סופ"ששש...

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ששש...../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A m 0 s

New member
איזה שבוע...

שיר השבוע של איגי- לא היה.. שיר השבוע לא של איגי- אני חושב ש"שיר אצולת עניים", "בובה קטנה" ו"סוג של ורוד" - של תמר גלעדי... משהו שעשה את השבוע- סמינר עמיתים בנושא סמים ואלכוהול, היה מדהים!! משהו שהרס את השבוע- שזה נגמר!! בילוי השבוע- הסמינר היה ממש סוג של בילוי.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אה?! מה קניתם השבוע?- אה?! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בית ריק והופעה של דנה'לה וג'רמי!! תמונה שבא לשים- לא בא.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אינן ואינם!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי. מותר?!

A m 0 s

New member
טוב, דבר כזה עוד לא ראיתי - יום שלם עבר ואפחד

לא נכנס להציץ פה?! - - - פשוט בושה! עצוב

חח באיחור..

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- Aerosmith - Jaded משהו שעשה את השבוע- לא זוכרת חח משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- ממ כלום סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור ת'שבוע הזה כברררר תמונה שבא לשים- שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולםם

A t z a

New member
גם באיחור../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-פחד, בעדינות שיר השבוע לא של איגי-הדיסק עם ה100 ומשהו שירים
משהו שעשה את השבוע-הסופ"ש היה כיף, בייחוד שבת בערב...וכו' משהו שהרס את השבוע-מיכ התגייסה בילוי השבוע-שבת בערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-החיים של דיוויד גייל מה קניתם השבוע?-חולצה ומגפיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מיכי חוזרת בשישי
... תמונה שבא לשים-אין לי כוח להעביר לפה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איגי

Oyster Girl

New member
רק כי היה סופשבוע מגניב כל כך ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות, להתעטף שיר השבוע לא של איגי- just a girl של no doubt משהו שעשה את השבוע- חמישי נפגשתי עם מישהו מאמם, ושישי שבת ראשון הייתי עם דן והיה שיא הכיף, כל מקום אליו הלכנו
משהו שהרס את השבוע- לא היה משהו שהרס..קצת העכיר..אבל נפתר בילוי השבוע- לנסוע באוטו עם דנדנית ולהיות במופע התרמה של המג'יקל הודות למלכה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אני חייבת להגיד "החיים של דייויד גייל" מה קניתם השבוע?- משהו כמו עשרה סרטים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסופשבוע ולשבוע שאחריו... תמונה שבא לשים- נחכה שדנה תשים שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יאללה, להתעורר... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דן ואיגי

למעלה