סופשבוע

../images/Emo42.gif סופשבוע ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של דנה-
שיר השבוע לא של דנה- עברי: לועזי:
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
תמליצו על דיסק או הופעה קרובה <לא של דנה>
אולי גם ספר טוב שקראתם לאחרונה?
מה קניתם השבוע?-
3 דברים חיוביים שקרו השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
מגיעים להופעה של דנה בזאפה ב23.8?
ולחיפה, מוריסום 11.7?
סיימתם בי"ס? יש תוכניות לקיץ?
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח
למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת

סופשבוע../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דנה- תוך כדי תנועההה שיר השבוע לא של דנה- עברי: תמיד אוהב תמיד נפגע\איגי לועזי: אין
משהו שעשה את השבוע- החופשששש משהו שהרס את השבוע-לוזוכרת
תמליצו על דיסק או הופעה קרובה <לא של דנה> הממממ השבוע שמעתי הרבה את הדיסק של לואיס אמסטרונג ואלה פיצג'ארלד, אחלה מוזיקה
אולי גם ספר טוב שקראתם לאחרונה? לא ממש
מה קניתם השבוע?- חולצה של ספיידרמן^^, והפנתר הורוד! 3 דברים חיוביים שקרו השבוע- פגשתי את איגי, עשיתי עוד חור באוזן (שלישי במספר), למדתי לעשות על הגיטרה משהו של מטאליסטים ואני גאה בעצמי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לדנע^^ תמונה שבא לשים- אין מגיעים להופעה של דנה בזאפה ב23.8? כנראה שכן ולחיפה, מוריסום 11.7? לא סיימתם בי"ס? יש תוכניות לקיץ? כן, חזרות, עבודה.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת, לרותם הכפרע

../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דנה-
שיר השבוע לא של דנה- עברי: סינרגיה- כוכב, צועקים על אהבה, זה לא ביחד, לחבק אותך, ספרי. עברי לידר- כבשים, פלרמו, מטייל אוסטרלי. לועזי: Sugababes- Shape משהו שעשה את השבוע- הרבה.
משהו שהרס את השבוע- עזבו. תמליצו על דיסק או הופעה קרובה <לא של דנה>
הממ, לא יודעת. אולי גם ספר טוב שקראתם לאחרונה? לא יודעת. מה קניתם השבוע?- הרבה. 3 דברים חיוביים שקרו השבוע-
אחיינים שלי הגיעו
אחים שלי באו
בת מצווה לבת דודה שלי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של דודו טסה, ת"א עם חברה, סופר-לנד/לונה פארק<לא זוכרת
>, רביעי-שישי אצל אח שלי
תמונה שבא לשים- לא בא לי. מגיעים להופעה של דנה בזאפה ב23.8? לא. ולחיפה, מוריסום 11.7? לא. סיימתם בי"ס? יש תוכניות לקיץ? יש הרבה. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת
לכולם

A t z a

New member
נו יאללה בשביל מילע../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של דנה-
שיר השבוע לא של דנה- עברי:איגי ואיגי ועוד הרבה מאוד איגי
לועזי:טליה ואלאניס... משהו שעשה את השבוע- יום שלישי
וגם הים! משהו שהרס את השבוע- ניצנים
(ידיעה שאני אפסיד) תמליצו על דיסק או הופעה קרובה <לא של דנה>- איגי וקסמן! 30.7 באברקסס,ת"א! עם הגבלה
מה קניתם השבוע?- כל מיני
3 דברים חיוביים שקרו השבוע- יום שלישי קרה,הייתי בים,ואמא קנתה נעליים(יענו גם לי)
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדדדתת
תמונה שבא לשים-
מגיעים להופעה של דנה בזאפה ב23.8? לא ולחיפה, מוריסום 11.7?
סיימתם בי"ס? יש תוכניות לקיץ? כן וכן שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נואופ
תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת- ל...אממ..אחי שנוסע

TiShLeR Michal

New member
אין לי מה לומר לך אהובי, רוצחי.

שיר השבוע של דנה- לא נוח לי.
שיר השבוע לא של דנה- עברי: לא קל- היהודים. לועזי: Ironic- alanis morissette
משהו שעשה את השבוע- ההופעה של אביב ועברי באשדוד. והשיר שהוא השמיע לי.
משהו שהרס את השבוע- אני והשיחה.
תמליצו על דיסק או הופעה קרובה <לא של דנה>- 11.7 שילה פרבר. 15.7 היהודים בתאטרון.
אולי גם ספר טוב שקראתם לאחרונה? לא ממש.
מה קניתם השבוע?- סיגריות בעיקר.
3 דברים חיוביים שקרו השבוע- הופעה של היהודים, הופעה של אביב ועברי והלילה שלפני ההופעה של היהודים.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעות.
תמונה שבא לשים- לא בא.
מגיעים להופעה של דנה בזאפה ב23.8? אכן.
ולחיפה, מוריסום 11.7? נראה שלא.
סיימתם בי"ס? יש תוכניות לקיץ? לפני 3 שנים סיימתי.
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- עדיף שלא.
תנו פרח
למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת- אחי.

