תשובות לסופ"ש ../images/Emo13.gif
שיר השבוע של שלומי- הממ, האמת שלא יצא לי לשמוע הרבה שלומי השבוע, כי החלפתי את הדיסק באוטו לאוסף החדש של לד זפ. אז נגיד ש"מותק את אצלי בראש" כי כל פעם שהוא היה ברדיו (והוא היה, ברוך השם, לא מעט) נדבקתי אליו להמון זמן... שיר השבוע לא של שלומי- Dazed and Confused של לד זפלין, אוח כמה שאני אוהבת אותם.. משהו שעשה את השבוע- 2 מסיבות כיפיות ערב אחרי ערב, סיימתי את התרגיל לאוניברסיטה כבר אתמול (להגשה ביום רביעי הבא
), והמון המון שופינג אתמול
משהו שהרס את השבוע- סכסוך מתמשך עם הבוס שהגיע לשיאו ביום שני בפיצוץ של ממש, וזה שהייתי קצת חולה בחלק הראשון של השבוע. בילוי השבוע- מסיבה ספונטנית לחלוטין בפאב שאנחנו אוהבים בדר"כ לשבת בו, רקדנו כאילו אין מחר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- למי יש זמן לקרוא ספרים חבר'ה? אלא אם "הלוויתן" של הובס נקרא... טוב, נגיד וויל וגרייס, כי תמיד עושה לי טוב לשבת מול זה כשזה בטלויזיה אחרי יום ארוך ומפרך של לימודים ועבודה. מה קניתם השבוע?- הא!!! בוא נדבר על זה! המון דברים
אושר... 3 סוודרים יפהפיים, 2 בשמים, ערכת בייביליס לעשות כל מיני דברים כיפיים עם השיער ו... נראה לי שזהו
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- 2 מסיבות שאמורות להיות טובות באמצע השבוע, ו
הופעה של מתי כספי במוצ"ש הבא!!! יש!!! תמונה שבא לשים- אין לי כוח לחפש אפילו
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שלומי שבן מלך העולם? זה תמיד רלוונטי. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לסגנית מנהל שלי שמהווה את נקודת האור היחידה ברגעים הקשים...