סופ"ש מהמם לכולם

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש מהמם לכולם../images/Emo80.gif

מי ייתן ונצליח לקרוא יותר משני עמודים למגן בתנך בלי למצוא את עצמי מרוחה על הספר חצי שעה אחרי שנרדמתי עליו
שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

kepit

New member
it's hard to say thet i wes wrong

שיר השבוע של איגי- אין
שיר השבוע לא של איגי-it's hard to say-the used משהו שעשה את השבוע-ממ שהכרתי את טום
ות"אD: משהו שהרס את השבוע-כאבי ראש חזרו.. ואני צריכה לסוע איתם היום למלון באשקלון:S ושרבתי עם אחותי:S בילוי השבוע-S: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-חולצה של שדרות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לאדעת..:S תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-זה לא בסדר. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- טום

ססילייה

New member
תגידי לי שכב....תגידי לי האב...בוא אלייי.....

שיר השבוע של איגי- דולי פרטון.
שיר השבוע לא של איגי-מרסדס בנד-עדי מתי\ימים רבים\משנכנס אדר אמא שלך זונה משהו שעשה את השבוע-רביעי וחמישי :) משהו שהרס את השבוע-הפרידה ביום ראשון. בילוי השבוע-רביעי סשן הקלטות מטורף ואחר כך פרילנד, בחמישי סיום מיקסים, ולילה בפארק פרס
כי הפועל חולון לקחו! D: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- תעשה לי ילד :) מה קניתם השבוע?- סיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסגור שבת עם נועם
תמונה שבא לשים- מהצילומים בת"א
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנוז.

A t z a

New member
../images/Emo11.gifתיקון קל:../images/Emo80.gif

"איגי וקסמן
ודפנה והעוגיות!"

a d i 8

New member
אבל למה השבוע נגמר כלכך מהר?../images/Emo7.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-Climbing Up the Walls-Radiohead
משהו שעשה את השבוע-רביעי!!
ואתמול בלילה
משהו שהרס את השבוע-אמממממ שהוא שנגמר. בילוי השבוע-מסאז'
,נסיעה הזויה לחלוטין ברחובות ת"א ואלנבי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אחת שיודעת
מה קניתם השבוע?-מה לא?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שהוא ייגמר.ושישי
תמונה שבא לשים-נאאאא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-Karma Is A Wonderful Thing תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דנע

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- לעצום עיניים שיר השבוע לא של איגי- אני יודעת שזה מזעזע אבל מלא שירים של בריטני
משהו שעשה את השבוע- עברתי טסט - קיבלתי רישיון ודודי נישק אותי
משהו שהרס את השבוע- אין לי יותר שיעורי נהיגה עם הבונבון שלי
בילוי השבוע- היה אמור להיות אתמול מישהי השתכרה יותר מדיי והרסה הכל
אז אולי היום. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- קיל ביל, בפעם המיליון
מה קניתם השבוע?- שילמתי מלא אגרות על הרישיון
, מתנה לבונבון, אוכל ואלכוהול
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסיים עם מתכונות בהיסטוריה ומתמטיקה, לנסוע כבר
והופעה של חמי במוצאי שבת. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נא לא לייבש את השרשור
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שבא להופעה של חמי...

../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- חמי רודנר-אין רוקנרול בעברית משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- שהמחנכת הבת זונה שלי התקשרה לאמא שלי ואמרה לה שאני מבריזה מלא,הצעקות מאמא,ללכת לביצפר
,השיעורי מתמטיקה הפרטיים המשביזים
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור ת'מתכונת במתמטיקה והיסטוריה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- העקשנות תמיד משתלמת
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
עונה ועפה ללמוד../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- תאת"נ, שיר הנגב, תעצרו אותי... שיר השבוע לא של איגי-אולי בכל זאת סאלי, סוד הדברים הפשוטים, me love, והשיר ההוא שאין לי מושג מה שמו. משהו שעשה את השבוע- ים, מסיבת סיום ואחריה ים עם כל השכבה עד הבוקר...וכו' משהו שהרס את השבוע- מבחנים, מגנים, הנסיעה הפסיכית שלי לת"א למצוא משהו לאחותי ...ושהחברה הכי טובה שלי איכזבה אותי כמו שבחיים שלי לא איכזבו. בילוי השבוע- ים פעמיים..ולאדעת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ממ...P2? מה קניתם השבוע?-נעליים לאחותי, ומלא שטויות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מגן באזרחות? מגן בתנך? תגבורים בספרות? תבחרו
בשבת הופעה של חמי
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני צריכה ללמוד. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-קחו כולכם

טוב נו יאללה

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-קונצ'רטו ברנדנבורגי מס' 2-יוהן סבאסטיאן באך. (כן כן, בגרות במוזיקה, לכו תבינו) משהו שעשה את השבוע-החדר האדום בפנמיה, מקום לעצלנים בלבד. משהו שהרס את השבוע-כלום בילוי השבוע-השקייה של בטטות ואבטיחים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-רק פלאפל, אפילו לא בירה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-המשך הקלטות, השקייה של בטטות ובירות תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ליל:)

למעלה