סופ"ש ולישון

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש ולישון../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ססילייה

New member
לא קל להיות חייל בודד..כל היום בת"ש!../images/Emo6.gif

שיר השבוע של איגי-לא מחכה יותר לדוור!!!!!! שיר השבוע לא של איגי- פיזדמון-סטנגה\שובי אל ביתי-הפרוייקט של עידן רייכל\הינך יפה-הפרוייקט של עידן רייכל משהו שעשה את השבוע- כל השבוע הזה היה מדהים.
משהו שהרס את השבוע- מממ...סתם סיוטים שהיו לי בלילה
בילוי השבוע- יוצאים לבלות!זורמים :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חחח מי ראה טלוויזיה?D: שמעתי גלגלצ כמו איזו פקידה מה קניתם השבוע?-סיגריות, אוכל ב"פרח" ו..זהו.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום הולדת ביום שני, חגיגות בסופ"ש, טקס סיום קורס של לד"ש[
], טקס סיום קורס של ס5 [כפרעות!!!!
] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני צריכה ללכת עם איזולירבנד על הפלאפון!!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דננננננה

a d i 8

New member
דנההה פה..../images/Emo9.gif[לא..לא דנה שלנו../images/Emo6.gif]

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-אממממ הרבה של מאדר לאב בון משהו שעשה את השבוע-אין משו ספציפי:) משהו שהרס את השבוע-כלום
בילוי השבוע-אתמול והיום
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אחת שיודעת!!!
מה קניתם השבוע?-כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אמממממממממממממממממממ חזרות?
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-עוד מעט ואני חוקית
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולכן

:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- חמי רודנר-חמלה משהו שעשה את השבוע- הטיול שנתייייייי!! היה מדהיםםםם!!! משהו שהרס את השבוע- סם שלקחו אותנו להרים מזדיינים עם ירידות וגבהים וישלי פחד גבהים
בילוי השבוע- טיול שנתי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לצאת לחופשת פסח
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
אוימאיגאד מזדהה כלכך!!!../images/Emo80.gif

היינו צריכים לטפס על סולמות של יתדות מסריחים כשמאחורי תהום ואני על צוק מעפן מחכה בתור לטפס למוות שלי@$#^@&$^ ויש לי פחד גבהים כלכך מטורף שרעדתי כל הזמן

חחחחחחחח גמלייייי יאו

כל ה3 שעות האלה המחנכת שלי החזיקה לי ת'יד ועזרה לי ואני עוד שניה בכיתי לה ושיגעתי אותה שאנלא רוצה להמשיך..חח רעדתי רצח והתחלתי להזיע
אשכרה "חיכיתי" בתור לטפס למוות שלי

A t z a

New member
../images/Emo6.gifאיזה פורום של נקבות,זה לא יאומן../images/Emo80.gif

a d i 8

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif../images/Emo7.gif

אני לא מבינה מה הקטע שלהם עם לקחת אותנו לצוקים האלה! ועוד לרדת בסולמות וחבלים..... אמאלה

A t z a

New member
לאן כולם בבית נעלמו?../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-החדשים+כועסת שיר השבוע לא של איגי-שירים שבאייפוד (החדש
) ואפולג'ייז משהו שעשה את השבוע-הטיול השנתי המעולה,ההפתעות שאמא קנתה לי... משהו שהרס את השבוע-כאבים פסיכיים שהיו לי בילוי השבוע-כל אילת
ואתמול בערב עם רעותי בונבונית סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-קעקוע חינה כמו ילדה בגן
אבל יצא מהמם...ומיץ
וכו'... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אולי למגן
או למגן השני...או לבוחן...לא יודעת,הרבה חוויות שבוע הבא. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אבל רציני איפה כולם? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-רעותי מאי לאב

ירדן88

New member
><

שיר השבוע של איגי-בדרך למילווקי שיר השבוע לא של איגי-out of control משהו שעשה את השבוע-יומיים חופש משהו שהרס את השבוע-גם לי היו כאבים פסיכיים
בילוי השבוע-ניום עם ההורים?
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות מה קניתם השבוע?-חולצה וספר אקורדים שד"א איגי מופיעה שם עם אצה החמוד
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש!! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם!

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי
שיר השבוע לא של איגי- I Am the walrus משהו שעשה את השבוע- ההופעה אתמול
משהו שהרס את השבוע- לא היה.... בילוי השבוע- ההופעה אתמווווווול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא יצא לי
מה קניתם השבוע?- מקדונלדס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אולי הופעה של חמי, מתכונת בע"פ באנגלית ומתכונת בקולנוע. תמונה שבא לשים- יפה מדיי מכדי להיות אמיתי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אממ...לדנדנית למיכלצ'י ולחמי

kepit

New member
שופ

שיר השבוע של איגי-אין שיר השבוע לא של איגי-alanis morissette-ironic משהו שעשה את השבוע-חופששששD: משהו שהרס את השבוע-מה שהוא אמר : \ בילוי השבוע-נראלי הבית של אליXD סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-סופרלנדדדדדדD:: תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כואבת לי הבטןןן!#%@;[ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-קחו!

למעלה