סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

animal bar

New member
"..ללכת שבי אחרייי, ללכת שבי אחריייי.. "

שיר השבוע של שלומי- גור חתולים. שיר השבוע לא של שלומי- גג- ג'ירפות, Readymade- RHCP. משהו שעשה את השבוע- ת''א. :) משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- ת''א. :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- את הדיסק של מד בליס!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כנס ט' שני!!!!! תמונה שבא לשים- לא בא לי. P: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

רופרט5

New member
סתם בא לי ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של שלומי- גור חתולים
שיר השבוע לא של שלומי- And One - Love & Fingers משהו שעשה את השבוע- יש לי חדרררררר
משהו שהרס את השבוע- החור בקיר בדירה החדשה
בילוי השבוע- הופעה של ערן צור ורם אוריון ב'קפה ביאליק' + מסיבת איביאםםםם במימד סרט/תוכנית/סדרה/ספר/עיתון השבוע שלכם- הספר-בחנים של אנקורי לפסיכומטרי
מה קניתם השבוע- מיטה ומזרן. משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא- לעבור דירה בראשון! הופ הופ
וגם ההופעה של דה ויז'ן בשבת.
תמונה שבא לשים- לא בא לי. שאלות/טענות/בקשות/הערות/הארות- א. ששלומי יופיע ביום שהוא לא ה-8.3 ואני אבוא סוף סוף ב. שהחור המעצבן הזה ייסתם כבר ג. שאני אמצא מהר מחשב נייד
תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- רני!

Black Star

New member
איזה כיף שהשבת נכנסת! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שלומי- NEW AGE WOMEN, לגמרי... (שיר הנהיגה האולטימטיבי שלי, כבר אמרתי?) שיר השבוע לא של שלומי- Fade into you של מאזי סטאר, אחד האהובים. משהו שעשה את השבוע- הלפטופ החדש והחמוד שלי משהו שהרס את השבוע- תשישות מטורפת שתקפה אותי, סחרחורות וכאלה בילוי השבוע- סושי עם שירני ביום ב'
(כמה שאני אוהבת סושי!) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר, תבחרו: האתיקה של אריסטו, משפטו ומותו של סוקרטס של אפלטון, הלווייתן של הובס, עושר העמים של סמית', או סתם ספר כלכלה שאני מחזיקה לידי ממש עכשיו בגלל המבחן... מה קניתם השבוע?- האמת שבדר"כ אני קונה הרבה יותר. הפעם רק סריג חמוד בנו-ניים (יש לי אותו כבר באפור, אז קניתי בכחול כהה) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מוצ"ש הבא נקרא? כי אם כן - הופעה של שלומי!!!. אם לא, אז אני מניחה שאני פשוט מחכה לסופ"ש הבא, כי יש לי עוד שבוע זוועתי ועמוס לפניי... תמונה שבא לשים- תמונה שצילמתי בטיול שלי לפני שנתיים וחצי ועכשיו היא סוף סוף גם הוולפייפר במחשב החדש שלי, עושה לי מצברוח טוב בתחילת כל שיעור כשאני פותחת את הלפטופ כדי לסכם... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מתי כבר חופש!??! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- חברה שלי רוני שהייתה מאוד עצובה השבוע ואני רוצה שהיא תתעודד קצת

bleeding guitar

New member
האמממ ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- נאמממ שיר השבוע לא של שלומי- old man - neil young משהו שעשה את השבוע- ההופעה של ניל משהו שהרס את השבוע- אנשים רעים בילוי השבוע- נאממ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נאמממ מה קניתם השבוע?- נאממ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- האמת כלום תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נאממ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כנ"ל

למעלה