סופש!

../images/Emo42.gif סופש!

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ראשונההההה

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- Katy perry-hot n cold,i kissed a girl משהו שעשה את השבוע- החברים =] ושההורים היו בחו"ל משהו שהרס את השבוע- הריב עם אחיות שלי הזונות בילוי השבוע- עבודה P: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ליומשני-שלישי ב12 בלילה של יום שלישי-נגמר לי המלווה!!!!!!!!!!
תמונה שבא לשים- אני וירדן
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

Peeeach

New member
אם תסתכלו אל תוך עינייה אלף פנים מגלות:)

שיר השבוע של איגי- כועסת..? שיר השבוע לא של איגי- שילה / סקס של קספר:) משהו שעשה את השבוע- אתמול הים :) היומולדת שלי כמובן! משהו שהרס את השבוע- ריבים אינסופיים עם אמא בילוי השבוע- ים:) סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- דיסק- ברי סחרוף ההופעות מה קניתם השבוע?- בירה? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לקבל את מתנת יומולדתי תמונה שבא לשים- מסטולה קצת חח שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- הכל אחלה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למוקה שלי! יש לך יומולדת

Ronushnush

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע- עוד קילו פחות לאנושות משהו שהרס את השבוע- כלום :) בילוי השבוע- אתמול בת"א ואצל אורן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כפרה מה קניתם השבוע?- שתייה ובגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שומדבר דמרטי תמונה שבא לשים- אני לא על המחשב שלי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חופש זה מעולה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Oyster Girl

New member
בוקר טוב

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- changes של בואי משהו שעשה את השבוע- יומולדת = הופעה של חמי ומלא מלא כיף עם כל החברים
משהו שהרס את השבוע- מזל סרטן ודנה טסה
בילוי השבוע- הדברים שעשו את השבוע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- באטמן
מה קניתם השבוע?- אלכוהול משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תחזירו את דנה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

kepit

New member
סקיבדי בי דום פטום פדיי:)

שיר השבוע של איגי-כועסת, תיפצע כשתרוץ אליי:) שיר השבוע לא של איגי-saosin-youre not alone משהו שעשה את השבוע-יומולדת של יודה? ונסעתי לבית של אחותי בצפון.. אה, וחזרנו:) משהו שהרס את השבוע-הילה לא באה:S בילוי השבוע-הבית של חן חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-נטינג עד כמה שזכור לי.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-דונט נואו תמונה שבא לשים-אצל אחותי:) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-שחר:)

מאיה911

New member
../images/Emo9.gif!!!!

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- סטלה- הפיל הכחול, מה נעשה- הדג נחש כול מיני של מוקי, מוש בן ארי, ברי סחרוף משהו שעשה את השבוע- טבריההההההה
!!!! היה הכי כייף בעולם.. משהו שהרס את השבוע-שומדבר! בילוי השבוע- טבריהה
ומסיבה לפני יומיים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים מה קניתם השבוע?- דברים לטבריה שכוללים מים, אוכל, סיגריות, בירות וכ'ו.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמאבא נוסעים לשבועיים
תמונה שבא לשים- התמונות מטבריה גדולות מיידי.. \: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כוולם

לאיור

New member
שבוווועע מדהים!!!!!!

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- סטלה- הפיל הכחול, וכל מיני מהחופשה בטבריה משהו שעשה את השבוע- טבריייייייהההההה
משהו שהרס את השבוע- סתם משהו קטן בילוי השבוע- טבריה ומסיבה בחווה לפני יומיים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- ווינסטון לייט ארוך :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בית ריקק למאיל'ה תמונה שבא לשים- אין לי כוח להקטין תמונה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מאיוז מרימים לך מסיבה! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם... במיוחד לבנות ולבנים (*אהמ* ברק) שהיו בטבריה

a d i 8

New member
איזה שובע הזויייי!

שיר השבוע של איגי-אדום שיר השבוע לא של איגי-המוןהמון נירוונה..חזרתי אליהם אחרי הפסקה קטנה..חחח
משהו שעשה את השבוע-וואו! יום חמישי!!!...מסיבה מעולהההההה בנמל בחגיגה לחברה יומולדת..ופגשתי מישו ממש כיפי ומתוק באותו לילה...פשוט הרגשתי שלקחו אותי ושמו אותי בתוך קומדיה רומנטית אמריקאית...אבל מה...הוא מניו-יורק...סרט אמריקאי או לא סרט אמריקאי
משהו שהרס את השבוע-אולי יומיים ממנו-ריב עם אמא.והשתייה של אצמול.הגזמתי.
בילוי השבוע-חמישיייי!!!!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-סרט על אלוויס..עם אחד השחקנים שאני הכיייי אוהבת..
מה קניתם השבוע?-כל מיני...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כיף עם חברות....וים תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אל תשתו. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-למארק...
...חחחח

ירדן88

New member
ם_ם

שיר השבוע של איגי-תיפצע שיר השבוע לא של איגי-כל NEVERMIND של נירוונה|כתרLook what youv'e done-jet,med world. משהו שעשה את השבוע-הרבה מוסיקה
הרבה חברות.. משהו שהרס את השבוע-שלא קניתי את In utero,היומולדת המזעזע.. בילוי השבוע-סרט עם חברות,קניון עם חברות.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-איים אבודים מה קניתם השבוע?-את NEVERMIND
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כ"כ כלום... תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-עדי תודה

ססילייה

New member
באיחור מטורף!!!

שיר השבוע של איגי-בדרך למילווקי שיר השבוע לא של איגי- אל תעזבי את ת"א של אסף אמדורסקי משהו שעשה את השבוע-כמובן ששישי שבת!!!!!!!!
משהו שהרס את השבוע-אין לי כבר רגליים מרוב ריצות!!! בילוי השבוע-בשישי סתם יצאנו לטייל, ובשבת גם D: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מממ...אין D: מה קניתם השבוע?-נאדה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחזור
מה, בא לי להיות רגועה XD תמונה שבא לשים-לא בא לייייי >< שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנננננננננננננה שכולי כולי געגועים!

למעלה