סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי שיר השבוע לא של שלומי משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

bleeding guitar

New member
כ"כ הרבה אנשים כבר ענו ../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי - שרמוטה פוריטנית שיר השבוע לא של שלומי - ליפול על גן עדן - תופעת דופלר משהו שעשה את השבוע- לגמרי כלום משהו שהרס את השבוע- הרבה דברים בילוי השבוע- כלום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כלום מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעות תמונה שבא לשים- לא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאף אחד, לא מגיע לכם

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של שלומי: שרמוטה פוריטנית. שיר השבוע לא של שלומי: אדום- קספר. משהו שעשה את השבוע: ת''א.
משהו שהרס את השבוע: לא יודעת. בילוי השבוע: ת''א. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם: איש משפחה. מה קניתם השבוע? כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: אולי הופעה. תמונה שבא לשים: אין. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות: יותר נוח כשיש סוגריים בסוף השאלה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו: לצה''ל.

B a m b o o k

New member
אה אה אה אההאהאה

שיר השבוע של שלומי- עמוק שיר השבוע לא של שלומי- DAYS OF HUNGER-גבע אלון
משהו שעשה את השבוע- רמב"ם! התגעגעתי לזה
משהו שהרס את השבוע- בראשון שני מתמטיקה.. אבל אז עבר בילוי השבוע- רמב"ם סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הטירה הנעה! אחלה ספר שבעולם
מה קניתם השבוע?- קניתי את הדיסק של יהושע וקבלתי את הדיסק של גבע הראשון מתנה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אממ שיהיה טוב וכיף וללא שיעמום תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אנשי רמב"ם!

bleeding guitar

New member
איזה שווה לך! ../images/Emo168.gif

הראשון של גבע מעולה ואני קיבלתי את 2 הדיסקים שלו מתנה

B a m b o o k

New member
גם את הראשון קבלתי מתנה../images/Emo13.gif

מאמא לשנה החדשה. וזה בהחלט שווה לפתוח את השנה עם דיסק שלו

bleeding guitar

New member
בכל מקרה דיסקים מעולים ../images/Emo168.gif

תתחדשי. ואני קיבלתי מההפקה מתנה