שבת בבוקר, יום יפה?
שיר השבוע של שלומי- חדשות מהקוטב הצפוני (שביקשתי בסוף ההופעה בשוני שלשום, וקיבלתי!
) שיר השבוע לא של שלומי- Prince - Sometimes It Snows In April משהו שעשה את השבוע-
שלומי בשוּני. אני מתנהגת בכזו דביליות בהופעות מסויימות, וכאן היה שיא, אני חושבת. מקווה שלא שמו לב..
[חייבת לספר קצת: כמה דקות לפני תחילת ההופעה קפץ על הפסנתר חתול (או חתולה, אין לדעת) יפה, התמקם לו שם ונמנם. שלומי עלה והתחיל בלי לשים לב אליו, רק תוך כדי New Age הוא הרים מבט וקלט אותו. היה ברור שהוא נבהל טיפה אבל כמובן שהוא לא נתן לזה להוציא אותו מריכוז. והחתול, מה אכפת לו. התחיל קצת לזוז, אבל לא יותר מדי. כך גם בהומור. את גור חתולים הוא הקדיש, איך לא - לו או לה, ואמר שהוא באמת די הבהיל אותו. כאן החתול באמת כבר לא היה יכול להשאר אדיש והתחיל להגיב לצלילים המוטרפים שיצאו מתחתיו, וב"ללכת שבי אחרי" הגבוה, כבר קפץ אל מאחורי הפסנתר, שם התלקק בעצבנות ולקראת סוף השיר רץ החוצה. אויוי. כשהגיע סיגריות, סיפר על הנסיון להגמל - חוויה לא קלה, אבל מלמדת ("הגעתי למסקנה שלעשן זה לא טוב. באמת.") ובשוני הרי אסור לעשן. קודם הקדיש את גור חתולים לחתול שנעלם, אז כנראה כל דבר שישיר עליו יתאדה..] משהו שהרס את השבוע- היסטריית בוש שבסוף התברר שהיא מוצדקת בדיוק כמו היסטריית באג 2000. והפירוק-לא פירוק של הבילויים. בילוי השבוע- ראיתי את רונה קינן בפעם הראשונה השבוע. איזה יופי ואיזה כיף. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- המון גרביים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר. מקווה שיהיה שבוע טוב ופחות מתיש מזה. תמונה שבא לשים- הייתי בשבוע שעבר בפסטיבל מוסיקה מגניב בקונסרבטוריון שטריקר, הלוא הוא הקונסרבטוריון הישראלי. חלק מההופעות לא בדיוק התאימו לי ולחברתי, אז הלכנו לשוטט בבניין החמוד. צותתנו לנגנים מחוץ לחדרי אימון (לא בסדר), הסתכלנו על תמונות במסדרונות.. ותראו מה מצאתי. מקונצרט פורים, 1994. איכות נוראית, אני יודעת. אבל זה מה יש.
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני מקווה שכל מי שאולי לא ממש מעריך את סיגריות יתן לו עוד כמה צ'אנסים. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי ששרד את החפירה הזו.