סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

שימו
-מחר בין 11 ל3 בצהריים יש התרמה לצער בעלי חיים בסנטר! אתם מוזמנים לבוא לתרום ואולי אפילו לאמץ...
שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Oyster Girl

New member
שוב אני ראשונה!!!!111;;@$$^../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי- כל השירים של בוב דילן
משהו שעשה את השבוע- שום דבר ספציפי. החיים שלי בשיקום כרגע
משהו שהרס את השבוע- הרבה מאד דברים, אבל עובר. בילוי השבוע- סינמה סיטי, בר יינות עם דנה [ואיגי תקלטה שירים אש
] והיום בשיעור של הברמנים עם רתם. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נ.ב אני אוהב אותך. מה קניתם השבוע?- נמאס לי לחשוב על כסף , זה כל כך מיותר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- זה מעט עצוב, אבל פשוט אין לי שום דבר שאני מחכה לו כרגע. תמונה שבא לשים- גבר חיי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יאללה פורום, בואו נשרוד...
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האנשים שלא שוכחים את הפורום [דנה ורוני
?]

Ronushnush

New member
afraid of being free

שיר השבוע של איגי- אין
שיר השבוע לא של איגי- Suddenly - Superchick משהו שעשה את השבוע- אנשים טובים משהו שהרס את השבוע- אנחנו כבר יודעים מה מניע את מצבי הרוח שלי
בילוי השבוע- סתם התנחלות עם חברות סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- אני עדיין על ורוניקה, לא רוצה שיגמר לי... מה קניתם השבוע?- סיגריות .. מסטיקים .. וזהו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הולכת לעשות קצת סדר בחיים שלי
WISH ME LUCK תמונה שבא לשים- נה שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- (מקווה שתהיה לי גישה לכאן) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכל ולדנה. גם כי אתן מהממות וגם כי אין כאן אף אחד אחר

לקבל את המר כמתוק.

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- מהמרחקים-גלי עטרי וסגיב כהן,לעולם מצידי ולהיות-היהודים משהו שעשה את השבוע- לא זוכרת משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- המבורג? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול כמובן
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לצילומי מחזור :] ולעבור את כל המבחנים והבחנים חח תמונה שבא לשים- |הדגש לא מצליחה לעלות!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

A t z a

New member
שוננננאת../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך שיר השבוע לא של איגי- here comes the sun משהו שעשה את השבוע-תקלוט של איגי המהממת, התרומות שגייסנו בדוכן...וכו' משהו שהרס את השבוע-מממ דברים קטנים בילוי השבוע-רביעי בערב (וגם שלישי בוקר) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-נ.ב אני אוהב אותך, בפעם המאה
מה קניתם השבוע?-מיץ תפוזים
, סלט, סיגריות....יין
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חחח שומדבר כל יום מקרב אותי למוות שלי. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- פתאום קלטתי כמה זה קרוב..עוד שני סופ"שים זה נגמר
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כל מי שכאן
ואיגי המהממת

Ronushnush

New member
שאלונת

עוד שני סופ"שים את מתגייסת(?!) או שהתכוונת למשהו אחר..?

A t z a

New member
לזה התכוונתי, לצערי../images/Emo3.gif...../images/Emo80.gif

שבוע אחרי ה18 שלך...

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- מחר זה ישרוף- דני , מיכל גבע- קרח , מים מתחת לגשר - איתי פרל משהו שעשה את השבוע- אממ לא משו מיוחד משהו שהרס את השבוע- הרבה דרמות ולחץ בילוי השבוע- עבודה? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האמפי שלי? מה קניתם השבוע?- כלום>< משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסיים גם אותו תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני גם פה.. ואני דורשת פרחים מכל מי שלא נתן לי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

Peeeach

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי המון זמן איג שיר השבוע לא של איגי- wouldn't it be nice משהו שעשה את השבוע- אמ.. אתמול דווקא היה ממש נחמד! משהו שהרס את השבוע- בלאגנים בילוי השבוע- הבית החמימימים שלי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הטרמפיסטטט מה קניתם השבוע?- כלמיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת. מבחן ניראלי תמונה שבא לשים- אוריט שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סליחה על העלמות למרות שאפילו לא שמתם לב
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- קחו כולם

למעלה