סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

B a m b o o k

New member
נחמד נחמד נחמד

שיר השבוע של שלומי- אממ אממ האזרח ה1! בגלל כמה שהוא היה מדהים בהופעה
שיר השבוע לא של שלומי- ביוטיפול לייף של שי נובלמן (נו מה אין לי כוח לאנגלית
) משהו שעשה את השבוע- ה-הופעה של שלומי!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה כלכך, כלכך, כלכך
משהו שהרס את השבוע- שלא הלכתי להופעה של ג'ירפות
בילוי השבוע- ההופעה של שלומי וקפה אלטרנטיבי במקיף ח' שחברים הופיעו
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין
בקושי היה לי זמן לנשום השבוע בגלל בצפר:\ מה קניתם השבוע?- קרם לשיער? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אממ לאדעת.. אין משו ספציפי.. מה שיבוא יבוא תמונה שבא לשים- מההופעה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שרוצה מי שרוצה

Shir FGS

New member
נימ

שיר השבוע של שלומי- שרמוטה פורטנית. שיר השבוע לא של שלומי- בן ארצי - מסדרון. משהו שעשה את השבוע- שומדבר פרטיקולרי. משהו שהרס את השבוע- שומדבר פרטיקולרי. בילוי השבוע- לשבת בבית ולשמור על אחי הקטן? זה מה שמתוכנן לי להיום. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חחחחחחחחחח יומני הנסיכה...
מה קניתם השבוע?- נסטי. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום. תמונה שבא לשים- מיומולדת. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין לי. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאף אחד לא בא לי לתת פרח. שמישהו ייתן לי, מה קרה!

bleeding guitar

New member
...................../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- אני שוקעת תפוס אותי שיר השבוע לא של שלומי- another toy - the flying baby משהו שעשה את השבוע- נאמממ משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כלום מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שתגמר השנה תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא בא לי

למעלה