סופ"ששש...

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ששש...../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Oyster Girl

New member
איזה כיף ששחררו אותנו הביתה שוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- לא יצא לי לשמוע איגי השבוע, אין לי ממש הרבה זמן שיר השבוע לא של איגי- mastermind משהו שעשה את השבוע- כיף בטירונות, כיף במטווחי לייזר וגם חזרנו הביתה בהפתעה אז בכלל
משהו שהרס את השבוע- היה שבוע נחמד בילוי השבוע- טירונות
? סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- אין כזה דבר... מה קניתם השבוע?- הרבה פחיות שתייה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום מטווחים אמיתי
תמונה שבא לשים- ביאנקה המאממת
שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- " אני לא שומעת!!!!!!! נ-שי-קות!!!!!" תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דן

A m 0 s

New member
איזה מהר עבר לי השבוע../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של איגי- הפכתי אבן! שיר השבוע לא של איגי- אין לי מושגיישן! משהו שעשה את השבוע- אה?! משהו שהרס את השבוע- היו לא מעט! בילוי השבוע- לא חושב שהיה... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "אמא יש לי משהו לספר לך"/דבורה לוז ושרה אבני - ספר מקסים;חובה בכל בית
מה קניתם השבוע?- אה?! לא זוכר.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיגמר?! תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שיהיה טוב... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האנשים הטובים בעולם הזה

yuvizz

New member
:)..

שיר השבוע של איגי-לא היה.. שיר השבוע לא של איגי-angel sara mclachlan משהו שעשה את השבוע-יום שני עבודה, שלישי עבודה, רביעי אצל שחר, חמישי חד"כ וסופסוף חזרה לסטודיו, היום הופעה בבארבי ושבת נראלי טיול. משהו שהרס את השבוע-ההקפצה לעבודה ביום שני, שבגללה הפסדתי שיעור בסטודיו, הופעה ולראות אנשים טובים. בילוי השבוע-יום רביעי אצל שחר. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שולחן לחמישה
, ימיו ולילותיו של הדודה אווה. מה קניתם השבוע?-כלום, למי יש כסף... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עבודה, שהתכנון לסוף השבוע יצא כמתוכנן. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאחותי, באופן מפתיע..

A t z a

New member
ואוו...השיר של שרה אחד היפים שקיימים...../images/Emo80.gif

בפעם הראשונה ששמעתי אותו פשוט נדהמתי כלכך ששמתי אותו בריפיט אולי 100 פעם...

yuvizz

New member
כן.. הוא ממש מאלה

שאפשר לשמוע בריפיטים מטורפים.

A t z a

New member
נדפק לי המוחחח מה נהיה ממני!?!?!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
מה שהיה בהופעה של ז'אן ז'אק וגם חלק מהאוויר ואין לי מה לומר לך... שיר השבוע לא של איגי-כל מיני דברים מהאייפוד משהו שעשה את השבוע-
ההופעה בשלישי משהו שהרס את השבוע-מצבי רוח בגלל הצבא
? בילוי השבוע-ההופעה, ובטח גם היום ומחר משהו... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מעריב וידיעות, הגעתי למצב שאני קוראת את מדור העסקים בהם
מה קניתם השבוע?-סיגריות, דיאט קולה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום, עדיצקי מתגייסת
.... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כואב לי הראש תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מיכל ורוני!

Peeeach

New member
גשם!של גוגויים!

שיר השבוע של איגי- להתטעף.. שיר השבוע לא של איגי- אממ.. כל ברי סחרוף, ביחוד נכנע לך משהו שעשה את השבוע- מממ.. אתמול היה נחמד! משהו שהרס את השבוע- שלא מצאו את גלעד שליט! בילוי השבוע- ארומה אספרסו בר .D: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספיידרמןD: מה אני אעשה זה מה שהיה.. אה וקופיקו.. מה קניתם השבוע?- רגיל כזה.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני עולה ביום ראשון עם המחזה שלי בשיעור ואני לא יודעת אותו בכלל בכלל בעלפה וכלום .. אני הולכת לדפוק שם אילטור וויש מי לאק.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אממ.. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לצה"ל חח.. אה ולנו.

למעלה