סופ"ש אחרון לאזרחות...

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש אחרון לאזרחות...../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- תגיבו
חסר לכם שתבאסו לי ת'סופ"ש האחרון.

A m 0 s

New member
השבוע עף לי כמו ציפור ממש מהירה!! ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- אהה?! מסתובבים... שיר השבוע לא של איגי- שוב - "אל תשכחי" של תמר גלעדי
אני לא מפסיק לשמוע את השיר הזה ואין בוקר שאני לא פותח איתו... יאאאאאאאאא שיר מקסים!!!! משהו שעשה את השבוע- אה?! משהו שהרס את השבוע- אה?! בילוי השבוע- קניון, איגי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "בנות בראון" - ספר מקסים!! מה קניתם השבוע?- הדיוידי החדש והמהמם של מיקה!! ודיסק של לאה שבת - ועוד כמה דברים... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פעולה של איגי
תמונה שבא לשים- לא בא... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- למה השבוע עובר כ"כ מהר?! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי!! (מה?! גם לי מותר!!)

לא מבאסת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-
לא השבוע שיר השבוע לא של איגי- חמי ויהודית.. חדרים שבלב.. ודני- נאבק לי ומחר זה ישרוף משהו שעשה את השבוע- דיסקים חדשים ומצב רוח נחמד משהו שהרס את השבוע- כאבים בידיים בילוי השבוע- עבודה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חברים!! כמה זמן לא ראיתי מה קניתם השבוע?- אוזניות וממתקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסיים את המענק!! אני מסימת את המענק ודנע מתגייסת חח ממש דלתות נפתחות ונסגרות תמונה שבא לשים- ואם ביום שישי לא בא לי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנע ומיכל כפר סבא התמונות שלכן בפייסבוק גרמו לי להזיל דמעה של צחוק

Peeeach

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- מלווקי יה הה שיר השבוע לא של איגי- אמממ.. כמה שירים של אנוק משהו שעשה את השבוע- סתם שבוע קליל וחביב משהו שהרס את השבוע- אתמול משהו ששמעתי בילוי השבוע- עין גדי חחח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא ראיתי המון זמן טלויזיה... אבל קאקורו לשילטוןן מה קניתם השבוע?- אמממ. רגיל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחנים קלילים תמונה שבא לשים- אשים שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לחברותי היפות מכל

Oyster Girl

New member
סיום מצוין לשבוע קצת פחות מצוין...../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- יש עוד סיכוי
שיר השבוע לא של איגי- come on eileen משהו שעשה את השבוע- היום משהו שהרס את השבוע- יום חמישי ותקרית הצמיג בילוי השבוע- מסיבת גיוס לדן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראיתי סרט קורע ביום שני אצל דנה אבל אני לא זוכרת את השם
מה קניתם השבוע?- הרבה דברים ושום דבר כמובן לא היה הכרחי או נחוץ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבת דפש מוד עם DJ איגי וקסמן
תמונה שבא לשים-המלך הבלתי מעורער
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- - תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- רוני דנה ואיגי

A t z a

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- יש עוד סיכוי
שיר השבוע לא של איגי-כל מיני משהו שעשה את השבוע- שבוע עמוס בכיף ויציאות, והיום ניצח הכל
משהו שהרס את השבוע-שפספסנו חצי הופעה ביום ראשון
בילוי השבוע-החלקרח, בית קפה, הופעה,עוד בית קפה, הצגה, תקלוט של איגי, מסעדה,באולינג ועוד מסעדה
חחחח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-קולד מאונטן
מה קניתם השבוע?-דברים לצבא
והרבה אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לצאת בשישי הביתה?
אם בכלל תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איגי הנש היפה
ורוווווונייייי המאממת

A t z a

New member
אני סליחהההה../images/Emo80.gif

את תמיד מקבלת פרח, גם אם את לא כתובה

Oyster Girl

New member
את פגרת ../images/Emo3.gif אבל אני לסלוח../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

וחדל פיגור בבקשה, תודה