סופ"ש חברים

../images/Emo42.gif סופ"ש חברים../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

a d i 8

New member
ביתתתתתתתתתתתתתת!!!!

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-המוןהמון נירוונה...זה ממש מרגיע משהו שעשה את השבוע-הטקס השבעה וזה שבההורים באו
,היציאה הביתה!!! וסוף הטירונות
משהו שהרס את השבוע-המון דברים.שבוע לא כיפי ביכלל.טירונות זה חרא. בילוי השבוע-נסיון לעמוד בזמנים תוך כדי ריצה מטורפת עם נשק ומדים שגדולים עליי ב10 מידות בערך
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-מסטיקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומיים אחרונים לטירונות והמעבר לבה"ד 15
תמונה שבא לשים-מהטקס השבעה 1
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-טיורנות זה חרא.מכ"ים הם אנשים מזוכיסטים.והאנשים בטירונות הם האנשים הכי מקסימים שפגשתי מימיי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לבנות שסגרו שבת

A t z a

New member
הייי!!! את עם טלי בטירונות!!../images/Emo80.gif

איזה קטע איתך, היא מכאן, הייתה איתי בתיכון...

A m 0 s

New member
"ואת תעמדי יחפה על סיפו מערסלת ילד תמים..."

שיר השבוע של איגי- תישא אותי לאישה... שיר השבוע לא של איגי- האלבום של תמר גלעדי שחרשתי עליו בצורה קשה ביותר ובמיוחד השיר "אל תשכחי"!!! משהו שעשה את השבוע- ההופעה של דנה ברגר - אין היא מדהימה אני מאוהב בה ברמות קשות מנשוא
משהו שהרס את השבוע- ההופעה נגמרה לי יותר מידי מהר למה מה זה שעה וחצי +- (זה אמור להמשך כל השבוע לפחות)
בילוי השבוע- ההופעה כאילו דאאאאאא
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אה?! מה קניתם השבוע?- לא יודע... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סמינר עמיתים.. תמונה שבא לשים- לא בא.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מתי איגי תוציא כבר חומר חדש?!!!
משעמם פה!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למדונה - ואל תשאלו אותי למה כי גם אני לא יודע...

A t z a

New member
סופ"ששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך, כועסת שיר השבוע לא של איגי- זה של עלמה זוהר, זה של ארז לב ארי ואמממ...איים יורז שוב... משהו שעשה את השבוע- איגי וגם המסע לשבי ציון אתמול בלילה
היה אדיר משהו שהרס את השבוע-קייטרינג איי גס...וסתם מצבי רוח. בילוי השבוע-אתמול ויום ראשון
וגם היום אבל בטח לא יהיה כיף סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-טיטאנק
מה קניתם השבוע?-כמו כל שבוע... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-זה שבוע אבל מבחינתי, מיכ מתגייסת
. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מחר מחירי הדלק יורדים! אל תדלקו לפני זה!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איגי

A t z a

New member
ועוד משהו שעשה את השבוע...כנסו../images/Emo3.gif!../images/Emo80.gif

חזרתי מת"א עכשיו ועצרה אותי משטרה, השוטרת אמרה לי לעצור את האוטו בצד... היא באה לחלון ושאלה אותי "מאיפה את מגיעה?" אז אמרתי את שם הבר, ואז היא שאלה "שתית משהו?", אז אמרתי "לא.". היא שאלה "כלום?
", ועניתי "דיאט קולה
". ואז היא הוציאה ינשוףףףףףףףףףףףף!!!!!!
עשו לי ינשוףףףףףףףףףףף
!!!!
זה די מפגר שאני מתלהבת מזה, אבל תמיד רציתי שיבדקו אותי בינשוף
בקיצור היא חיכתה לתוצאות ואז שאלה "רוצה מתנה ממני?" ואז נפל לי הלב לתחתונים, אולי השלוקים המפגרים שלקחתי מחברות כן השפיעו
? ואז היא פשוט הביאה לי את הינשוף מתנה
זה היה כיף
ומרגש
וזהו.

למעלה