סופ"ש

../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
יואו..אני כלכך עייפה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-4 החדשים:) שיר השבוע לא של איגי-"יהיה אשר יהיה", "capri"..וכו'... משהו שעשה את השבוע-ההופעה אתמול
משהו שהרס את השבוע-ההופעה אתמול
...ואממ תחקיר של הצבא, מגנים ובגרויות ומחלות. בילוי השבוע-מסיבה עם כמה חברים בת"א וההופעה..אולי גם הערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עדי אשכנזי הקורעת מה קניתם השבוע?-כרטיס להופעה של איגי! ואממ חנייה ודיאט קולה..וכו'. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-סתם שבוע חרא של מבחנים, ויומולדת של צלילוז
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איגי היפה...

A t z a

New member
היי,שכחתי משהו חשוב../images/Emo80.gif

קניתי גם חולצה מהממת של מריו
וגם עוד ב"עשה את השבוע"-יום כיף עם אחותייי...

Peeeach

New member
ממממ...[=

שיר השבוע של איגי- דולי פרטון שיר השבוע לא של איגי- מממ...Macy Gray - I Try משהו שעשה את השבוע-לא יודעת.. היה אמור להיות יום חמישי היום הכי טוב שיהיה לי ובסוף לא\= משהו שהרס את השבוע- למעלה -- בילוי השבוע-רשל"צ? זיגי? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- בירה? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אוווווווווווווווווווף למה לא באתי להופעה.. :( תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

kepit

New member
ולא הייתי נוגע בך עם מקל

ולשים בצנצנת:) שיר השבוע של איגי- אין שיר השבוע לא של איגי-שגר פגר-הבילויים משהו שעשה את השבוע-מממ היומולדת של אסי ? :\ היה שבוע משעמם אחושלוקלוק :S משהו שהרס את השבוע-ממ כלום כמדומני... בילוי השבוע-טי-מרקט? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-ממ חולצה של שלד כזה חמוד ושל הקלפים שצובעים את העצים מאליסה בארץ הפלאות!
מהטי-מרקט
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אמ לאדעת.. אין תיכנונים נראלי.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כואבת לי הבטן. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ....

:]]]]]]]]]]]]

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- כל השירים שחיים צרב לי,לא יודעת ת'שמות שלהם חח משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- ללמוד לתנךך מזה
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור ת'מתכונת בתנך ובתולדות,ת'בגרות בתולדות שזה אומר שאני מסיימת עם תולדות לכל חיייייייייייייייייייייייייייייייייייי
וללג בעומר
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

חחחחחחחח נכון חתיך?!!?!?!?../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את היחידה שנראלי מסכימה איתי
זה בן פרי מציפורלה

a d i 8

New member
יווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!

הוא כזה חתיךךך!!
גם אני הייתי היחידה שחשבה ככה שהלכנו לראות את ציפורלה

נכון?!?!

יואו איזה מגניב שסופסוף מישו פה הלך חוצממני לציפורלה חח איזה ענקיים הם הא?!?!

ססילייה

New member
Your body is a Wonderland...

שיר השבוע של איגי-לא מחכה יותר לדוור. שיר השבוע לא של איגי-ימים רבים-מרסדס בנד. משהו שעשה את השבוע- אתמול!!
משהו שהרס את השבוע- ממ היום בבוקר.. \: בילוי השבוע- מממ...אתמול הסתובבתי בעזריאלי, כל שעה עם בן אדם אחר
היה אדיר! היום עם אסתריקה, ומחר אצל דורון.
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!
מאמא. מה קניתם השבוע?- מצית. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחזור. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ימים רבייייייייייים הפכו ללילווווווווווהותתת תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנדוש, שכמעט וראיתי אותה.
אך יש לי חבר עקשן.

ירדן88

New member
=]

שיר השבוע של איגי-אדום שיר השבוע לא של איגי-green day-boulevard of broken dreamd משהו שעשה את השבוע-כל מיני.. משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-אשדוד עם אחותי.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות בית נואשות ומרפאה פרטית. מה קניתם השבוע?-חולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להיפטר מהמפמ"ר המפחיד במתמטיקה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דנע תודה על החידון!

../images/Emo6.gif

שיר השבוע של איגי- בטי בם שיר השבוע לא של איגי- בטי -רעל משהו שעשה את השבוע- דיברתי עם עברי לידר בטלפון
משהו שהרס את השבוע- כלום היה מושלם בילוי השבוע- ממ לישון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-באבבלס בפייסבוק מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום הסטודנט בצמח ... עברי וברי
תמונה שבא לשים- ג'נגו שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לנינט טייב.. חחחחחח היא התחילה לנגן בגיטרה.. מגיע לה

למעלה