סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

timmy2120

New member
../images/Emo202.gif

שיר השבוע של שלומי- מותק את אצלי בראש שיר השבוע לא של שלומי- חלקכם תצחקו אבל Bob Dylan - Mama you've been on my mind [רציתי לדעת את המקור] משהו שעשה את השבוע- חזרה ללימודים- כדי להציל את שארית הלימודים שנשארו! משהו שהרס את השבוע- חזרה ללימודים - כי יש דברים שלא משתנים.. =] בילוי השבוע- מחר הופעה בסוזן דלל של שלומי שבן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"3 דברים לאי בודד" מאת יואב אבני מה קניתם השבוע?- אוכל? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא :) תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כרגע לא תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- רן ארז

bleeding guitar

New member
נאמממ ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- ניו יורק VS יחזקאל שיר השבוע לא של שלומי- הדממה - יובל בנאי משהו שעשה את השבוע- ההופעה של עמיר לב ויובל בנאי משהו שהרס את השבוע- במפתיע אני חושבת שהשבוע הלך די חלק בילוי השבוע- האממממ כמו מה שעשה את השבוע? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נאממממ מה קניתם השבוע?- עדיין כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יש הופעה של הפליינג בייבי, יאיי! תמונה שבא לשים- לא רוצה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבת שלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנדוש

B a m b o o k

New member
מה הייתי אז אומר

שיר השבוע של שלומי- מסיבת גג שיר השבוע לא של שלומי- קולה וברה-ירמי קפלן משהו שעשה את השבוע- ת"א-ירושלים
היה כה כיף
משהו שהרס את השבוע- קצת קצת עייפות
בילוי השבוע- ת"א-ירושלים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הארי פוטר ה7!!!!!!!!!!!!!!1111 מה קניתם השבוע?- אממ עוד כבשה מנחלת בנימין!!! והפעם: כבשה עם רטיה מזאבים (הסבר: יש לה רטיה על העין וזה משחק מילים-> רתיעה מזאבים
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אממ לאדעת תמונה שבא לשים- חחח אני בלרינה על הקרח
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אחיות שלי

0miss love0

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של שלומי- שרמוטה פוריטנית שיר השבוע לא של שלומי- "הבחורה עם החתולים"/אריק ברמן משהו שעשה את השבוע- לראות את כולם בבה"ס משהו שהרס את השבוע- לחזור לבית ספר?
בילוי השבוע- אצל חברה:] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-גיבורים, "נער החידות ממומבי" מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא הרבה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאמא

Shir FGS

New member
:):)

שיר השבוע של שלומי- כולם אומרים. שיר השבוע לא של שלומי- בן ארצי
- יותר מדי שירים חחח אי אפשר לבחור. משהו שעשה את השבוע- קיבלתי זימון!!! ללחימה בחילות היבשה. גיבוש :) משהו שהרס את השבוע- לחזור לביתספר >< ו51 באזרחות, והתפרקות שכזו. בילוי השבוע- היום!!! הופעה של בןא רצי בתמונע. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סיימתי את שומרת אחותי של ג'ודי פיקו שהוא מומלץ מאד, ועכשיו התחלתי את סיפורה של ליסי של סטיבן קינג. מה קניתם השבוע?- המ.... לא יצאתי מהבית... כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שומדבר... תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לבחור החדש בפורום, אופיר, ככה שתהיה לך השתלבות נעימה :)

A t z a

New member
עונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי-עברנו לצפון שיר השבוע לא של שלומי-קרח מטרופולין,שיר הנגב איגי וקסמן משהו שעשה את השבוע-היו ימים מאוד כיפים משהו שהרס את השבוע-בצפר ותקרית נוראית אתמול בילוי השבוע-הרבה ת"א,סינמה סיטי והיום בטח יהיה כיף. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-מעיל
הורס.ואוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חברה מאוד טובה חוזרת מחו"ל תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-יעפית

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שלומי- אינטואיציה שיר השבוע לא של שלומי- Green Day - Waiting (ישן וטוב
) משהו שעשה את השבוע- הממ.. אתמול היה כיף! משהו שהרס את השבוע- החברה בחו"ל
בילוי השבוע- לאדע. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סיימתי את משחקי כוח של ג'וזף פיינדר, סתם ספר, אבל אין לי רעיון אחר
מה קניתם השבוע?- אוכל
ודיסק מתנה ליומולדת של חבר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שהיא תחזור :) תמונה שבא לשים- אין לי משהו מיוחד... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יש לי מבחן במתמטיקה מחרתיים
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

bib2

New member
ביפ ביפ

שיר השבוע של שלומי- שרמוטה פוריטנית... נראה לי שבוע שני כבר שיר השבוע לא של שלומי-הכוכב של מחוז גוש דן-אהוד בנאי משהו שעשה את השבוע-זימון לגיבוש משהו שהרס את השבוע-אני חולה כבר שנתיים בערך!@#:\ בילוי השבוע-לא זזתי מהבית!!!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-העשב של השכן מה קניתם השבוע?- - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עצוב החיים שלי משעממים חחחחח תמונה שבא לשים- תחשבו ששמתי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-;\ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולכם

shira ofek

New member
באיחור קל :]

שיר השבוע של שלומי- אינטואיציה שיר השבוע לא של שלומי- חושך-אביב גפן משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- החזרה לבצפר :-\ בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- הרבה דברים.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סילבסטר:) תמונה שבא לשים- בדרך לווליום כינרת..היה כ"כ כיף!@ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

למעלה