סופ"ש של אור ואהבה

ה מוזה

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש של אור ואהבה ../images/Emo42.gif

שתהא זו שבת של אור קרני שמש יאירו לכם השבת שרסיסי אור יאירו את נשמתכם שאהבה תאיר את ליבכם
שיר למעלות אשא עיני אל ההרים מאין יבוא עזרי עזרי מעם השם עושה שמיים וארץ אל יתן למות רגלייך אל ינום שומרייך הנה לא ינום ולא ישן שומר ישראל השם שומרייך השם צילך על יד ימינייך. יומם השמש לא יככה וירח בלילה השם ישמורך מכל רע ישמור את נפשך השם ישמור צאתך ובואך מעתה ועד עולם. שיר למעלות אשא עיני אל ההרים מאין יבוא עזרי עזרי מעם השם עושה שמיים וארץ אל יתן למות רגלייך אל ינום שומרייך הנה לא ינום ולא ישן שומר ישראל השם שומרייך השם צילך על יד ימינייך. יומם השמש לא יככה וירח בלילה השם ישמורך מכל רע ישמור את נפשך השם ישמור צאתך ובואך מעתה ועד עולם.
סופ"ש נהדר מואר מלא אהבה אושר ושלווה פנימית

King of pain

New member
שבת שלום ... ../images/Emo140.gif

G#m..........C#m.........B.................E באמונה שבלבי , באהבה ללא גבולות , E7...C#m....G#7....G#..........E....................A בצדק אשר בקרבי , ובתקוות הכי גדולות , C#m......G#7....E...........B...........A ובמוסר שבלבי , הרם מכל העלילות - ..........C#m..G#7..A היום אני נשבע . G#m........C#m..............B...............E ובקומי ובלכתי , קורא שלום במלחמה , ...............E7...C#m...G#7...G#...............E..........A מול השומעים זעקתי , מול כל המבקשים דמה , .....C#m......G#7.....E.................B.............A עם אלה ההולכים איתי בין אגרופי המשטמה - .........C#m..G#7..A היום אני נשבע . G#m........C#m.........B..............E ובחיי ובמותי , בייסורי המלחמות , .......E7...C#m..G#7..G#...........E.............A והקברים באדמתי , ואזכרת הנשמות , C#m......G#7...E..................B..................A ובני ביתך , ובני ביתי , מול רסיסי החלומות , ..........C#7...C#m..G#7..A היום אני נשבע - ............A.....E7..........E...............B..........F#m גם אם ארוך מסע הפרך , ואם רבים כושלים אחור , C#m..........G#7................D ביחד נמשיך ללכת בדרך אל האור ... שבת של שלום , מוזיקה ואהבה ... (
-------> בדרך אל האור -------->
)

למעלה