סופ"ש אחרון לחודש יוני

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש אחרון לחודש יוני../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ירדן88

New member
אין לי מה לומר לך אהובי רוצחי...

שיר השבוע של איגי-אין לי מה לומר לך שזמזמתי כל היום! שיר השבוע לא של איגי-מלא של הובסטנק!
משהו שעשה את השבוע-כולו! משהו שהרס את השבוע-החלק בבית חולים
בילוי השבוע-היו כמה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-איש משפחה
מה קניתם השבוע?-נעליים,ג'ינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-תעודות?וקונצרט תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

kepit

New member
דה פיס יז דד

שיר השבוע של איגי-נייט שיר השבוע לא של איגי- My Heart Is A Fist-papa roach משהו שעשה את השבוע-מחר יש בית ריק שישבת:):) משהו שהרס את השבוע-ממ שזה היה השבוע הראשון של החופש והוא היה משעמם תחת :S בילוי השבוע-בריכה? בבית חחחח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-כלום נראלי.. :\ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא שבוע הבא.. אבל מחר ושבת בית ריקD:::::: תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני אוהבת. :[ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-טומי :]

תודה לאל באמת../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif [שחודש יוני נגמר../images/Emo6.gif]

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- חמי רודנר-אין רוקנרול בעברית משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- הממ שהלך ח-ר-א במתמטיקהההההה!! אוףף :( וגם הללמוד להיסטוריהה!! בילוי השבוע- יציאות עם חברותיי ומחר ים =] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לבגרות בהיסטוריה לסיים עם היסטוריה לנצח וזאת גם הבגרות האחרונה לשנה!!! וווהההווו=]] יאללה כבר החופש קורא לייייי
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Oyster Girl

New member
המפף.

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- ירושלים של זהב
משהו שעשה את השבוע- היה לי השבוע הכי טוב בחיים! הופעה של חמי + לילה בירושלים הקפואה עם דנה שלי, ערב הקרנות ואז הלידה. משהו שהרס את השבוע- גם סוף העולם לא היה הורס אותו
בילוי השבוע- הופעה של חמי ובעיקר לילה עם דנדנית
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הסרט שלי
מה קניתם השבוע?-מלא כרטיסי אוטובוס ודיאט קולה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אין כרגע
תמונה שבא לשים- . שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לקרן לחמי ולקטנטונת

Ronushnush

New member
step right up you're the next contestant

שיר השבוע של איגי- אישה כפויה שיר השבוע לא של איגי- the mating game - bitter sweet משהו שעשה את השבוע- לצאת לחופש, ולהיפטר ממת"מ לנצח :) משהו שהרס את השבוע- שום דבר מיוחד... אולי הנכשל בספורט (יותר נכון מה שזה אומר
מי ירוץ 3000 באמצע הקיץ מי?!) בילוי השבוע- 3 פעמים ים, יס פלנט, אולי היום בערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אל תתעסק עם הזוהן
מה קניתם השבוע?- הרבה דיאט קולה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש, מה צריך יותר
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חזר המומיניםםם
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

A t z a

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-יש לי חברה ועוד כמה... שיר השבוע לא של איגי-ירושלים של זהב
משהו שעשה את השבוע-יום שני בהופעה ובלילה המגניב בירושלים, יום שלישי בחזרה לת"א ובערב הקרנות, ויום רביעי בשופינג, ויום חמישי ביציאה לים
! משהו שהרס את השבוע-ענייני כסף כמו תמיד בילוי השבוע-ירושלים לוקח את כולם
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-על קצות האצבעות מה קניתם השבוע?-חחח אממ כל מיני שטויות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת 18!!! ונשף
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מיכ ורעות על ההופעה המהממת, מיכ כפ"ס על הסרט המושלם...

a d i 8

New member
יש רק עוד שבועיים!!D:

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-כל מיני משהו שעשה את השבוע-הבגרות במתמטיקה...כי הלך לי מממשששש טוב ב003 ולא הלך משו ב004 בגלל שהייתי כבר עייפה[הבגרות הייתה ב6 בערב
]..אז זה נתן לי בטחון למועד ב'
...והעובדה שזה היה יחסית שבוע מנוחה
משהו שהרס את השבוע-כלום
בילוי השבוע-אתמול בלילה במליון מקומות שהיינו
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אחת שיודעת
מה קניתם השבוע?-כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-המסיבת סיום..
...ולסיים עם חיבור..ולהיות עוד יותר קרובה לסיום תקופה הנוראה הזאת
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-I WANT FREEDOM! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דנה

ססילייה

New member
כמו לטבע גם ללב ארבע עונות....../images/Emo23.gif

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור!
שיר השבוע לא של איגי-
של ג'נגו. משהו שעשה את השבוע-ואו, אממ..רביעי חמישי עם הפלגה הכי סטלנית בבה"ד חה"י!!
.היינו בלונה-גל ועשינו קיאקים!והיה אדיר!!!! משהו שהרס את השבוע- מפקד הבה"ד הבן זונה שבגללו אני לא יכולה לעשות כעוות נפשי בבסיס!
ימחשמו. בילוי השבוע- בשבת בצהריים (כלומר, מחר.) אנחנו נוסעים לחוף בבית ינאי (שמה שמה ליד נתניה..) עם חברים וזה..ואולי גם נדבי יבוא
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הסרט "כל מה שיש לי" אחד הסרטים!!!!! מה קניתם השבוע?- ממ..סיגריות בעיקר, וואי בקטע של זה מבזבז לי את כל הכסף...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- וואלה, לא יודעת עד כמה קורה משהו מעניין שבוע הבא.. \: תמונה שבא לשים-|שמאלה| שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מה שצריך לקרות, קורה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דנה ומיכל (עם השירים הכי קורעי לב בעולם!).

לאיור

New member
השבוע נוראי..!

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- הביטלס בעיקר משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- ריבים מטומטמים, שתי בגרויות ומצב רוח רע בילוי השבוע- לא יודעת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אני כריסטיאנה פ. מה קניתם השבוע?- דיסק של לד זפלין וLOVE -BEATLES משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היה אתמול מגן בלשון.. עכשיו אני מחכה רק לשקט תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מכאן הכל יכול להיות טוב יותר תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למאילה,

למעלה