סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

bleeding guitar

New member
דנדושששששששששש ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- ניו יורק VS יחזקאל שיר השבוע לא של שלומי- נימפה - ערן צור משהו שעשה את השבוע- כלום איף פסח משהו שהרס את השבוע- איף פסח בילוי השבוע- איף פסח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- איף פסח מה קניתם השבוע?- איף פסח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- איזה כיף נגמר פסח! אולי הופעה של שלומי בחמישי, אולי תמונה שבא לשים- איף פסח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איף פסח תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאחת והיחידה דנע'לה שלי

A t z a

New member
איזה בונבון../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo80.gif

זר של פרחים בחזרה!!!

שנינה11

New member
אננננניD:

שיר השבוע של שלומי- עברנו לצפון או יותר נכון עברנו למוחרקהXD שיר השבוע לא של שלומי- אוטומביל-יונתן רוזן
משהו שעשה את השבוע- טיול אתגר המדהים מדהים מדהים
משהו שהרס את השבוע-אין לא היה דבר כזה!!! בילוי השבוע- טיווווווווולD: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חחח.. לא היה דבר כזה!! מה קניתם השבוע?-ממ.. קולה מהדרוזית במוחרקהXD משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לראות את כולם ולספר על הטיולDD: תמונה שבא לשים-אח"כ אם באלכם אני אעלה תמונות מהטיול:) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-גדוד 5 אחוות שפקלה אמפריה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האנשים המדהימים שהכרתי

sivanm82

New member
:)

שיר השבוע של שלומי-דניאלה שיר השבוע לא של שלומי-Talk Tonight-oasis משהו שעשה את השבוע-חוף הים של ת"א
משהו שהרס את השבוע-מצות?! בילוי השבוע-ת"אאא סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-- מה קניתם השבוע?-עגילים נחמדים *-* משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיגמר פסח D: תמונה שבא לשים-- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-:) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

romki

New member
אני אני אני.

שיר השבוע של שלומי- עם טליה, עברנו לצפון. שיר השבוע לא של שלומי- מונוגמיה של הג'ירפות. משהו שעשה את השבוע-קנו לי את הדיסק הראשון של שלומי. עד עכשיו היה לי רק את עיר ואת השירים המאלבום הראשון הכרתי רק מההופעות
משהו שהרס את השבוע- לא היה - 555 - בילוי השבוע- יומיים בכינרת. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סופר הירו. חביב. מה קניתם השבוע?- כלום Oם משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לחזור מהחופש. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-בנתיים החוליה החלשה של "עיר" הולך מעולה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כל הפורום כפרעליכם.

למעלה