הם פיצלו את הרשימה לשניים ואני בדיוק ראשונה בשבוע השני!! שזה הכי טוב בעולם! כי אני גם ראשונה, אז יש הרבה פחות לחץ, ואני גם בשבוע שאחרי, אז יש לי מלא זמן להתכונן, וגם- הילדה השנייה שעושה את ריטה היא בשבוע הראשון אז היא לא תדע שגם אני..חחחחח.. פשוט היא אמרה לי כבר שהיא עושה אותה אז לא הי לי נעים..חח..

noooga

New member
וואי יפה! יש לך מזל.. חח..

אני שמחה! לגבי התמונות של בוביק- כן, גם אנחנו נמסים כל פעם שאנחנו רואים תמונות שלו אבל אנחנו הכי נמסים כשהוא במרחק נשיקה מאיתנו חחח.. וכן, ביום שישי את חייבת לבוא! למרות ש.. יש להתכונן למבחן בפסיכולוגיה.. לעזאזל..

didi1309

New member
חח.. מרחק נשיקה..

אהבתי את הביטוי..חחחח.. אממ.. בקשר לשישי- נהיה בקשר עד אז טוב? נראה מה קורה עם הסעות והכל.. ונשאיר לך גם זמן ללמוד.. אל חשש

simpsonits

New member
../images/Emo120.gif

שיר השבוע של שרון- קצב הזמן באמת עשה לי את השבוע ;) שיר השבוע לא של שרון- פליי אווי של לני קרביץ (חרוש אצלי גם לא רק השבוע..) השיר המאוס של השבוע- השיר הזה של קלי קלרקסון (ביקוז אוף יו)
משהו שעשה את השבוע- ההופעה של סינרגיה ! דפנטלי ! משהו שהרס את השבוע- אמממ לא זוכרת :| משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מחנה אומנויות ! תמונה שבא לכם לשים- לא בא לי לשים P:

mayooosh

New member
עונה../images/Emo24.gif

שיר השבוע של שרון- אני חייבת להודות שלא יצא לי לשמוע את שרון השבוע.. אולי את תשאירי לי מקום לחבק אותך :) שיר השבוע לא של שרון- יהיה לי יותר קל להגיד אומני השבוע - אלאניס מוריסט, weezer להקה אדירה באמת! אהה ויש לי שיר!! "מחר" החדש של אביב גפן :) השיר המאוס של השבוע- לא עולה לי משהו כרגע.. משהו שעשה את השבוע- 98 במתמטיקה :) משהו שהרס את השבוע- מבחן מפגר בלשון!! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אני לא ממש זוכרת עכשיו
תמונה שבא לכם לשים- התמונה האהובה עלי :)

למעלה