סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ירדן88

New member
Q

שיר השבוע של איגי-לא יצא לי לשמוע שיר השבוע לא של איגי-כל מיני.. משהו שעשה את השבוע-כל השבוע משהו שהרס את השבוע-אתמול,אימא... בילוי השבוע-ראשל"צ,ת"א,אשדוד ורמת הגולן! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-על קצות האצבעות מה קניתם השבוע?-אולסטאר ובגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

Ronushnush

New member
. . . . . . . .

שיר השבוע של איגי- עליה קבוצתית למזבח שיר השבוע לא של איגי- המוכתר'S משהו שעשה את השבוע- חופש משהו שהרס את השבוע- עייפות יתרה בילוי השבוע- הופעה של מידנייט
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כרגיל מה קניתם השבוע?- שתיה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שהזמן יעבור תמונה שבא לשים- .. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- .. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ..

בלאטטטט

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- מבול-רונה קינן,חמי רודנר-העצב שלה משהו שעשה את השבוע- |הדגש\ ממ סתם שחופש=] משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- אתמול הצגה עם אחיותיי ואח"כ נסענו לאכול בריבר באיזה 12 בלילה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לקבל ת'רישיון כבר ראבקקקקקק
,לעבור ת'מתכונת בתולדות ואת המבחן במתמטיקה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע

A t z a

New member
איכס../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר הנגב,ולא בגלל שכולכם מנסים להתנקש בו
.... שיר השבוע לא של איגי- כל מיני משהו שעשה את השבוע- ים, תל אביב, עוד תל אביב, מלא יציאות, צלילוז וכו' וכו'..היה כיף משהו שהרס את השבוע- ענייני כספים בטח... בילוי השבוע- ים, בר, סנוקר, בית קפה, ים שוב וכו'
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "תעשה לי ילד" מה קניתם השבוע?- כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום פאק
מבחן\מגן\בגרות כל יום!!!!!! זה מטורף תמונה שבא לשים-חחחח מצאתי את זה עכשיו וזה תרשים שעשיתי למיכ כשהיא לא הבינה את הקטע עם הנתיבים כשהיא למדה לתיאוריה
זה יצא ממש מגניב!!! ומטומטם... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-איזה באסה שזה הסופ"ש האחרון שבו אני חיה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-צלילוז בונבונית

Oyster Girl

New member
סוף סוף סופשבוע טוב ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- קח את מה שיש בי שיר השבוע לא של איגי- הולך איתך לנצח
משהו שעשה את השבוע- ההופעה האקוסטית של חמי בחיפה
משהו שהרס את השבוע- הכל נעלם כשיש חמי
בילוי השבוע- ההופעה האקוסטית!!! והיום בתמונע
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- קון אייר
מה קניתם השבוע?- אוכל כשר לפסח והפי היפו לריקי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני אוהבת את חמי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחמי
?

לאיור

New member
סוף סופשבוע..

שיר השבוע של איגי- שמיים מופלאים
שיר השבוע לא של איגי- כל מיני של שרון קרלן, מוש בן ארי, ברי סחרוף ואביב גפן משהו שעשה את השבוע- המסיבה של דנה משהו שהרס את השבוע- אמא של ידיד שלי נפטרה בילוי השבוע- המסיבה של דנה אחות של מאיעלה ובתים ריקים לחברים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- על קצות האצבעות
טוקיו דריטפ
מה קניתם השבוע?- 4 גופיות מכנס הדיסק החדש של אביב גפן+הדג נחש סיגריות ושתייה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום הכל רע תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- זה השבוע הכי הזוי שהיה לי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למאיעלה היא בים המלח ואני מתגעגעת אליה

../images/Emo13.gif נגמר פסח../images/Emo155.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי- מאוד פרוע ואדום בהופעה שיר השבוע לא של איגי- אם לא את- יואב דגני משהו שעשה את השבוע- היה לי יומולדת והלכתי להופעה של איגי משהו שהרס את השבוע- שהייתי בידיעה שאין הפעת יומולדת בילוי השבוע- הופעה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חומר מקומי [רדיו] מה קניתם השבוע?- ממ קולה וכרטיס להופעה.. אבל קיבלתי דיסק של בית הבובות DVD של עברי ו100 שקל לקניית דיסקים [אה ועוד קצת מתנות שהם לא דיסקים] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להשתמש בתלוש והופעה של כפיר אפשטיין תמונה שבא לשים- ממ נראה.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כואבת לי העין ויש לי היום יומולת עברי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לצלילע שלא הצליחה להגיע להופעה

kepit

New member
אז מה אם עבר מלא זמן../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי-קח את מה שיש בי.ללא ספק. שיר השבוע לא של איגי-נמאס לי ממך-התבלינים.. משהו שעשה את השבוע-ים,בריכה,כפיר שלח לי הודעה..אז דיברנו קצת.. משהו שהרס את השבוע-שלא ראיתי את כפיר כל השבוע..וגם דיי לא דיברנו.. בילוי השבוע-חיפה.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-ממ פיצה,אייס שוקו,וכמה בגדים יפייים:] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לראות\לדבר עם כפיר. ועוד כמה אנשים.. תמונה שבא לשים-בת דודה שלי:] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-תעצרו את הזמן. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-נאור.

למעלה