סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של שלומי- אני מצטער לראות שגם אתה נפלת, מוכן לאהבה. שיר השבוע לא של שלומי- נצא לסרט- קולומביה. משהו שעשה את השבוע- הופעה. D: משהו שהרס את השבוע- האווירה בזמן ההופעה ושטויות כאלה שהיו היום.. בילוי השבוע- הופעה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- - מה קניתם השבוע?- רציתי לקנות את הדיסק של קולומביה, אבל לא. >: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד. תמונה שבא לשים- אני ושרון הולצמן! D: [יצאתי נורא, פשוט נורא! ] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לערוץ 24 שהפתיע אותי על הבוקר עם המון אסף אמדורסקי ואחרי בית ספר עם שלומי.

MikMercury

New member
../images/Emo142.gif

שיר השבוע של שלומי- כך עכשיו שיר השבוע לא של שלומי- עמית ארז - Appollio (שלומי מנגן..) משהו שעשה את השבוע- חברה שלי אמרה לי אתמול שהנגינה של שלומי היא "כמו אנרגיית חיים".
משהו שהרס את השבוע- לא הרס, אבל יום האהבה?.. מוזר שכולם שואלים מה אני עושה בולנטיינס כשאני בכלל לא מכירה בו. בילוי השבוע- קונצרט של המקהלה שהייתי בה. היה כיף ומרגש סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- ארנק חדש ונורמלי, בשעה טובה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שלומי מחר בקמלוט ושישי הבא בסינמטק ת"א תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

bleeding guitar

New member
../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי-
שיר השבוע לא של שלומי- nirvana - come as you are משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-