סופ"שששש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"שששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ססילייה

New member
להלהלהלהלה../images/Emo39.gif

שיר השבוע של איגי-אדום! שיר השבוע לא של איגי-מלא שירים מאסקימו לימון P: משהו שעשה את השבוע-ואואואו!!!אתמול בערב!
משהו שהרס את השבוע- אמ..האמת שקצת טחנו אותי השבוע, אבל בסדר :) בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האח הגדול! מה קניתם השבוע?-סיגריות, אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אלללללללללללללכס
תמונה שבא לשים-תראו איך אני נמחצת באמצע בין מיליון חברים שיכורים!
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-קסם תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מיכ, כי היא שרה מדהים ואני מאוהבת בה

:]]]]]]]

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- when i geow up,sos-Jonas Brothers משהו שעשה את השבוע- לחזור לארץץץץץ
לפגוש את חברותיי אחרי שבוע שהרגיש כמו חודש, והחברים
משהו שהרס את השבוע- שהבנתי פול דברים רעים מאז פולין וזה דיכא אותי רצח,וגם פולין דפק אותי קצת..מכל דבר אני עושה סרטים,ושלא מוציאים אותי לטיול שנתי האחרון בגלל הפחד גבהים שלי$$@#$# בילוי השבוע- קניון רחובות פעמיים חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חח הדרדרתי אבל-היי סקול מיוזיקל 3
מה קניתם השבוע?- מממ לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ליומולדת של רוני
,לטיול שנתי[כי אינמצב שאנלא יוצאת!!!] וזהו
תמונה שבא לשים- בפולין :] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע כי בא לי

A m 0 s

New member
מיאו ../images/Emo54.gif - וואף וואף - ../images/Emo107.gif - מוו ../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- משהו של תמר גלעדי משהו שעשה את השבוע- אה?! משהו שהרס את השבוע- אה?! בילוי השבוע- אה?! בריבוע?! - קניון?! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלבום של תמר גלעדי!! מה קניתם השבוע?- את האלבום של תמר גלעדי ואת האלבום של איתמר רוטשילד (לא יודע למה לעזאזל עשיתי את זה?!)) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ההופעה של אהובתי בת"א
תמונה שבא לשים- לא בא.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שיגיע כבר יום שני!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- !!

A t z a

New member
וויקאנדדדדדדדדד../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-לאדעת אם זה נחשב, אבל רק בשביל לקבל חיבוק שיר השבוע לא של איגי-קילינג מי סופטלי משהו שעשה את השבוע-הופעה של מיכ, הופעה של חמי וירמי, בית בלי הורים ועם מיכל כפ"ס וכו'.... משהו שהרס את השבוע-קייטרינג וכל מיני חרא מצבי רוח בילוי השבוע-הופעה של מיכי, הופעה של חמי ירמי, סרט... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-רק כלבים רצים חופשי (נראלי ככה קוראים לזה), החיים על פי דן, בבל...וכו' מה קניתם השבוע?-יותר מדי אוכל, סיגריות...וקנו לי דברים מהממים בחו"ל!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא רוצה להגיד לא לפתוח עין. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני שומרת על שאנלי היפה כשמיכי לא כאן, והיא פשוט מהממת והדירה של מיכ שליייי
! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-הוד שחזרה

Peeeach

New member
טרילילי טרללה טרילי

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- אממ..people are strange של דורס.. משהו שעשה את השבוע- אמ...שלמ? משהו שהרס את השבוע- אמ... שמעון בילוי השבוע- הפארק? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- הדברים הרגילים של כל שבוע משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- המ שבא בא תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

למעלה