סופ"ש בפורומנו הזכור לברכה

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש בפורומנו הזכור לברכה../images/Emo16.gif../images/Emo80.gif

מישהו כאן? שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A m 0 s

New member
בשנייה זו בא לי להרוג מישהו!!!!!!!!!!!!!:-O

שיר השבוע של איגי- מילים יפות! שיר השבוע לא של איגי- עד הקצה!! משהו שעשה את השבוע- אה?! משהו שהרס את השבוע- מחשבה סופנית שלי
!!! בילוי השבוע- אה.. הייתי השבוע המון המון עם חברים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אה?! מה קניתם השבוע?- אה?! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין יל מושג... תמונה שבא לשים- לא בא! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שיהיה טוב! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאלוהים
, והרבה יותר מפרח; את כל האהבה שקיימת בי!

Oyster Girl

New member
הכאב, הכאב ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות
שיר השבוע לא של איגי- sad eyed lady of the lowlands של בוב דילן משהו שעשה את השבוע- התוצאות שלי במטווחים
משהו שהרס את השבוע- אנשים מעצבנים אבל זה עבר בילוי השבוע- יום מטווחים
סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- הלוואי והיה לי זמן לזה
מה קניתם השבוע?- פחיות שתייה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום מטווחים שני, טקס השבעה - סיום טירונות, אחרי זה הופעה של חמי בתמונע
תמונה שבא לשים- אין שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דן הפשושית המאממת

A t z a

New member
פאק איזה מתתת כאןןן../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- חלק מהאוויר, כוכבים ושמיים שיר השבוע לא של איגי-cry ועוד משהו שעשה את השבוע-נראה לי שכלום משהו שהרס את השבוע-דברים קטנים בילוי השבוע-לא משהו מעניין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מעריב
מה קניתם השבוע?-סיגריות ואוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עדיצקי חוזרת הביתה, הופעה של חמי, יומולדת לחברה מהצבא...סופסוף קצת כיף
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- החלפתי פלאפון
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מיכל תרגישי טוב

למעלה