סוף סוף סופ"ש!
שיר השבוע של שלומי- אחרי הרבה זמן שלא שמעתי את הדיסק, חרשתי בימים האחרונים על NEW AGE WOMEN - שיר הנהיגה האולטימטיבי שלי (אני חושבת שנהגים אחרים מסתכלים עליי מוזר..) שיר השבוע לא של שלומי- הממ, אולי "הכל דבש" המקסים של ארי גורלי. משהו שעשה את השבוע- היו כמה דברים: קניתי סוף סוף לפטופ, קיבלתי 91 במתמטיקה ואני לא צריכה לעשות מועד ב', והיו שיעורים נחמדים באונ' משהו שהרס את השבוע- בדיקת עיניים שבעקבותיה הוחלט שאני צריכה לחזור מדי פעם למשקפיים (אני תמיד עם עדשות), הבוס המעיק שלי... בילוי השבוע- ארוחת סושי טעימה ביותר עם חברה ביום א', עצוב להגיד שזו הפעם היחידה שיצאתי השבוע (וזה עוד היה שבוע יחסית קל באונ' בלי הרבה עבודות ושיעורים..) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אני יכולה להתחיל לכתוב פה את הספרים שאני צריכה לקרוא בשביל האונ', אבל - לא באמת
התחלתי לקרוא את "אשתו של הנוסע בזמן" אבל אני לא יכולה להגיד שנתפסתי לזה בינתיים. אז סדרה: "אבידות ומציאות", אמא שלי ואני די התמכרנו לזה. מה קניתם השבוע?- 2 זוגות משקפיים (אם כבר צריך , אז שיהיה בסטייל), ו-2 סווטשירטים חמודים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הסופ"ש הבא...
(הולך להיות שבוע קשה, מה לעשות) תמונה שבא לשים-ניסיתי לצרף אבל זה בעייתי... לא נורא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שלומי עוד שבועיים בירושלים! יה בייבי יה! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לר"צ החמוד שלי שמצליח להרגיע אותי כשהבוס שלי מעצבן מדי.