סופ"ש חופשי לכולם

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש חופשי לכולם../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

יאללה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- חמי רודנר-העצב שלה משהו שעשה את השבוע- שעברתי טסטטטטטטט
ושיוצאים חופש
משהו שהרס את השבוע- סתם העבודה..חח בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לקבל ת'רישיון חחח תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולםםםםםםם

Ronushnush

New member
בוקר

שיר השבוע של איגי- מאוד פרוע שיר השבוע לא של איגי- The Presets למיניהם משהו שעשה את השבוע- לשתות אחרי חודשיים של התנזרות
משהו שהרס את השבוע- תקופה אחת המגעילות. בילוי השבוע- אתמול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות כמו תמיד מה קניתם השבוע?- שתייה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של מידנייט, חופש, ים בהנחה שיהיה מפסיק חם. תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נכון שזה פשוט נפלא לקום עם האנג אובר ולגלות שהשכנים שלך החליטו לחרוק עם כל הרהיטים שלהם מסיבות שאני אפילו לא רוצה לנחש?!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אף אחד

A m 0 s

New member
באמת אבל באמת אין לי עצבים...

אבל שיהיה חג שמייח

A t z a

New member
נו דוב../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-פחד
שיר השבוע לא של איגי-כמעט שיר אהבה,חמי רודנר משהו שעשה את השבוע-האמת שכלום מיוחד
משהו שהרס את השבוע-סתם דברים מבאסים: הפיצו עליי שמועה מסריחה ועכשיו אפילו חברות שלי מהכיתה לא ממש מאמינות לי..וגם שקראתי את ההוראות במגן לא נכון ועכשיו אני עומדת לקבל חרא ציון. בילוי השבוע-ת"א לפני איזה יומיים
היה סבבה... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-על קצות האצבעות מה קניתם השבוע?-חולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסופ"ש שהולך להיות מגניב
וכו' תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-הודדד על הרישיון

ססילייה

New member
DDDDDDD::::::::

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור שיר השבוע לא של איגי- ביוטיפול בביצוע של שרון הולצמן
משהו שעשה את השבוע- יום הולדת
משהו שהרס את השבוע- טקסי סיום של לדש וס'5!@#$%היה כל כך עצוב אתמול!!!
החתיכים שלי היו על לבןןןןןןן
בילוי השבוע- היום ומחר D: נראה מה יזרום..... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-סיגריות, ויקטור, תיק חדש, זהב של הולצמן. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעשות שבת בבסיס
תמונה שבא לשים- כפרעלהפיה היפה שלי.
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אניייייייי אוהבת אותךךךךךךךך גם אם זה לא מתאים לךךךךךךךך
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- עדי, שיהיה 18 מתוק מדבש.

a d i 8

New member
My heart can't express what it feel's

not to the outsiders even not to me שיר השבוע של איגי-אדום
שיר השבוע לא של איגי-Soundgarden - 4th of July משהו שעשה את השבוע-חזרות... משהו שהרס את השבוע-חזרות...נמאס לי כבר.
בילוי השבוע-אממממ..מחר?
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אחת שיודעת
מה קניתם השבוע?-דברים להפקה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת 18!!!!!!!!!
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

a d i 8

New member
*משו שהרס את השבוע-

ששמעתי עכשיו שלוש חברות ממש טובות שלי הייתה אתמול תאונת דרכים די רצינית. והם ייצאו מזה בנססססס רק עם מכות יבשות. אנשים- להזהר בכבישים עכשיו! יש משו באוויר בקשר לתאונות לאחרונה....

לאיור

New member
שבוע הזוי למדיי!! .. ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך שיר השבוע לא של איגי- שלום לך ארץ נהדרת- שייגעצ ועוד של בוב מארלי, מהרי נא- אהוד בנאי משהו שעשה את השבוע- מסיבת השקה של רוקע"צ, היה מגניב
משהו שהרס את השבוע- הבן זונה הזה..
בילוי השבוע- מסיבה השקה, מסיבה לחברה וסתם במושב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- תעשה לי ילד מה קניתם השבוע?- סיגריות, ושתי חולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבה של דנה אחותה היפה של מאיעלה
תמונה שבא לשים- דוד שלי הצלם צילם
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בא לי פשוט לשים את הסיפור הזה מאחורי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם, שיהיה לכם חג שמח

מאיה911

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif../images/Emo161.gif!!

שיר השבוע של איגי- תישא אותי לאישה שיר השבוע לא של איגי- new soul- יעל נעים, ניצוצות, מונסון- ברי סחרוף משהו שעשה את השבוע- בים פעמיים, נעמון, מסיבה לחברה ואתמול הסדר
משהו שהרס את השבוע- 2 הימים המרוכזים
ושניב נסע.. בילוי השבוע- סתם עם חברים במושב, קניון והים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סטפ-אפ 2, בובות מה קניתם השבוע?- סיגריות X3, בירות, בריזרים, מונית לים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היוםםם
! מסיבת השנה לדנ'לה אחותי היפה
! להיות בים, ונוסעים לים המלח
תמונה שבא לשים- הארנבובים שליי
!!!!!1 שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם
... שיהיה חג שמחח

kepit

New member
באיחור נוראי..אבל היה חג וזה;]

שיר השבוע של איגי-אין.. שיר השבוע לא של איגי- אמ..שמעתי מלא היהודיםם לשם שינוי..אז עוד ארון,טיפה בים,תשחק אותה ולא קל
משהו שעשה את השבוע-יום חמישי עם כפיר משהו שהרס את השבוע- יום שישי עם כפיר:( בילוי השבוע-ממ על האש במקיף ח' סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- ממ הזמנתי משקפיי שמש..וקנינו כמה חולצות..והיום גם הולכים עם אחותי הגדולה לשופינג.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא יודעת כבר.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-סליחה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-נאור.

למעלה