סופ"ש

../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

kepit

New member
דונט טל סקוטי

שיר השבוע של איגי- עדיין בדרך למילווקי יא!D: שיר השבוע לא של איגי-שיר על הים-הפיל הכחווול
הם כלכך טוביים!
משהו שעשה את השבוע-ממ יום רביעי במכבי..היה כלכך כיייףD:: צבענו שלטים לפורימווון וכמעט כווולם היו והיה כיףכייףD: משהו שהרס את השבוע-אתמול בדרך הביתה:[ בילוי השבוע-מכביD: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-ממ לאדעת.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיהיה טוב : \ תמונה שבא לשים-כלכך חתיייייייייייייייייייך
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כואבות לי הרגליים. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-חנשיק

הנההה האור שלייייייי אור התשמע קוליייייי

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- שרון חזיז-תראי עכשיו,בועז מעודה-הנה האור משהו שעשה את השבוע- שהיה לי שיעור נהיגה מעולה אתמול ובעבודה משהו שהרס את השבוע- אתמול בתעודות
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הישרדות מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Peeeach

New member
:)

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- אריק קלפטון כמה שירים... משהו שעשה את השבוע- אמ... מעדיפה לשמור זאת לעצמי :) משהו שהרס את השבוע- ממ רייב בילוי השבוע- לא יודעת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- חולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- [= תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

מאיה911

New member
יאמיי../images/Emo99.gif! יש ביית ריקקק../images/Emo47.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- כל מיני של איימי ווינהוס, שרון קרלן, ומלא שירי בית ריק משהו שעשה את השבוע- ערב מגמה מפציץ, טיול לירושלים ובית ריק שכל הסופ"ש משהו שהרס את השבוע- כלום
בילוי השבוע-אתמול קניון ובשני ירושלים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרטי נוסטלגיה של דיסני
מה קניתם השבוע?- סיגריות X3
, שווארמה ובורגר קינג משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא זוכרת.. ניראלי שומדבר תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם
!

שבת שלום../images/Emo24.gif

שיר השבוע של איגי- בדרך למילווקי שיר השבוע לא של איגי- כל מיני.. הרבה!! משהו שעשה את השבוע- טיול בחיפה [בתו השמיני] משהו שהרס את השבוע- ביאס.. אזכרה בילוי השבוע- חיפה!! ים ודיסקים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רדיו- חומר מקומי מה קניתם השבוע?- 13 דיסקים
תאשפזו אותי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- בים! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם!

לאיור

New member
סופ"ש חם חם חם

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- כל מיני של מוש בן ארי, אהוד בנאי ושירי בית ריק משהו שעשה את השבוע- ערב מגמהההה
!טיול לירושלים על השכבה ובית ריק למאיול
משהו שהרס את השבוע- להיכנס לשיעור מתמטיקה. בילוי השבוע- יום שני בירושליפ, אתמול והיום אצל מאיאלה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים, שנות השבעים
מה קניתם השבוע?-סיגריות סיגריות סיגריות ואני חייבת עוד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין לי מושג .. תמונה שבא לשים- רר.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אוחח הוא כזה מתוווקק
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

לאיור

New member
רק עכשיו ראיתי...

כן הפסקתי, אחר כל הייתי בהפחתה.. ואני אני שוב מעשנת.. זה חזק ממני XD

Ronushnush

New member
אאאא

שיר השבוע של איגי- שיר הנגב שיר השבוע לא של איגי- כל מיני משהו שעשה את השבוע- ירדתי 3 וחצי קילו
משהו שהרס את השבוע- בטח העלתי היום הכל בחזרההה, ארוחות משפחתיות זה מהשטן
וזה אומר שגם אם נצא היום אסור לשתות בילוי השבוע- בעיקר התחלויות אצל אחותי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בטיפול מה קניתם השבוע?- מסטיקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יש הופעה של איגי לא?! תמונה שבא לשים-נה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אוףףףףף איתי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא במצברוח לחלק פרחים |

A t z a

New member
למה לעזאזל כלכך חם ומגעיל?!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות,להתעטף שיר השבוע לא של איגי- all you wanted משהו שעשה את השבוע-בית ריק
? משהו שהרס את השבוע-כל השבוע הזה הרוס מתחילתו ועד סופו בילוי השבוע-אתמול בערב היה אחד המצחיקיםם
וגם ת"א ביום שלישי היה מצחיק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-השרדות מה קניתם השבוע?-מלא בגדים
וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להפטר מהבגרות בספורט ומההגשת בגרות בביולוגיה..וההופעה בארורררררררררררררר
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מתי אני אפסיק להיות חולה? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאמא ואבא שנסעו לחו"ל ועשו לי ת'שבוע שהם לא פה
?

ססילייה

New member
נהייתי יועצת בסוף השבוע הזה |:

שיר השבוע של איגי- בדרך לימלווקי.(אל תשירו את זה כשאתם שותים עם חברים.
) שיר השבוע לא של איגי- אל תאמיני-איה כורם.
משהו שעשה את השבוע- חמישי ושישי :) משהו שהרס את השבוע- ממ..יום ראשון, קצת שביזות ועצבים. בילוי השבוע- יום חמישי, קצת פרילנד, קצת קפה ביאליק... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות
מה קניתם השבוע?- קולר לחתול שלי.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מממ...יום שני אני נשארת לישון בבסיס..וגם חמישי
תמונה שבא לשים- לא בא לי. >< שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מממ אין O_ס תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו כולםכולם!
במיוחד לעדי.שהאינטרקציה איתה בשבוע האחרון היא לא משהו!ואני מצטערת ממש!

a d i 8

New member
קצת בדיליי../images/Emo122.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-Masters of Wa-Bob Dylan משהו שעשה את השבוע-שישי
..וחמישי!...אלוהים היה כלכך מצחיק
משהו שהרס את השבוע-שישי
בילוי השבוע-הופעת מחווה לנירוונה
...היה מעולההה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אבודים!
מה קניתם השבוע?-כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אין משו מיוחד.. תמונה שבא לשים-לא בא לי... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שימו ז*ן,תעשו מה שבראש שלכם תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

למעלה