A t z a

New member
אני סולחת לך,מתגעגעת אליך../images/Emo80.gif

תניחחח לי לנפשי
סורי הייתי חייבת

שבוע טוב אנשים../images/Emo39.gif

שיר השבוע של דנה- אהבה בקיץ
שיר השבוע לא של דנה- עברי: כמה עוד אפשר של סקעת, סוכריה של רוני לועזי: שון פול
משהו שעשה את השבוע- וואי. כ"כ הוא
משהו שהרס את השבוע- שהבנתי שאני לא זוכרת כלום לבגרות במתמ
תמליצו על דיסק או הופעה קרובה <לא של דנה> היהודים בתאטרון 15.7
אולי גם ספר טוב שקראתם לאחרונה? ארבעה בתים וגעגוע (תודה
...)
מה קניתם השבוע?- חצאיות, ג'ינס, קשת לשיער בסגנון מאיה בוסקילה
3 דברים חיוביים שקרו השבוע- הוא, לירז, והחופש
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- האירוע לזכרו של עוזי חיטמן ויום הולדת לנופר. ודנע!!!
תמונה שבא לשים- --->
מגיעים להופעה של דנה בזאפה ב23.8? בעז"ה
ולחיפה, מוריסום 11.7? לא, יום אחרי בגרות במתמ'
סיימתם בי"ס? יש תוכניות לקיץ? אכן ואכן
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא, תודה
תנו פרח
למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת- לאלעד הכפרע שהעלה לנו קטעים מהזאפה ולכל החדשים והסמויים!
שבוע מושי על

A t z a

New member
"סוכריה של רוני"?!../images/Emo80.gif

תתביישי לך
לא חשבתי שאת עד כדי כך פקאצה
!!! רוני היא בושה לעולם המוזיקלי
פאדיחה לקרוא לה "זמרת"!

coolit97

New member
עונה..

שיר השבוע של דנה- מחכה לו, איפה הוא עכשיו שיר השבוע לא של דנה- עברי: לבן בחלום שחור לועזי: The Connels - '74-'75 Robbie Williams - Strong משהו שעשה את השבוע- בית ריק!! משהו שהרס את השבוע-
תמליצו על דיסק או הופעה קרובה <לא של דנה> קניתי את הדיסק של אפרת גוש אולי גם ספר טוב שקראתם לאחרונה? רודף העפיפונים מה קניתם השבוע?- גופיה ואת הדיסק של אפרת גוש! 3 דברים חיוביים שקרו השבוע- אמא ואבא חזרו מחו"ל
, לאחותי הייתה יומולדת
והלכתי לבריכה בפעם הראשונה השנה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחר אני נוסעת לאילת!!!!!
תמונה שבא לשים- תמונה ממש מצחיקה שצילמתי של דנה
מגיעים להופעה של דנה בזאפה ב23.8? מקווה מאוד ולחיפה, מוריסום 11.7?
סיימתם בי"ס? יש תוכניות לקיץ? יותר מידי תוכניות שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לכולם

nori5

New member
---עכשיו אני---

שיר השבוע של דנה-עד הקצה שיר השבוע לא של דנה- עברי:כל מה שנשאר לועזי:Michel משהו שעשה את השבוע-ראיתי את חברה שלי והיא רחוקה!זה הישג!! משהו שהרס את השבוע-ריב עם ידיד! תמליצו על דיסק או הופעה קרובה <לא של דנה>ממ... אולי גם ספר טוב שקראתם לאחרונה?שבועת רחל!!!חייבים! מה קניתם השבוע?-ארנק!שעלה יותר ממה שיש בו...=\ 3 דברים חיוביים שקרו השבוע-אילת עם חברות!הכרויות עם חברס טובים!חזרתי בשלום! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדתתת מגיעים להופעה של דנה בזאפה ב23.8?מקווה!!! ולחיפה, מוריסום 11.7?רוצה!! סיימתם בי"ס? יש תוכניות לקיץ?ממ..לא ממש=\ פרח-לעולם

מתנות

New member
על טעויות משלמים.

שיר השבוע של דנה- שוב מוותרת
. שיר השבוע לא של דנה- עברי: אביב גפן - מלאך. לועזי: אנג'י, של הרולינג סטונס... כל הזמן חשבתי שאני שומעת אותו בכל מיני מקומות. זה סתם היה הגעגוע. משהו שעשה את השבוע- כלום. משהו שהרס את השבוע- היא. תמליצו על דיסק או הופעה קרובה <לא של דנה> היהודים בתיאטרון? אנאערף.. אולי גם ספר טוב שקראתם לאחרונה? דוד גרוסמן - שתהיי לי הסכין. מה קניתם השבוע?- סיגריות, אוכל וכרטיסי אוטובוסים. 3 דברים חיוביים שקרו השבוע- אני כבר לא זוכרת.. אבל ננסה- ראיתי את אח שלי, גיליתי את האמת ואולי היה עוד משהו. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין יותר למה לחכות. תמונה שבא לשים- אבל לא בא לי לשים.. מגיעים להופעה של דנה בזאפה ב23.8? וואלה, אולי נארגן משהו. ולחיפה, מוריסון 11.7? לא. סיימתם בי"ס? יש תוכניות לקיץ? סיימתי בית-ספר מזמן ויש תוכניות, אבל נראה לי שכולן יתבטלו בקרוב. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לעצמי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה