סופ"ש ילדודסססס

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש ילדודסססס../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה-
שיר השבוע לא של לילה-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
ועונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה- ארץ מעורבבת
שיר השבוע לא של לילה- כשתחזור,בעדינות,להתעטף בעצב לכבודך-איגי וקסמן קליפה,יונתן שפירא-איה כורם משהו שעשה את השבוע- להפטר מהבגרות
,ההופעה של אסטרוגן
,פיטר ומאור
,ת"א וכוווו'... משהו שהרס את השבוע- למידה להיסטורי
,דלקת באוזן?!
ושלא הצלחתי להרדם 4 ימים?
בילוי השבוע- כל מה שעשה את השבוע
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רובי
מה קניתם השבוע?- עגילים מושלמים
אוכל שתייה וכו'... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- 1.להפטר מהבגרות בלשון
ומלשון לכל החיייייייים!!!!!!!!
2.שופינג עם אמאאאא
3.בצפר נגמררררררר!!!!הולכים לים!!!!!!! 4.הופעה ב21
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שלמיי שלמיי דומה לצבי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- בנות אסטרוגן,אמא
ולכולכם

tintin 2005

New member
../images/Emo209.gif עונה!

שיר השבוע של לילה-לה אולטימה נוצ'ה שיר השבוע לא של לילה-הכוס הכחולה משהו שעשה את השבוע-היינו ביםםם משהו שהרס את השבוע-כאב ראש בימים שלישי ורביעי! בילוי השבוע-ים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?-אוכל. הרבה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שתסיימו ללמוד
סתם, לא יודע! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

•yael•

New member
תשובותתת../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לילה-"לילה" שיר השבוע לא של לילה- Mark Antony - You Sang To Me משהו שעשה את השבוע-אתמול הלכנו לחגוג אחרי הבגרות
משהו שהרס את השבוע-ללמוד!
בילוי השבוע-אתמול..... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?-במסעדה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מסיימים ללמוד, אין יותר לשוןןןןןןןן
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-למי שרוצה יש תשובון בעיתון לבגרות בהיסטוריה! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
ללילה

כן יש תשובון!!! וואי הלך לי מזה טוב

ועכשיו אימתתי (אימתּי
סליחה...!) את זה סופית
האפי האפי!

איכסה מה זה כל הסושי הזה?!!

שיר השבוע של לילה-בלב הסערה שיר השבוע לא של לילה-Alanis Morissette-Your House (גירסה אקוסטית יש לציין) משהו שעשה את השבוע- -להיפטר מהבגרות בהיסטוריה בהרגשה טובה+לשרוף את הספר! בכלל היום של הבגרות היה מצחיק ממש (ברובו) -מסתבר שהמורה שלי לביולוגיה חולה לי עליי והעלתה לי בתעודה בערך 6 נקודות ממה שמגיע לי
. וזה לא שאני פעילה בשיעור או משהו כזה. כיף ממש! משהו שהרס את השבוע-לא חשוב בילוי השבוע-אתמול? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-רובי! מה קניתם השבוע?-מתנה לחברה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיימים ללמוד, ים, נפטרים מהבגרות בלשון ולא מקבלים 88 הפעם וכו' תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-תהיו בריאים תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לבלה

B E N 55443

New member
סושי זה טוב

שיר השבוע של לילה-לילההה! שיר השבוע לא של לילה-לא כל כך שמעתי מוזיקה משהו שעשה את השבוע-"על האש" עם חברים משהו שהרס את השבוע-לאאאאאאאאאאא היהההההההההההה בילוי השבוע-ראה שאלה לפני קודמת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חח לא חשוב מתבייש מה קניתם השבוע?-בשר,בשר! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא יודע אבל לא רוצה שאח שלי יסיים ללמוד וישגע אותי
.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכווווווולם

LiriPG

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של לילה-מחיר האושר שיר השבוע לא של לילה- Get The Party Started משהו שעשה את השבוע-היה לי יומולדת
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-מועדון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-השיר שלנו3 מה קניתם השבוע?-הרבה בגדים ואוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים ללמוד כמובן!! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
למי שרוצה פרח

זוהרO

New member
תשובותתת

שיר השבוע של לילה-הדואט עם רינת בר שיר השבוע לא של לילה-המומינים חחח משהו שעשה את השבוע-הבגרות בביולוגיה היתה לי ממש טובה
משהו שהרס את השבוע-ללמודדדדדדדדדדדדדד........ כמה חומר וואי וואי בילוי השבוע-עוד מעט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?-שואב אבק חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים את הלימודים לכל החיים תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לילה

למעלה