סופששש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי שיר השבוע לא של שלומי משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

bleeding guitar

New member
עוד שבוע עבר ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי - ממש אין שיר השבוע לא של שלומי - אהבת נעורי שלום חנוך משהו שעשה את השבוע- הופעה של שלום חנוך ומומולדת כי זה היה במומולדת.... וגם הופעה של אלי לולאי וג'ינה סנאפ בירושלים משהו שהרס את השבוע- שנינט התארח בהופעה של שלום בילוי השבוע- נאמממ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הדי וי די של נירוונה שקיבלתי ליומולדת! מה קניתם השבוע?- כרטיס נסיעה לאוטובוס חחח , הא רגע גם הרבה אלכוהול (קניתי קנו לי ממש הבדל) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של שרון מולדאבי תמונה שבא לשים- לא רוצה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי!

B a m b o o k

New member
בלה בלה בלה

שיר השבוע של שלומי- דניאלה שומעת מה שמשמיעים ברדיו
שיר השבוע לא של שלומי- ואולי-אביגיל רוז משהו שעשה את השבוע- ירושלים.. אפשר לומר>< משהו שהרס את השבוע- שלא ראיתי חברים. שוב בילוי השבוע-ירושלים. סוגשל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין
מה קניתם השבוע?- גלידה במקדונלס? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אנערף תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לנאור כי אני מתגעגעת אליו

Rotem Ami

New member
השבוע שהיה

היי כולם, אני יודעת שאני לא כל כך פעילה בפורום באופן אקטיבי, אבל אני קוראת כל מה שנכתב כאן... הפעם החלטתי להשתתף כי היה באמת שבוע עמוס... שיר השבוע של שלומי- בעיות אישיות...השבוע במיוחד הייתה רלוונטית השורה- "ומי שאוהב, בל יעלה אל העיר" שיר השבוע לא של שלומי- נתקעה לי כל השבוע שורה בראש- "ולי לא אכפת, כל השבוע מרגיש כמו שבת..." לא יודעת למה... לא שזה שיר מדהים לדעתי, אבל כל השבוע מצאתי את עצמי מזמזמת אותה לעצמי.. משהו שעשה את השבוע- החברים מהצבא באו לבקר בירושלים לכבוד ט"ו בשבט, והיה נורא כיף. משהו שהרס את השבוע- החבר (כבר לשעבר) אמר שארוחת הערב שהכנתי הייתה ממש איומה. לקחתי קשה. בילוי השבוע- להיות בדיסקציה (לראות איך מנתחים גופות, בעעע....), סתם, אולי הבירה של יום חמישי בצהריים... סרט השבוע- ביקור התזמורת. מה קניתי השבוע- מוזר... בד"כ אני ממש בזבזנית.. אבל השבוע רק קניתי מצרכים לארוחה הנ"ל. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא- לעזוב את ירושלים, ואת הלימודים. הערות- אני חושבת שהמשחק הזה של לבחור את השיר הכי טוב באלבום הראשון, ע"י פסילת שירים כל שבוע גובל באכזריות..
תנו פרח למישהו שבא לכם לתת לו- יותם, המוכר מחנות הדיסקים ברחובות... שיהיה לכולם סוף שבוע נעים

Black Star

New member
סוף סוף סופ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שלומי - שרמוטה פוריטנית. סתם ככה, בלי סיבה.. שיר השבוע לא של שלומי - וואי, קשה לבחור, יש המון משהו שעשה את השבוע- מסיבה כיפית ביום ב' בערב שהלכתי אליה עם מישהו חמוד שאני מנסה להשיג
וכמובן זה שחזרנו סוף סוף ללמוד (כן, זה טוב) משהו שהרס את השבוע- לראות את האקס (די טרי) באותה מסיבה, מתנשק עם מישהי... ושפעת שחטפתי מיום שלישי ואילך (לא כיף בכלל)! בילוי השבוע- המסיבה הנ"ל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "ישראל היום" שמחלקים לנו בחינם בקמפוס? :) תודה לאל שיש שם סודוקו להרצאות משעממות... מה קניתם השבוע?- 4 זוגות מכנסיים, 3 ספרים, וזוג מגפיים חמוד לאללה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור בשלום את המבחן הענקי שיש לי במתמטיקה (חדו"א א' + חדו"א ב', השם ירחם...). ואולי יהיה לנו שלג! (הלוואי) תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יש לי יותר מדי לחץ בלימודים... מבחן ענקי ללמוד אליו + עבודה להגיש יומיים אח"כ + תרגיל להגיש יום לפני + 2 מאמרים וספר לקרוא...
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- הבחור החמודי מודי שאני רוצה

Shir FGS

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של שלומי מחר ב"ה שיר השבוע לא של שלומי בן ארצי - קולומבוס משהו שעשה את השבוע- סופסוף הדיסקים של בןןןן משהו שהרס את השבוע- כל השאר. בילוי השבוע- בייביסיטר? נימ. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אתמול ראיתי את Because I Said So מה קניתם השבוע?- קולה? אנערף. כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בגרות בספרות! ייאיייי! תמונה שבא לשים- משבת האחרונה. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא.

למעלה