סופ"ששששששששש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ששששששששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A m 0 s

New member
שבוע קשה עבר עליי - קשה ומהר!!

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- אני חושב ש"אל תשכחי" של תמר גלעדי
משהו שעשה את השבוע-
I Have A New Boyfriend משהו שהרס את השבוע- עזבו... בילוי השבוע- איגי (לא שלנו!) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אה?! מה קניתם השבוע?- רק שטויות! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אה?! תמונה שבא לשים- לא בא.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שיהיה יותר טוב שבוע הבא כי השבוע הזה הלך לי מגעיל ברמות!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לפרח עצמו

:]]]]]]]

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- אביתר בנאי-אבות ובנים ומתנות,היהודים- לעולם מצידי ולהיות משהו שעשה את השבוע- ששידרגו לי סופסוף ת'פלאפוןןןןן!! אחח זהו תם עידן המוטורולההה:) והחברים משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- ריבר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול
מה קניתם השבוע?- סושי :] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מממ לא משו רציני.. תמונה שבא לשים- בפולין..רגע השבירה שלי במיידאנק :\ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Oyster Girl

New member
היה טוב ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- תעצרו אותי
שיר השבוע לא של איגי- נפלת חזק וזוהי סדום בפנטומימה
משהו שעשה את השבוע- צימר מאמם עם דנדנית המאממת במשך יומיים וקצת...היה חלומי
משהו שהרס את השבוע- לחזור
מדהים עד כמה זה אכזרי לחזור למציאות אחרי חלום ארוך ונעים שכזה.. בילוי השבוע- הצימר החלומי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ברוס הגדול מכולם
, ציידי המחשבות, קיל ביל 2, פאטץ' אדמס. מה קניתם השבוע?- מזון לצימר
והשכרנו אופניים אם זה נחשב
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- קורס ברמנים מתחיל והופעה של חמי וערן בהרצליה עם דנדנית
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכוווווווולם

Peeeach

New member
ממממממ...

שיר השבוע של איגי- לא יודעת חחח שיר השבוע לא של איגי- יותר מדיי ורוח גדולה של קספר .. אה כן - sad pearl jam משהו שעשה את השבוע-אממממ.. לא יודעת משהו שהרס את השבוע- שלא יצאתי לטיול בילוי השבוע- בית חח וגג סרט\תוכנית\סדרה\ספר\ע יתון השבוע שלכם- קאקורו !! מה קניתם השבוע?- גבדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אנערף תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- קאקורו תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

a d i 8

New member
התגעגעתי:)

עוד זוכרות אותי??XDD שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-winter cold-גבע אלון[
] משהו שעשה את השבוע-שלושה ימי ג'
אולהים כלכך הרבה בית השבוע..ושהבנות חזרו מההגנ"ש..התגעגעתי משהו שהרס את השבוע-העובדה שהייתי צריכה לחזור ליום אחד לבסיס.מיותר לחלוטין. בילוי השבוע-הערב כנראה.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ספר-'בודהה' מה קניתם השבוע?-בגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-משו שנלמד בקורס...אני מחכה לזה מתחילת הקורס!! תמונה שבא לשים-מהטירונות
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-חברה מהצבא אמרה שאני דומה לאיגי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לבנות מהצבא!

A t z a

New member
אששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-תעצרו אותי
ועוד מלא שיר השבוע לא של איגי-מלא של איפה הילד
בעיקר חיבוק משהו שעשה את השבוע- הצימר עם מיכללללללל
היה אש משהו שהרס את השבוע-לא זוכרת מה היה חוץ מהחופשה
בילוי השבוע-הצימררררררררר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ברוס הגדול מכולם ושאר הסרטים שראינו
מה קניתם השבוע?-לאדעת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של חמי עם מיכל, הצגה עם מיכי, יציאה של החבורה, ושני גיוסים
תמונה שבא לשים-הכל בפייסבוק, מוזמנים לראות
אפילו תמונות שלי יש שם
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-זאת בקשה: תחזרו לכתוב... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיכללללללל על המתנה המושלמת והכיףףף שהיה, ולרוני

למעלה