סופ"ש!!

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש!!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

bleeding guitar

New member
here we go ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- לא שמעתי השבוע שלומי בכלל שיר השבוע לא של שלומי- modern love - geva alon משהו שעשה את השבוע- ההופעות של גבע משהו שהרס את השבוע- אני חושבת שהיה די סביר השבוע בילוי השבוע- האממ כמו המה שעשה לי את השבוע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נאממ אין מה קניתם השבוע?- ואי הרבה דיסקים, סוף סוף אחרי תקופה ארוכה של יובש משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נאממ ארליך בלבונטין תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- תמיד לדנע

B a m b o o k

New member
להלה קר לי בידיים

שיר השבוע של שלומי- הומור שיר השבוע לא של שלומי- שן לידי-אביתר בנאי משהו שעשה את השבוע- יום שני היה הכי נורמלי... משהו שהרס את השבוע- אחד השבועות המשעממים בחיי
בילוי השבוע- יום שני. סוגשל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- דמי מפתח-יהלי סובול. ספר חמוד ביותר! מה קניתם השבוע?- אממ דיסק לאחותי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לאדעת
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נאורי

Shir FGS

New member
באמת רק פנתר...

שיר השבוע של שלומי- מחר ב"ה. שיר השבוע לא של שלומי- אפרת גוש - שיהיה לך טוב. משהו שעשה את השבוע- ההופעה של שלומי שהייתה בחמישי! זה נחשב
משהו שהרס את השבוע- כל העירוביית כשלונות הזו... בילוי השבוע- סרט ביום ראשון :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חח ראיתי את אני אגדה. אבל אני ממליצה על... אניהו של אתגר קרת. הוא בילה איתי את השבוע. מה קניתם השבוע?- משקפי שמשששש :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- גיבוש. נימ... תמונה שבא לשים- אח"כ, שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נטולה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לשלומיייי :)

alma mia

New member
הפעם הראשונה שלי :)

שיר השבוע של שלומי- New Age Woman שיר השבוע לא של שלומי- אופס... שמעתי רק שלומי השבוע (התלהבות של התחלה) משהו שעשה את השבוע- יום חופש... ושופינג מטורף! משהו שהרס את השבוע- אלה בילוי השבוע- כרגיל (סלסה בראשון ובחמישי) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר שאני עכשיו קוראת ונראה מבטיח - "תעלוליה של ילדה רעה" מה קניתם השבוע?- אויש אין פה מקום לכתוב הכל... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של יסמין לוי בשלישי :):):):) תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מי זה יחזקאל?? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי

MikMercury

New member
שבת בבוקר, יום יפה?

שיר השבוע של שלומי- חדשות מהקוטב הצפוני (שביקשתי בסוף ההופעה בשוני שלשום, וקיבלתי!
) שיר השבוע לא של שלומי- Prince - Sometimes It Snows In April משהו שעשה את השבוע- שלומי בשוּני. אני מתנהגת בכזו דביליות בהופעות מסויימות, וכאן היה שיא, אני חושבת. מקווה שלא שמו לב..
[חייבת לספר קצת: כמה דקות לפני תחילת ההופעה קפץ על הפסנתר חתול (או חתולה, אין לדעת) יפה, התמקם לו שם ונמנם. שלומי עלה והתחיל בלי לשים לב אליו, רק תוך כדי New Age הוא הרים מבט וקלט אותו. היה ברור שהוא נבהל טיפה אבל כמובן שהוא לא נתן לזה להוציא אותו מריכוז. והחתול, מה אכפת לו. התחיל קצת לזוז, אבל לא יותר מדי. כך גם בהומור. את גור חתולים הוא הקדיש, איך לא - לו או לה, ואמר שהוא באמת די הבהיל אותו. כאן החתול באמת כבר לא היה יכול להשאר אדיש והתחיל להגיב לצלילים המוטרפים שיצאו מתחתיו, וב"ללכת שבי אחרי" הגבוה, כבר קפץ אל מאחורי הפסנתר, שם התלקק בעצבנות ולקראת סוף השיר רץ החוצה. אויוי. כשהגיע סיגריות, סיפר על הנסיון להגמל - חוויה לא קלה, אבל מלמדת ("הגעתי למסקנה שלעשן זה לא טוב. באמת.") ובשוני הרי אסור לעשן. קודם הקדיש את גור חתולים לחתול שנעלם, אז כנראה כל דבר שישיר עליו יתאדה..] משהו שהרס את השבוע- היסטריית בוש שבסוף התברר שהיא מוצדקת בדיוק כמו היסטריית באג 2000. והפירוק-לא פירוק של הבילויים. בילוי השבוע- ראיתי את רונה קינן בפעם הראשונה השבוע. איזה יופי ואיזה כיף. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- המון גרביים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר. מקווה שיהיה שבוע טוב ופחות מתיש מזה. תמונה שבא לשים- הייתי בשבוע שעבר בפסטיבל מוסיקה מגניב בקונסרבטוריון שטריקר, הלוא הוא הקונסרבטוריון הישראלי. חלק מההופעות לא בדיוק התאימו לי ולחברתי, אז הלכנו לשוטט בבניין החמוד. צותתנו לנגנים מחוץ לחדרי אימון (לא בסדר), הסתכלנו על תמונות במסדרונות.. ותראו מה מצאתי. מקונצרט פורים, 1994. איכות נוראית, אני יודעת. אבל זה מה יש.
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני מקווה שכל מי שאולי לא ממש מעריך את סיגריות יתן לו עוד כמה צ'אנסים. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי ששרד את החפירה הזו.

LightbuIb sun

New member
סופ"ש

שיר השבוע של שלומי- עברנו לצפון שיר השבוע לא של שלומי- יותר מידי-מופע הארנבות של דר קספר משהו שעשה את השבוע- לא יודע משהו שהרס את השבוע- כלום, הכל היה בסדר בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- OZ -תוכנית טלוויזיה. מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בגרות באנגלית תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא היום :)

למעלה