סופ"ש נטול הורים:)

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש נטול הורים:)../images/Emo80.gif

בעצם 10 ימים נטולי הורים ומלאי אוטו
מואהאהאה.... שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שיהיה לכם סופ"ש מהמם

ססילייה

New member
בלאט נאחוי.

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור. שיר השבוע לא של איגי- מיליון דולר של סטנגה. משהו שעשה את השבוע- איתמר.
.וגם הבאנו גור כלבים חדש (רועה גרמני גזעי) ממש פצפון הביתה!!!! משהו שהרס את השבוע- שני הקורסים שאני הכי אוהבת בבסיס שלי, יצאו לשהיות של שלושה עד ארבעה שבועות.
בילוי השבוע- אתמול אצל אסתי, חשבתי לנסוע היום לזיכרון ל'הוביט' אבל אין בשביל מי ><.
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות מה.
מה קניתם השבוע?-חוץ מסיגריות ואייסקפה, שום דבר. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אם הוא יוצא שבוע הבא הביתה!זה יהיה מצויין! תמונה שבא לשים- הכל בפלאפון, ואין לי כוח בשיט להעביר -_- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- פשושששששששששששששש
מאוהב|!@#$%^&**^%^$@%#@ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דנה'לה, מזמן לא דיברנו זבל חתולים שכמותך.
.

A t z a

New member
../images/Emo6.gifזבל חתולים?!?! תודה!!!!../images/Emo80.gif

לפחות גרמת לי לצחוק מול המחשב
חובה להפגש לילוש

חח דנע אני מקנאה בך בטירוף../images/Emo8.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- יעל נעים-New Soul משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- התחילו ייסורי מצפון על זה שאני לא הולכת לביצפר,שאחותי הלשינה עליי לאמא שאני לא הולכת..ולאדעת..פשוט נמאס כבר מהביצפר ומהשנה הזאת
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- 5 חולצות 100ממות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משו.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- בא לי לצלילע

A t z a

New member
../images/Emo6.gif...תתחדשי על החולצות! כיף לך../images/Emo80.gif

A t z a

New member
סופ"שששששששש סופסוףףףףף../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-החדשים (חשתי שהם יצאו כבר
) שיר השבוע לא של איגי-כל דיסק מס' 8 שבאוטו משהו שעשה את השבוע-חחח אממ שההורים נסעו משהו שהרס את השבוע-לא התקבלי למה שרציתי בצבא,הלך גרוע בביולוגיה אזרחות ואנגלית וכו' בילוי השבוע-היום בערבבב יומולדת לרעותקיז
וגם ים מלא פעמים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-ממ...קרוטונים
? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להפטר מהבגרות בביולוגיה ומהמבחן רצח במתמטיקה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולכם כי אתם מצחיקים

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי - לא יצא לי.. שיר השבוע לא של איגי - שיר של יום חולין, מאור כהן האהוב
משהו שעשה את השבוע- לא היה מיוחד.. משהו שהרס את השבוע- היה חם
, והיו לי 2 מבחנים ו4 משמרות. בילוי השבוע- לא היה ולא יהיה
אין זמן. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "האזרח קיין" הנהדר
מה קניתם השבוע?- קולה זירו, גלידה, פיצה. בקיצור, שום דבר משמעותי. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין לי למה לחכות, יש לי משמרות כל השבוע
ויש מגן בתולדות הקולנוע, אני חייבת לקבל 100. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- פרח לדנדנית, את יודעת שאת בין האנשים הכי חשובים לי בעולם....אז סליחה

a d i 8

New member
Things have never been so swell"

"I have never felt this well
שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-Nirvana You Know You're Right משהו שעשה את השבוע-שהגענו לRUN שלם בשלושה שבועות!!!!!
!! משהו שהרס את השבוע-כלום כלום
בילוי השבוע-חזרות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אממממ..'מישהי שיודעת'...סדרה מעולההההה שהוט אקסטרה.. מה קניתם השבוע?-בגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אם הכל הסתדר..שלישי
.... תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אחחאחחח..באמת שטוב לי עכשיו:) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מולאן...בובה שלי התגעגעתי כלכך!

a d i 8

New member
*תיקון*

בילוי השבוע-הלילההה!!!..יציאה ספונטנית לחלוטין לאלנבי..ונדידת ברים מטורפת
היה טוב...:) ועכשיו...אחרי שאני ערה 22 שעות...זזתי למיטה לילה טוב

ירדן88

New member
<^>

שיר השבוע של איגי-השירים החדשים
שיר השבוע לא של איגי-the reason-hoobastank משהו שעשה את השבוע-יום ראשון בחופש... משהו שהרס את השבוע-רוב השבוע בילוי השבוע-טל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-סמנתה מי מה קניתם השבוע?-... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ממש כלום! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם!

Peeeach

New member
תורי?

שיר השבוע של איגי- בדרך למלווקי יה הה שיר השבוע לא של איגי- רעש לבן- ברי סחרוף
משהו שהרס את השבוע- מממ... שחשבתי שלא עברתי את האודישנים ודיי הייתי בטוחה שאני לא הולכת לשיר יותר בחיים משהו שעשה את השבוע- מממ...שבסוף עברתי:) ותחילת החזרות בילוי השבוע- מכירת אבקת כביסה באשקלון? חח לא לא.. אממ.. חדר חזרות? נו אינלי מושג סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אמ.. אינלי מושג מה קניתם השבוע?- חשבון טלפון מפוצץץץץ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול שנתי? תמונה שבא לשים- אוי! איימי וינהוס
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין שום טענות[= ולא שאלות ולא בקשות ולא הערות וגם לא הארות תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ממ........:) שיהיה לכם סופ"ש מהמם

Tzassa

New member
It's never too late.../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי- נדנדות. שיר השבוע לא של איגי- שלום חנוך - משיח לא בא, ככה וככה. יעל נעים - ניו סול. Stone Temple Pilots - Plush משהו שעשה את השבוע- כל מיני. משהו שהרס את השבוע- כלום. :) בילוי השבוע- אנאערף. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אחד נגד מאה [?]. מה קניתם השבוע?- לא משהו מיוחד. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין לי מושג. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- הודקה
וכולם...

לאיור

New member
איזה שבוע מדהים../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- מלא מלא, מוש, התקווה 6, לד זפלין, צ'ילי פפרס,שוטי הנבואה, שבק ס', מוקי.... משהו שעשה את השבוע- טיול שנתי ויומולדת לשתי חברות
משהו שהרס את השבוע- כלום כלום כלום בילוי השבוע- טיולל שנתי..
ביום חמישי בקופי טרי בכפ"ס סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות ה- 70 מה קניתם השבוע?- 4 מכנסיים, 3 חולצות, סיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מבחן בהסטוריה ... :\ תמונה שבא לשים- בטיול שנתי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אח אני מאוהבת שוב תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם, אני במצב רוח מעולה
|]רח|

למעלה