סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

nulybar

New member
טוב אז אני קצת חדשה...

ואפשר לומר שזו היתה אהבה ממבט ראשון :) שיר השבוע של שלומי- "אני שוקעת...תפוס אותי!" שיר השבוע לא של שלומי- "אבות ובנים" של אביתר בנאי..החזרות משפיעות עלי חח משהו שעשה את השבוע- הכרתי מישהו מדהים :) משהו שהרס את השבוע- ללכת לבצפר בכפייה כשהאחים שלי בחופש :( בילוי השבוע- יצאתי עם המישהו המדהים שהכרתי :p סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "100 חורפים" מה קניתם השבוע?-את "עיר"!!! D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול פסח! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אממ אין לי ממש כי זאת פעם ראשונה שאני בפורום, מקווה שיהיה פה כיף ^^

Black Star

New member
ירח שועלים עולה...

שיר השבוע של שלומי- כרגיל New Age Women. (אני שרה אותו באוטו לפני מבחנים גדולים וזה מרגיע אותי..) שיר השבוע לא של שלומי- American Boy של אסטל וקאניה ווסט. אני לא מאנשי הפופ/היפ הופ אבל השיר הזה עשה לי מה זה כיף כל פעם ששמעתי אותו... משהו שעשה את השבוע- המון פעמים חדר כושר, וכיף עם החברים משהו שהרס את השבוע-עשיתי 2 טעויות במבחן שתכננתי לא לטעות בו בכלל... זה אשכרה ביאס אותי. אה, וגם זה שנשרפתי קשות סתם מלשבת על הדשא באוניברסיטה אחרי המבחן... בילוי השבוע- יצאנו לפאב עם חצי מהחוג בערך אחרי המבחן ביום ד', היה מגניב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עוד לא סיכמנו שאני בתקופת מבחנים ואין לי חיים? אלא אם "מבוא לכלכלה" של א-מ-ע נקרא... מה קניתם השבוע?- שמלת סטרפלס מדהימה מסאטן, חצאית חמודה, טווין סט תואם, משקפי שמש (סוף סוף!), ומחזיק לאייפוד לזמן הריצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אם היום נקרא שבוע הבא, אז אני יוצאת עוד חצי שעה לטיול, ומחכה לזה
אם לא, אז אין לי כל כך למה לחכות שבוע הבא מעבר לסשנים מטורפים של לימודים... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני שונאת פרחות שרבות איתי על תאי מדידה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאמא החמודה שלי שהחליטה שהיא משלמת על כל מה שקניתי סתם כי בא לה לפנק

שנינה11

New member
אנננייי../images/Emo156.gif

שיר השבוע של שלומי-אני שוקעת תפוס אותי.. שיר השבוע לא של שלומי-אוטומוביל-יונתן רוזן משהו שעשה את השבוע- בת הזוג שאיתה אני בטיול
משהו שהרס את השבוע-ההורים.
בילוי השבוע-אתמול שגל באה?
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הקול של תלמה
מה קניתם השבוע?-לא שידוע לי. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טיוולל אט'גר
תמונה שבא לשים-ללא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יפית בהצלחה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גל תודה

bleeding guitar

New member
עוד מעט פסח ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- אריק שיר השבוע לא של שלומי- מעבר להרים - ג'ובל בנאי משהו שעשה את השבוע- לראות את דנדוש משהו שהרס את השבוע- האממ בילוי השבוע- האמממ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מן הסתם כלום תמונה שבא לשים- לא בא לי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם פה בפורום, ובעיקר לדנדוש
ומיכל

B a m b o o k

New member
ואמאשלך וסבתאשלך ודודשלך

שיר השבוע של שלומי- ניו יורק VS יחזקאל שיר השבוע לא של שלומי- זה מה שיש-הבנות נחמה משהו שעשה את השבוע- הוו הייתי בירושלים ביום ראשון, הייתי בים ביום שלישי ואתמול היה על האש עם חבריםD::: משהו שהרס את השבוע- אממ אין משו מיוחד>< בילוי השבוע- ירושלים, ים, על האש
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- זעזוע מוח! הם כאלה גאונים
מה קניתם השבוע?- מלאאאאאאאאא בגדים
ויש לי נוצה חדשה בשיער
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ת"א נראלי תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נאורי

MikMercury

New member
שנהיה לחרוסת ולא למרור ../images/Emo161.gif

שיר השבוע של שלומי- New Age Woman. אתמול דיקלמתי איתו בקולי קולות באוטו אחרי המון זמן שלא עשיתי את זה. שיר השבוע לא של שלומי- Robert Downey Jr. - Man Like Me משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- שכחתי כבר כמה כיף לקום מאוחר. מקווה להתנסות בזה עוד קצת בימים הקרובים.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- את הדיסק החדש של הדרה לוין - "כאילו אין מחר". משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- רונה קינן בצוללת ושלומי יחד איתה בחולון (ושבוע אח"כ שלומי בצוללת. איזו סגירת מעגל.. אני פסיכית, כן). תמונה שבא לשים- החתול הטיפש שלי, ברבוניה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חג שמח לכולם! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרן ivis שטס לטורקיה היום בבוקר, לכולכם ולשלומי.

sivanm82

New member
חג שמח

שיר השבוע של שלומי-סיגריות שיר השבוע לא של שלומי-On This Birthday-geva alon משהו שעשה את השבוע-לופים של פסטיבל הפסנתר בVOD :) משהו שהרס את השבוע-כלום ^_^ בילוי השבוע-- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-- מה קניתם השבוע?-מים בטעם ענבים חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אולי ת"א.. תמונה שבא לשים-= שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-חג שמח לכולם :) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-למי שרוצה , הנה -
חח

=]

שיר השבוע של שלומי- עברנו לצפון. שיר השבוע לא של שלומי- ממנטו מורי-אביב גפן. משהו שעשה את השבוע- אממ אין. משהו שהרס את השבוע- עזבו בילוי השבוע- אממ תל אביב בחמישי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- השרדות מה קניתם השבוע?- כרטיס לבומבומלה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בומבומלה. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

למעלה