סופ"ש!

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

bleeding guitar

New member
דנעעעעעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- שה לה לה לה (אני שוקעת תפוס אותי) שיר השבוע לא של שלומי- לחיות נכון - רונה קינן משהו שעשה את השבוע- הופעות, ודנעעעעעעעעעעעעעע משהו שהרס את השבוע- האמממ בילוי השבוע- לא יודעת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא יודעת מה קניתם השבוע?- כ-ל-ו-ם- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעות למינהם תמונה שבא לשים- ממתי בא לשים? שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנעעעעעעעעעע

Black Star

New member
איזה סופ"ש, כבר התחיל השבוע..

שיר השבוע של שלומי- "הומור". סתם כי בא לי. שיר השבוע לא של שלומי-יש כזה דבר? סתם... נראה לי ש-Chasing Pavements של אדל. משהו שעשה את השבוע-המממ, מי זוכר כבר את השבוע הזה??? סושי וקניות. כרגיל. משהו שהרס את השבוע-אוניברסיטה טיפשה... אין לי כוח לפרט. בילוי השבוע-לא היו כאלה בילויים מרגשים.. הרבה זמן איכות עם שירני (חברה טובה שלי) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אתם רציניים שיש לכם זמן לזה?!? מה קניתם השבוע?-2 גופיות וג'קט. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סוף הסמסטר!!! שירה בירה, שוטטות, וחופשששש... תמונה שבא לשים-לא בא לי.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מתי שלומי יבוא שוב לג'רוס? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-המממ, היום אני אגואיסטית מוחלטת ולא בא לי לתת פרח לאף אחד.

Black Star

New member
כפרעליו

אני אהיה שם, זו תהיה אחלה מתנה אחרי מבחן די מגעיל שיש לי באותו יום. אז כן שלומי, היכון היכון - המטורפת שיושבת ממש כמעט על הפסנתר וצורחת לך באוזן את כל המילים של new age women (ובכלל של כל השירים) - באה גם הפעם

ל שכזו

New member
אבל זה יום השואה ../images/Emo12.gif

נו, שוין. לא הבנתי עד כמה זו הופעה שונה מ"מופע פסנתר"

Black Star

New member
זה מוצאי יום השואה...

יום השואה זה באמת ב-1 במאי (תאמינו לי, היו לנו לא מעט ויכוחים עם האוניברסיטה ששמה לנו מבחן בדיוק ביום הזה. למעשה, רצו שנעשה את המבחן בזמן הצפירה... אל תשאלו). בכל מקרה לפי מה שידוע לי כל יום זיכרון נמשך עד 20:00 בערב ולכן הגיוני (מוזר קצת אבל הגיוני) שתהיה הופעה בערב. זה כבר לא נקרא יום השואה.

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של שלומי- דניאלה, new age woman, פעם שירים. שיר השבוע לא של שלומי- שינקין- הקרקס של דולי. משהו שעשה את השבוע- לא זוכרת. משהו שהרס את השבוע- לא זוכרת. בילוי השבוע- לא זוכרת. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- - מה קניתם השבוע?- פלאפל!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ארבעה ימים חופש, כי אני לא באה לטיול שנתי. :p תמונה שבא לשים- - שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- - תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לקטני כפרעלייה!!! ולשלומי.

למעלה