סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

B a m b o o k

New member
כואב לי

שיר השבוע של שלומי - שני היחזקאלים
שיר השבוע לא של שלומי- עולה ויורד-נעם רותם משהו שעשה את השבוע- אממ היה מצחיק ביום שני שהיינו אצל גיא
משהו שהרס את השבוע- לימודים והשצטננתי
בילוי השבוע- יום שני בערב אצל גיא סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ג'קאסס
וספר-"מארלי ואני" ספר מקסים מה קניתם השבוע?- לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של שלום חנוך. בתקווה שיהיה לי כסף
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- חבורת רמב"ם

bleeding guitar

New member
עבר עוד שבוע? ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי - אין שיר השבוע לא של שלומי- אין משהו שעשה את השבוע- לא עשה כלום משהו שהרס את השבוע- אני חולה
בילוי השבוע- לא יצאתי לבלות השבוע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ממש כלום מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של גבע בשני לפני שהוא טס, בהנחה שאהיה בריאה עד אז תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נאמממ

bib2

New member
בום ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של שלומי - וואו,כל השבוע הזה את האמת לא שמעתי כ-ל-ו-ם חוץ משלומי.והשבוע נסגר בהופעה שלו,אז ככה ש...כל השירים,כולל כולם הם שירי השבוע שלי
שיר השבוע לא של שלומי-ראו הסבר ^ משהו שעשה את השבוע-ההופעה של שלומי ללא ספק... משהו שהרס את השבוע-ריב עם המנהלת שלי מהעבודה ממש הרס הכל בילוי השבוע-חגיגית השנה החדשה במועדון עם הרבה אלכוהול,וכמובן ההופעה של שלומי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-בוש הקטן! מה קניתם השבוע?-האמ חולצה.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-משכורת חחחחח וגיבוש.. :p תמונה שבא לשים-תכף אני אעלה את כל התמונות שצלמתי אתמול מההופעה,אבל בינתיים קחו תמונה שצילמתי אתמול בים שעשיתי ריצה,מדהים. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שלומי מלך מלך מלך ! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לשלומי,על ההופעה המדהימה שנתן אתמול ועל מה שהוא,ולפורום המדהים הזה,ולתפוז,שסידרו אותי בכרטיס.
סוף שבוע רגוע לכולנו

למעלה