סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

B a m b o o k

New member
אני אתן לך כיפ

שיר השבוע של שלומי- הכל הכל הכל! ההופעה הייתה מעולה שכל השירים עשו לי את השבוע
שיר השבוע לא של שלומי- פגישתנו-אוהד בן אבי משהו שעשה את השבוע- ההופעה של שלומי!!!
היה כ"כ מעולה
משהו שהרס את השבוע- עייפות
בילוי השבוע- ההופעה של שלומי^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- קראתי רק את תנ"ך השבוע... נחשב? מה קניתם השבוע?- אבא קנה לי שני זוגות אולסטאר! אחד לבן עם נקודום שחורות ואחד משבצות והם כאלה יפיייים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- והו איזה שבוע הולך להיות! קודם כל-יש לי יומולדת בחמישי
ויש פורים ומתחפשים וכיף חיייייייייייייייים כזה, לא היה הרבה זמן במחוזותי
תמונה שבא לשים- מההופעה(אחותי צילמה בפלאפון, סליחה על האיכות
) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לשלומי שנתן הופעה מעולה

bleeding guitar

New member
סופ"ש רגוע בלי גלגל"צ ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- אני שוקעת תפוס אותי שיר השבוע לא של שלומי- belive me - geva alon משהו שעשה את השבוע- ההופעה של ערן אתמול משהו שהרס את השבוע- נאמממ בילוי השבוע- נאמממ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- באופן די מפתיע, כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת תמונה שבא לשים- לא בא לי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Black Star

New member
אוי אוי אוי

זה סיכום השבוע שלי. אוי אוי אוי! שיר השבוע של שלומי-יעלה. אתם רוצים להעיף אותו אבל אני חורשת עליו.. שיר השבוע לא של שלומי- "מה תאמרי" של יזהר אשדות. פתאום השבוע התחשמק לי עליו
שמתי את הדיסק אוסף באוטו ובדיוק באותו בוקר היה את "מה תאמרי" ברדיו אז זה נתפס... משהו שעשה את השבוע- נראה לי שקרוב לכלום, היה שבוע מאוד קשה ומעיק בלימודים. אבל הייתה הופעה של שלומי במוצ"ש שעבר שהייתה מדהימה, ויש הופעה היום, ואלו הבילויים היחידים שהיו לי השבוע בגלל כל הלימודים, אז לפחות זה... משהו שהרס את השבוע- שתי עבודות ענקיות לאונ' שאני צריכה להגיש מחר (ועוד אחת ביום ד') שהביאו לכך שכמעט כל לילה היה לילה לבן, ישנתי בממוצע שעתיים בלילה כל השבוע, ועדיין לא סיימתי אותן...
בילוי השבוע- ההופעה של שלומי, זו הפעם היחידה שבכלל יצאתי מתחומי הקמפוס/בית/עבודה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר השבוע הוא כרך ב' של אפלטון. מה לעשות, למי יש זמן לקרוא משהו שלא קשור ללימודים... דברו איתי בחופשת סמסטר. מה קניתם השבוע?- 2 זוגות גרביים חמודים, והמון המון קוקה קולה זירו (סוף סוף הגיע ארצה!) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום כיף בת"א אחרי כל כך הרבה זמן שלא הייתי, זה כולל גם ללכת לספר, גם לבקר את הבת דודה הקטנה והמתוקה שלי שלא ראיתי מלא זמן, וגם לפגוש חברים שאני נורא מתגעגעת אליהם
וחוצמיזה ידיד שלי מתחתן ביום ד', אני לא יודעת אם אני מחכה לחתונה עצמה, אבל אני מאוד מתרגשת בשבילו. תמונה שבא לשים- לא בא לי. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לו רק היו לי עוד כמה ימים פנויים.. או אפילו שעות... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- החבר'ה שלי מהלימודים שאני כל כך אוהבת ועזרו לי לשרוד משהו כמו שלושה התקפי חרדה שעברתי השבוע בגלל כל הלחץ...

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של שלומי- עברנו לצפון. שיר השבוע לא של שלומי- אממ.. שאלה טובה..
משהו שעשה את השבוע- לא יודעת.. משהו שהרס את השבוע- תעודות ושלא באתי להופעה של שלומי.
בילוי השבוע- ערב שאנטי בבית הסגול, כנראה.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הממלכה הקטנה.
מה קניתם השבוע?- פלאפל ממש ממש טעים! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים!! תמונה שבא לשים- - שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בקשה: שלומי, תעשה הופעה בשוהם! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לשלומי, שאני רואה עכשיו הופעה שלו בטלוויזיה. [זו שהייתה אתמול בטלוויזיה. איזה יופי!
]

למעלה