סופשבוע

red butterfly

New member
../images/Emo42.gifסופשבוע../images/Emo42.gif ../images/Emo204.gif

אני פותחת את הפינה עכשיו כי מחר אני כנראה לא אהיה בבית כל היום.
שיר השבוע של שרון-
שיר השבוע לא של שרון-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
תמונה שבא לכם לשים-
שיהיה לכולנו סופשבוע רגוע

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- ציפור שיר השבוע לא של שרון- טוב לבד-אפרת גוש השיר המאוס של השבוע- כל השבוע היה איזה שיר שעיצבן אותי ועכשיו שכחתי איזה שיר זה היה ומי שר אותו
משהו שעשה את השבוע- 92 באנגלית
ושנדחה המבחן בסוציולוגיה
משהו שהרס את השבוע- אני חולה
ושלא יצאתי לנופש עם המשפחה בגלל שיש לי מבחן
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שחברה שלי תבוא לארץ!!!
וקונצרט שאני מנגנת בו
תמונה שבא לכם לשים- סתם משהו ששלחו לי באימייל

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- כמה אני אוהב (והשמעתי לחברה שלי והיא ממש הקשיבה עד הסוף, בד"כ נמאס לה באמצע שירים) שיר השבוע לא של שרון- אהבה אחת- יציאת חירום השיר המאוס של השבוע- אין משהו ספציפי משהו שעשה את השבוע- ביום שלישי הודיעו לי שהתקבלתי למקום שירות שרציתי
משהו שהרס את השבוע- יום שני שהייתי בבצפר והיה ממש איכ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום חמישי מפגש
תמונה שבא לכם לשים- -

hodayoyo

New member
תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

זה ממש נחמד להיות כבר מעכשיו מסודרת. כל החברות שלי עוד מטיילות ברחבי הארץ בחיפושים או מחכות לתשובה ואני כבר אחרי זה.

noooga

New member
עונה..../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- "אשה אשה".. שיר השבוע לא של שרון- כנ"ל השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- אממ.. שלא למדנו כל יום שלישי (שזה יום זוועתי למדי.. שעתיים לשון) משהו שהרס את השבוע- מבחן מטומטם בלשון משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ.. לא יודעת תמונה שבא לכם לשים-

didi1309

New member
שלי..

שיר השבוע של שרון- תשאירי לי מקום לחבק אותך שיר השבוע לא של שרון- משהו של alice in chaince השיר המאוס של השבוע- אממ לא יודעת. משהו שעשה את השבוע- שדחו את תיאטרון! משהו שהרס את השבוע- אממ.. הריב עם הילה..=\ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום הולדת לנופי. תמונה שבא לכם לשים- אין כלום..

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שרון- ציפור (ו"פתח את ליבך") שיר השבוע לא של שרון- את ואני- תמיר חיטמן (וגם "ספינותיה" של נורית גלרון) השיר המאוס של השבוע- אממ אין משהו שעשה את השבוע- אממ... היה יופי של שבוע סתם ככה משהו שהרס את השבוע- אני מדחיקה דברים שהורסים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כלום

למעלה