סופ"ש נחמד לכולם

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש נחמד לכולם../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

B a m b o o k

New member
פרצוף

שיר השבוע של שלומי- כולם אומרים שיר השבוע לא של שלומי- קרח-מטרופולין משהו שעשה את השבוע- אממ על האש במכבי. היה מצחיק משהו שהרס את השבוע- חוסר יציאות מהבית בילוי השבוע- על האש במכבי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שומרת אחותי! ספר מדהים! מה קניתם השבוע?- אממ אני כלום. אחותי קנתה שני קפוצ'ונים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לאדעת
אבל אולי נעשה ערב חברים תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מכבי צעיר סניף ב"ש שליטעטעטעטעטע
|סתיו| תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-קחו קחו קחו כוווולם

bleeding guitar

New member
כבר נגמר השבוע? ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- עמוק שיר השבוע לא של שלומי- ומתרסק אסף ארליך משהו שעשה את השבוע- ההופעה של ארליך משהו שהרס את השבוע- לא יודעת בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת תמונה שבא לשים- לא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שרוצה, קנו פרחים קנווווווווווווווווו

Shir FGS

New member
להלהלה...

שיר השבוע של שלומי- מחר ב"ה. שיר השבוע לא של שלומי- רדיוהד - פרנויד אנדרויד. משהו שעשה את השבוע- גיבוש! וההתנדבות. משהו שהרס את השבוע- מבחניםמבחניםציוניםציונים. בילוי השבוע- לאורנדוווו חחח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- אוכל. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אח שלי חוזר מתאילנד!!!! תמונה שבא לשים- צפון. כנרת. שמייייים. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- :) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאף אחד.

Black Star

New member
טוב, בואו נראה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שלומי - נראה לי שוויז'נס אוף... או סיגריות, שפתאום גיליתי מחדש שיר השבוע לא של שלומי - A Whole Lotta Love של לד זפ משהו שעשה את השבוע - "שירה בירה" משהו שהרס את השבוע - הבוס שלי, כרגיל.. בילוי השבוע - "שירה בירה" ומסיבה של החוג שלי אתמול סרט/תכנית/סדרה וכו' - ממש לא היה לי זמן השבוע לצרוך תרבות..
העיתון היחיד שיצא לי לקרוא זה "ישראל היום" שמחלקים לנו בקמפוס :
מה קניתם השבוע? - אה.. הרבה דברים
זוג מגפיים, 2 קפוצ'ונים, סריג, מכנסי טרנינג, סווטשירט, שני זוגות גרביים, ושלושה ספרים(מישהו אמר שופוהולית?) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - סוף סוף השביתה נגמרה ונתחיל באמת ללמוד!!! בנוסף יש המון המון מסיבות כמעט כל ערב... תמונה שבא לשים - אולי אח"כ... פרח למישהו - הממ, יש מישהו חמוד שבא לי לתת לו פרח.. ואני מקווה שדברים יתפתחו לכיוון הנכון
יעלי

למעלה